|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj dodati k ajdovi kaši?
4.1.2011 11:01:56   
Sanija13
Za mojo 6 m staro punčko bi rada skuhala ajdovo kašo, pa nimam ideje kaj bi najbolj pasalo zraven (zelenjava-kakšna, meso,....). Ali kuhate to kašo malčkom in kaj dodate? Da dobim kakšno fajn idejo...
Hvala, lep dan.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj dodati k ajdovi kaši?
4.1.2011 11:10:02   
Katy78
V bistvu jo lahko narediš kot rižoto, zraven paše katerakoli zelenjava ali meso. Lahko kuhaš tako, kot kuhaš rižoto, ampak jaz jo raje skuham posebej, ker mi je tista voda, ko kaša zavre, nagravžna user posted image , potem pa posebej prepražim/podušim zelenjavo (zraven lahko tudi meso) in potem v to vmešam kuhano kašo.

Sem pa jaz kupovala zeleno ajdovo kašo od Bitopoa ker nima luščin niti ne tako močnega okusa kot rjava ajdova kaša.

(odgovor članu Sanija13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj dodati k ajdovi kaši?
4.1.2011 13:26:17   
Putka
Korenček, čebula, por, koleraba, bučke... Mogoče kak sir povrhu?

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kaj dodati k ajdovi kaši?
4.1.2011 14:40:03   
izalina
Jaz ji dajem različno zelenjavo zraven. Bučka, korenček, cvetača, brokoli,... Kdaj ji ajdovo kašo skuham (posebej), odcedim vodo, ker se ko kuham naberejo 'penice' in mi je tisto bljakuser posted image . Če se pa spomnim pa dam zvečer kašo namočit v vodo in jo potem za kosilo ni potrebno kuhat. 

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?