petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Čebela jaz mam Me100. Moj ni ultrazvočni, ta tvoj ma menda je. Pa ma 4 nastavke, enega večjega, enega manjšega, nastavek samo za usta in nastavek samo za nos. Sva midva tudi našla kremico, ki mu odgovarja, tisto od Topferja, ko sem že pisala zadnjič. Še meni ful pomaga Super, da sta tudi vidve našle kremico, ki vama je ok! sej ne vem kakšna je razlika če ni UZ? .....jaz sem v interšaru gledala,pa ga nisem najdla Ultrazvočni so bolj tihi. Ker te ta drugi so precej glasni. aha-tenks .....pol je za majhne otroke(ala Hana) boljš da je bolj tih,ker še ni nikoli inhalirala jst sm slišala da niso glih vsi ZA ultrazvočne...k so spet neki valovi....jst sm bl za naravne zadeve.... mam navadnga....super je...tv daš mal bolj na glas in je.... ta k si prlimala iz lekarne ma to cevko, k se mi zdi, da morš malčka ful fiksirat, da lahko inhalira, moj ma pa cevko za zrak kr precej dolgo, tko da se eva lahko fino preseda, pa nič ne moti...ma pa otroško masko, masko za odrasle in pa ustnik.... sam ustnik je evi čist mim...ma rajš masko.... [img]Microlife inhalator NEB 100 ( ŠT. ARTIKLA 730050) Prenosna in izredno učinkovita naprava za inhalacijsko terapijo. Zelo fleksibilen inhalator, ki ga je mogoče uporabljati kot namizno ali prenosno napravo. Vsebnik inhalatorja je opremljen s sistemom ventilov za varčevanje zdravila. Izjemno visoka nebulizacija/inhalacija. Uporaba Bolniki s kroničnimi respiratornimi boleznimi, kot sta astma in bronhitis. Vsi, ki morajo inhalacijsko terapijo izvajati doma in tudi zunaj doma, na potovanju. Lastnosti • Za inhalacijsko terapijo za zdravljenje astme, kroničnega bronhitisa in drugih respiratornih bolezni • Lahko se uporablja kot namizna ali prenosna naprava • Doseže celo najgloblje predele pljuč • Izjemno fina nebulizacija • Priložena obrazna maska( otroška in odrasla) • Vsebnik nebulizatorjaje mogoče prekuhavati za sterilizacijo REDNA CENA: 59,90 EUR Cena s popustom: 53,91 EUR[/img] sam ne vem če še velja popust...to je bil novoletni pokliči vpd bled....pa praši če kje v tvojem koncu lahko kupiš