petarda
|
No....bila sem na CTG v porodnišnici, kjer so ugotovili, da se odlično počuti...Potem me je ginekolog pregledal...je bil isti, kot pred dvema letoma pri juniorju...ampak babe..to mi je tak zarinil tiste prste noter, da sem vse zvezde vidla ....sem mu povedala, da je bil pred dvemi leti bolj nežen, pa se je nekaj zgovarjal, da on to mora tako nabit, če hoče dobro pogledat .....matr mu mesarsko ....še enega praktikanta je imel zraven in se je verjetno hotel kaj pokazat...al kaj???? Tu v naših koncih je itak znan, kot najbolj grob, samo pred dvemi leti je bil res bolj nežen .... No...v glavnem...pregledal je potem še plodovnico, ki je je že malo manj, vendar še čisto dovolj in otrokove pretoke, ki so tudi vsi odlični, tak da me je poslal domov na domače "tabletke".... Tako sva šla z lahko še v miru na malco, pa kavico....je kar pasalo...zdaj je šel on v pisarno, jaz pa domov na wc, se obrišem...in kri.... saj je bilo za pričakovati, po takem pregledu .... zdaj pa kličem v P, pa se mi nihče ne javi....saj drugače me nebi skrbelo, ker bi vedela, da je od pregleda....samo zdaj, ko sem že po roku....me pa vseeno malo skrbi ..... No...če ne bo posebnosti imam v nedeljo CTG na oddelku porodnišnice in potem v ponedeljek sprejem in umetne popadke, če nebi imela svojih....samo....nekak si mislim, da bom že danes odrihtala svoje....bomo videli.
|