petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Evo, moji otroci spijo. Ob sedmih sta punce omagale, zdele pa še naš dečko. Dons smo bile spet cel popoldne same, moj ma popoldansko. Sem pa vseen uspela obe stuširat, pa tamalga skopat, kok je uživu, se je kr smeju Sem pa vseen dons nardila dve manjši neumnosti. sem šla tamalmu nohte strižt in sem ga ponesreč urezala mal, mu je mal kri pritekla Tko da sem pol kr nehala. Pol sem pa kruh rezala sem paše sebe zarezala, prov smotan, mal pod kotom in kr globok, matr me peče Kri je seveda kr lila, sem se že bala da bom mogla tasta poklicat da me km pelje, no, sam pol k se je pa mal ustavil sem pa vidla da ni hujšga Aja, pred tem se mi je pa Kristi v gatke ukakala, jo ne silim doma v plenico, jo itak noče met. Pa je pridno lulala, za kakat pa se ji neki ni izšlo. Sem spravla tist kakec ven iz gatk, stopim iz kopalnice in ugotovim da se je še Medo polulu v predsobi. Ampak glede na to da je bla fejst velka luža ga je očitno ornk tiiščal. Ja, pa sem še tisto pucala Ne, ni danes moj dan Kolumbo, bi te prosila če mi sporočiš svojo cifro, so mi šle vse cifre po gobe vidim da rabiš eno dozo