|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
8.1.2011 20:00:28   
Čebel@
petrušk.......a preostanek fiziološke morm ven izliti?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
   [Brisano sporočilo]
8.1.2011 20:09:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 2652
   [Brisano sporočilo]
8.1.2011 20:09:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2653
   [Brisano sporočilo]
8.1.2011 20:20:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2654
   [Brisano sporočilo]
8.1.2011 20:21:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2655
8.1.2011 21:00:12   
Urša08
čer

Naša Evica je malce boljša, gre zelo počasi vse skup ampak samo da gre na boljše. Jutri je prav njena zdravnica dežurna in bom več informacij izvedela. Bom pa najbrž kar pri njej ostalo no jaz bom v 4 nadstropju ona pa v 1 ampak bom vsaj dol hodila k njej. Dopoldan mamo pa plan malce Nejčkov roj. dan praznovati čist na izi z eno mini tortico in darilom, po kosilu pa k Evici.

Neposredna povezava do sporočila: 2656
8.1.2011 21:01:20   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

urša.mislimo na vas, smo prov v skupnosti molili za vas in za evico...pošiljamo zdravilne pozdravčke in kup pozitivnih misli...komaj čakam, da napišeš, da si jo pocrkljala...držite se...vas mamo zelo radi!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tut mi smo eno družinsko 10ko namenil za VAJU Z EVICOuser posted image user posted image user posted image

hvala sem kr solzne učke dobla, res ste zlate vse skup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi jaz komaj komaj čakam da jo bom lahko mal pocartala in ne tako kot sedaj ko jo komaj lahko pobožam da je ne bi zbujala.

Neposredna povezava do sporočila: 2657
8.1.2011 21:07:31   
Urša08
Punce moje zlate , če se jutri zvečer nč ne tipkamo pomeni da sem ostala pri Evi. Bom pa poslala sms da boste na tekočem. V ponedeljek pa kero kej pokličem. Me pa kar stiska pri srčku, po eni strani bom zelo vesela ko bom pri Evi, po drugi strani pa doma zapuščam mojedva fanta in tud to ni lahko.

Mal vas še preberem potem moram it pa zavit darilo za Nejca, pa mal še cunje popedenčkat.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
8.1.2011 21:12:21   
Urša08
Aja Birdy in kolumbo upam da nisem kej strašila glede vrtca in dojenčkov. Ma sem sedaj mal preveč videla in slišala in sem rahlo panična. Prve tri mesece so user posted image najbolj občutljivi tko da mojedva miška po nasvetih pediatrov zapuščata vrtec za vsaj en mesec. ampak pri nas je pač taka situacija in bo treba Evo čuvati ko pride domov. Bo pa kar težko ker tamaledva že sedaj pogrešata vrtec ampak bomo že, samo da naša pikica domov pride. Pa kar ne morem verjeti kako jo tamaledva pogrešata. Nejc že malo razume zakaj je ni, Žiga jo pa kar išče in pravi ko pogleda postelco ni ni, potem pa še kje, kjeuser posted image user posted image user posted image Sem vesela ko vidim da jo ima tud Žigec raduser posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
8.1.2011 21:12:45   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Punce moje zlate , če se jutri zvečer nč ne tipkamo pomeni da sem ostala pri Evi. Bom pa poslala sms da boste na tekočem. V ponedeljek pa kero kej pokličem. Me pa kar stiska pri srčku, po eni strani bom zelo vesela ko bom pri Evi, po drugi strani pa doma zapuščam mojedva fanta in tud to ni lahko.

Mal vas še preberem potem moram it pa zavit darilo za Nejca, pa mal še cunje popedenčkat.

Urša...se lepo bere, da gre na bolje..sej počasi bo vsak dan mau boljed in bo že zdrava tvoja pupikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejcu želimo vse najboljše, predvsem zdravja in veselih trenutkov z mamico, očijem bratcem in sestrico, pa seveda veliko smeha in dariluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
   [Brisano sporočilo]
8.1.2011 21:14:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2661
8.1.2011 21:15:25   
sjmm
kolumbo...ma, sej ste vabljeni kadarkoli...sam dons je blo glih na frišn zglancan...pa ne bo za dolguser posted image ...pa super za nov projekt, madoniš, bosta še bol špasna...sej ne morš verjet...no, komi čakamo na slikceuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
   [Brisano sporočilo]
8.1.2011 21:22:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2663
   [Brisano sporočilo]
8.1.2011 21:26:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 2664
   [Brisano sporočilo]
8.1.2011 21:28:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2665
   [Brisano sporočilo]
8.1.2011 21:29:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2666
8.1.2011 21:42:51   
sjmm
kolumbo...vidm d te razganja...pri nas je bil pa en alarm...se mu čez dan dogaja na ful..pol pa sanja k norc

aja, naša Lančica lepo spava doma...jz hepi...vsi hepi...ŠE NE BO ŠLA OD HIŠE.....user posted image user posted image user posted image ...v sredo bojo še odspodaj eno zaščito nardil..k so jo ups..zadnč pozabl..d bi jih človk zadavu..pol pa vsaka kaplica vode gre ke k ne sme..šit res

glede rutic...NI BLEMA, SAM D MI MAU JURČIJA PRNESEŠ ZA POCRKLJAT...K JE ŽE CEU DEC, PA GA ŠE NISM NČ POMEČKALAuser posted image ...lahk pa v pečico tud enga lososka fliknemo...en, dva tri..pa je pečen...pa navali narod..SAM D ŠIME NAU VIDI KAKE PACKARIJE K SE NAM VČAS VALJA PO TLEHuser posted image user posted image user posted image user posted image

kva zdej u keudru delaš???

a tvoji ptiči so zdravi...no, upam, da so in bodouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 2667
   [Brisano sporočilo]
8.1.2011 21:54:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 2668
   [Brisano sporočilo]
8.1.2011 21:55:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2669
8.1.2011 22:06:43   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

petrušk.......a preostanek fiziološke morm ven izliti?

ja jst jo zlijem

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
8.1.2011 22:06:47   
petrušk_

vidm d niste ble preveč zgovorne......

ŠOPING OZ NEW STAJLING USPELuser posted image user posted image ......noro hudo dobr......TAMIKA FUL HVALA.....gospa oz gospodična je krasna punca naših let pa moijh meruser posted image in mojga okusa, tko d sva čist not padle, da sva prišle do tega katero blago in kakšen reklc  sm gledala, sva šle pa kr na RR preverituser posted image ........uglavnem zdej mam neki novga naštuderan, amapk vam do krsta ne izdamuser posted image ......upam d spelem "projekt".....Šime je bil zlo pridenuser posted image ......sam na konc k sva šla ven iz štacune sva ugotovila d greva na kosilo loh sam še u Meka k sva že u štacuni ostalo pustila.......tudi Jure je bil v varstvu pri tašči....so se kr grebli za njega, tko d sva mela res krasne 4 urce čist za sebe.....SJMM pridemo na kavico skupaj z Jurčkom, ker ga dojim in mu v nujni sili samo en obrok lahko dam AM, pol mi pa mlekarne raznese, če ne pridem pravi čas nazaj.

ooo fulll cool, da boš spet lepa....kolk boš pa dala za vse skupej?
a za šimeta tud kej novga?
pa super za uživancijo na polnooouser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 2671
8.1.2011 22:06:52   
petrušk_

čer

Naša Evica je malce boljša, gre zelo počasi vse skup ampak samo da gre na boljše. Jutri je prav njena zdravnica dežurna in bom več informacij izvedela. Bom pa najbrž kar pri njej ostalo no jaz bom v 4 nadstropju ona pa v 1 ampak bom vsaj dol hodila k njej. Dopoldan mamo pa plan malce Nejčkov roj. dan praznovati čist na izi z eno mini tortico in darilom, po kosilu pa k Evici.

joooj ful sm vesela zate, da je vsak dan mal boljš....
za nejca in žiga pa verjamem da ti je ful težko, sam sj boš mela čas še vse nadoknadit...zj te mala pikica najbolj potrbuje
user posted image user posted image user posted image user posted image

poskusi mu pričarat poseben rojstni dan pa tud če sam dopoldan, sj ura sploh ni važna.......

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
8.1.2011 22:06:56   
petrušk_

Aja Birdy in kolumbo upam da nisem kej strašila glede vrtca in dojenčkov. Ma sem sedaj mal preveč videla in slišala in sem rahlo panična. Prve tri mesece so user posted image najbolj občutljivi tko da mojedva miška po nasvetih pediatrov zapuščata vrtec za vsaj en mesec. ampak pri nas je pač taka situacija in bo treba Evo čuvati ko pride domov. Bo pa kar težko ker tamaledva že sedaj pogrešata vrtec ampak bomo že, samo da naša pikica domov pride. Pa kar ne morem verjeti kako jo tamaledva pogrešata. Nejc že malo razume zakaj je ni, Žiga jo pa kar išče in pravi ko pogleda postelco ni ni, potem pa še kje, kjeuser posted image user posted image user posted image Sem vesela ko vidim da jo ima tud Žigec raduser posted image .

naj user posted image  srček čimprej spet dobi pravo user posted image  obliko

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
8.1.2011 22:07:00   
petrušk_

a nism jst neki bluzila d bom šla dons ful kmal spatuser posted image

ja ajde-----------ŠIBAJ U KREVETuser posted image user posted image user posted image

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 2674
8.1.2011 22:10:23   
petrušk_

o zdravju ptičev nikol ne govorimo, ker k se enkrat pohvališ ziher nasedn dan en zboli........tko d ...vsi trije neki pokašljujejo....se tolažm d zarad centralne in suhega zrakauser posted image

eva kašla k norc...un suh kašelj....ji kr žajblov čaj kuham, če men ni škodu k mi ga je mati skoz kuhala menda tud njej ne bo...kaj meniš??
z učkov teče na polno
z noska pa tud
user posted image user posted image
je šla glih dobr spat....sm ji v pol ure 3x vročino merla pa vsakič drug rezultat
36,9, 37,3 in 36.3 tazadn...un vmesn je bil minuto po tem k se je drla k jeshar k sva nosek pucale...je možno, da zarad joka naraste temperatura?

jo morm kej merkat ponoč al se bo sama zbudila če slučajn zakuha....res upam, da ne bo....jooojjjj kdaj bo pomlad...dost je blo za letosuser posted image user posted image

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?