petrušk_
|
jutro...se javljam na raport... kot vidte že spet zgodnja v službi - to pomeni, da je malčica doma....spet ni v vrtcu....bo moj doma dokler ne vstane, da vidimo stanje...pa vročina pa učki pa to....če bo dobra gre že takoj v službo malčica pa v spodnji štuk, drugač pa počaka, da pridem jst dam, pa se zamenjava sva rekla, da bova šla ta teden enkrat na sestanek v vrtec, da vzgojitelco mal povprašava o njenem načinu dela, ker me res moti to, da noben otrok v skupini ni bil bolan, eva pa takoj v soboto že čudna ?!?!?! odprto okno - otročki v samih bodijih - z velkim vozom na sprehod po vrtcu in ne ven - če vse skupaj sešteješ in tvoj otrok vedno nastrada človek pomisli, da namensko redčijo skupino, da imajo manj dela do tega razmišljanja so dejstva pripeljala mojega dragega...alpa sva že midva mal upičena, k več ne veva kako pa kaj.... vročina je bla sicer bolj zvečer tam okrog 36,9 - 37,2, ampak vseeno glih una smotana da ne veš za kaj se gre...kašelj smo sicer kar fino že pozdravili z inhalatorjem - seveda trkam na glavo - tko da je dons spala do 5h v svoji sobici brez prekinitev.....upam, da premagamo še vročino po čimhitrejšem postopku.... res je tečno, ko ne upam več na bolniško glede na to, da delam le še 5 tednov in si enostavno ne upam....drugač mi lahko pa še nagaja in ne potrdi dopusta, pol sm pa resnično naje..... brala še nism...sam zadnjo stran pošnofala...komentiram na hitro.... Ploha - WELCOMEEEEEE Baki - naj vas čimprej spusti.....da bo malček boljš in naj vsaj ne dobi vročine Tamika....sm neki na fb brala da mate vročino...kdo?? urša...happy za vas, da gre evi na bolje....naj gre še naprej tko, da jo čimprej lahko stisneš v svoj objem....pa tud žiga / nejca - hmm.---pozabla...tist k ma vročino naj hito piči dalje, k mate dost težav zdaj...tko da upam, da bodo naše prošnje uslišane in boste kmalu zdravi in srečni vsi v enem kosu!!!! kolumbo. . .si se nastiskala...je uspel?? bo šu šime koj še en prstan naročit tolk zaenkrat zj pa na brzino podelat, da lohk pol pičim dam v zamenjavo....