Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

spet ne dela
sam da ti je težko pri srcu....
.....te dvoji so mi pa ubitačno lepi
....ob 22.30 je začela na polno klicat in se sploh ni hotla umirit....sem eneparkrat desca k njej poslala,da ji da dudo nazaj,pa jo je imela v ustih samo kar neki je bluzila....pol je pa meni protvan dvignilo....sem prinorela v sobo,ji slekla pižamo,ker je bila cela premočena od joka/histerije(ker jo nisva hotla vzeti iz postelje da bi se ona lahko igrala)....no in sem zagrabila v jezi dudo in jo fliknla na drugo stran sobe(v steno) in ji zabičala da dude ni več(itak jo je mož iskal in jo ni našel).....vam povem,da ko sem vrata zaprla,da se je izklopila(Hana) in do jutra spala brez dude in tudi pisnila ni.....pol je pa ob 6.00 prišla k meni in spet hotla dudo-sem ji rekla da je šla duda papa ker je ona velika punca in je bila že zjutraj histerija in se je zelo dolgo umirjala......ampak sem bila hladna in pol je bilo ok....nobene panike se ni bilo oblečt ali pa it v vrtec...vzgojiteljici sem povedala,da zna bit malo razdražljiva,ampak je rekla da ne bo panike.....res imam dost te dude k***....v vrtcu so ji ukinil 22.10. in od takrat jo tam nima za spanje....doma me pa skos sikera z njo....tko da danes grem v nov boj brez dude....upam,da bom zdržala