|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Do kdaj?
11.1.2011 9:55:37   
lojska
Do kdaj kuhate vašim malčkom sadje (hruška, jabolko)? Moja je stara sedem mesecev pa bi ji kdaj tudi samo naribala pa nevem, če je to že uredu?


_____________________________

Pravi muskarci vole obline, samo se psi igraju kostima.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Do kdaj?
11.1.2011 10:24:01   
j.b.
Začela sva z GH pri 4 mescih, pa sadja nikol nisem kuhala, vedno sem dajala surovega naribanega. Tak da kr pogumno, bo mala verjetno navdušena nad okusomuser posted image

(odgovor članu lojska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Do kdaj?
11.1.2011 10:24:45   
benika
Sadja za otroka nisem nikoli kuhala.

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Do kdaj?
11.1.2011 10:30:58   
lojska
Patronažna mi je rekla, da se ob ribanju sproščajo neki toksini(kovinski ribežen), pa nevem kakšni in, da je zato bolje, da se sadje prekuha in potem z vilico pretlači. Ubistvu pa sem ji enkrat že dala naribano pa je imela malo krčke. Sama sicer nebi toliko paničarna, bolj se ravnam po občutku sprašujem bolj za kolegico.


_____________________________

Pravi muskarci vole obline, samo se psi igraju kostima.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Do kdaj?
11.1.2011 10:35:34   
K_a_t_i
Pa naj kupi steklen ribežn user posted image .
Mi tudi nismo nikoli prekuhavali, smo miksali (isto kovinski mikser). Od 7. meseca pa mehko sadje itak samo pretlačim (banano je kar v koščkih), jabolka pa še vedno miksam. Ok, to s kovinskimi ribežni je res, ampak da patronažna to reče še pri 7m mi je pa povsem mimo user posted image .

_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu lojska)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Do kdaj?
11.1.2011 10:41:16   
Aninchy
mogoče da so bli krčki zarad hruške in ne zarad ribežnauser posted image naš je star danes 7 mesecev, pa še vedno ne prenese  hruške, ga ful napenja po njej (četud je kuhana), začeli pa smo uvajat s 4 meseci, pa sem samo en teden kuhala sadje, potem pa nič več, razen če sem pač delala kompotuser posted image


_____________________________

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Do kdaj?
11.1.2011 10:45:46   
benika
Sama sicer nebi toliko paničarna, bolj se ravnam po občutku sprašujem bolj za kolegico.


In pujsi letijo po luftu, jauser posted image user posted image user posted image

Če je kolegičin otrok toliko star kot tvoj in če ti ne paničariš in ne kompliciraš, potem ji ti svetuj. user posted image user posted image user posted image

Sej vem da je čist off topic, ampak zanimivo, kako so ljudje hitro pripravljeni malce prirediti resnico in takoj potisniti prijateljico v dano situacijo. Naj ti ne bo nerodno če kaj ne veš, ti kr vprašaj (dokler ne greš po poti divans).

(odgovor članu lojska)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Do kdaj?
11.1.2011 11:21:20   
lojska
Nevem zakaj bi prirejala resnico saj se niti nisem počutila napadeno zaradi svojega vprašanja. Je pa tako, da sem ji jaz že svetovala tako kot jaz mislim, da je uredu ampak več glav več ve, ane? Ubistvu sm pa danes imela z našo tamalo kontrolo pri zdravnici in sem tej kolegici obljubila, da bom za vsak slučaj uprašala še zdravnico pa sem pozabila zato sem šla še na forum. Njej velikrat svetujem ampak ima toliko težav, da ji na svoje roke ne upam več nič konkretnega rečt. Aja sicer pa tudi jaz nisem čisto sigurna glede kuhanja sadja in seveda tudi zase sprašujem ampak mi pa ni tok nujno, ker če ne ji nebi že prej sama dala ne, da bi koga vprašala. In ni me sram vprašat, če kaj nevem, niti na forumu ne pa če je še tako banalno.
Patronažna je to za ribežen rekla ko sta bili moja in koligičina tamali stari 4mesece ampak ni pa nič rekla koliko časa ga ni dobro uporabljat.
Kar se pa Divans tiče pa nevem zakaj vam gre toliko v nos, ker ene mame so pač v svoji okolici edine in najbrš nimajo koga vprašat zato se zatečejo sem. Sej če se komu neda odgovarjat pač ne odgovori. Zakaj nebi pomagali nekomu, ki se pač ne znajde tako dobro kot morda kdo drug. Zakaj ga je treba takoj napast? A ni znanje zato, da se ga deli? Sama sem bila tudi pri sinu edina, sicer sem se ravnala bolj po svojih občutkih in nisem toliko spraševala sem si pa veliko prebrala, bi mi bilo pa najbrš lažje, če bi imela koga vprašat, ampak jo pa razumem, da ko v nekaj ni čisto prepričana raje vpraša in je potem njena noč bolj mirna. Mene tale moja kolegica vsak dan minimalno dvakrat pokliče in me sprašuje vse mogoče in priznam, da bi jo včasih najraje poslala v ... ampak po drugi strani se mi pa ravno zato zdi dobra mama. S tem pokaže da ji ni vseeno.


_____________________________

Pravi muskarci vole obline, samo se psi igraju kostima.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Do kdaj?
11.1.2011 11:28:01   
divans1
Jst mu tudi nisem nikoli kuhala sadja.

(odgovor članu lojska)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Do kdaj?
11.1.2011 11:32:24   
mišk
Tudi jaz nisem nikoli kuhala sadja. Najbolje da si kupiš steklen ribežen. Ponavadi ga imajo v kakšnem Mercurju, nekaj se mi sanja, da sem ga celo v Baby centru videla. Drugače jih pa rudi ena RR uporabnica izdeluje.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Do kdaj?
11.1.2011 11:39:23   
nusi
sadja nisem kuhala, uporabljam steklen ribežn, edino hruško je menda priporočljivo kuhati pred dopolnjenim 6m zaradi napenjanja.

(odgovor članu lojska)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Do kdaj?
11.1.2011 11:54:14   
deveta
Nikoli kuhala sadja (edino včasih zvečer, če sem naredila sadno zitno kašico, v tem primeru sem ga malo podušila). Začela pa uvajat pri 4 m. Uporabljam steklen ribežnik, kupila v Mercatorju, sem jih pa enake videla tudi v BC. Poglej v moj album, sem enkrat dala slikco not, ker sem enkrat v eni debati pokazala kakšnega uporabljam.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Do kdaj?
11.1.2011 12:24:17   
miapia

IZVIRNO SPOROČILO: j.b.

Začela sva z GH pri 4 mescih, pa sadja nikol nisem kuhala, vedno sem dajala surovega naribanega. Tak da kr pogumno, bo mala verjetno navdušena nad okusomuser posted image

enako tudi jaz, začeli pa sva pri 5.5 mes.

_____________________________

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Do kdaj?
11.1.2011 13:44:15   
lojska
Hvala za vse odgovore!

Imam pa še eno vprašanje katerega sem tudi pozabila vprašati zdravnico in sprašujem zase. A rdečo peso že lahko je? Namreč kupila sem tisto v kosu pakirano na bio oddelku, ki pa je že kuhana in jo zmiksala z ostalo zelenjavo, ki ji jo običajno dam pa se mi zdi, da ji ni preveč pasala bol jokasta je bila, ampak nisem sigurna, če je to od pese, ker ji bo zobek ravnokar pogledal ven in lahko, da jo to matra. Ji je bila pa pesa zelo všeč in je veliko pojedla tko, da ji bi res še dala.


_____________________________

Pravi muskarci vole obline, samo se psi igraju kostima.

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Do kdaj?
11.1.2011 15:16:04   
deveta
Jaz sem ji rdečo peso prvič dala pokusit že pred petim mesecem. Kupila sem svežo rdečo peso jo skuhala in jo naribala. Malo seveda ostalo sem pojedla jazuser posted image user posted image . Ji jo pa nerada dajem ker se mi zdi papica pol preveč rdeča in mi estetsko ni všečuser posted image . Sicer pa nima nobenih težav po njej.

(odgovor članu lojska)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?