|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vzmetnice iz lidla in hofra? 12.1.2011 14:21:21
|
|
|
|
TDTP
|
sinu sva kupila vzetnico, srednje kvalitete dala zanjo mislim da okrog 200 evrov. Kupila sva jo v trgovini z pohištvom, tam kjer sva kupila sobico, misleč da je malo boljša. Hčeri pa lani iz hoferja, ki je bila že znižana iz 60 na 30 evrov. Dosti bolj sva zadovoljna z hčerino. Na eni strani ima celo volno za pozimi, na drugi pa bombaž za poleti in dosti bolj kompaktna je. Škoda da ne prodajajo v hofferju še vzmetnic mere 140*200, ker mi jo ziher kupla še za sina.
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2011 16:32:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2011 16:34:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: vzmetnice iz lidla in hofra? 12.1.2011 20:44:56
|
|
|
|
janapan
|
jaz jo mam iz hoferja in hči 3,5 leta na njej spi kot top. Kupla pa sem še malo debelejši nadjogi...pač tako imamo navado....
|
|
|
|
|
RE: vzmetnice iz lidla in hofra? 14.1.2011 9:01:25
|
|
|
|
KRISSY
|
ja lidllova je kr dost. očitno ne ponujajo vedno enakih, se vseeno mal razlikujejo po materialih itd.. jaz sem za 3 leta dobila od kolegice en jogi, ki ji je delal napoto v garaži. bomo vidli kako se bo obnesel. drgač pa, ko bomo rabili gremo kr u hofer alpa lidl, glede na pohvale ;)
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.1.2011 0:23:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.