Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
a vas tud tolk ven meče tale RR? Se prijavim pa mal preberem, ko hočem komentirat, sem pa že odjavljena
pol me pa vse mine ...

. ena za vse!
.
). Konec meseca imamo spet kontrolo teže vendar pri svoji P. Jaz krivim za tako majhen porast teže seveda PRVI ZOBEK, ki je včeraj pokukal ven
.
Ko že vse nekaj o miganju govorite, ekola, otvoritveni tek je za mano.
Me je brat naštimal, da sem si nabavila orng tekaške copate (me je on peljal v trgovino, so me celo testirali, kakšni so primerni zame) in tekaške cunje... In danes je za mano 4 km teka (od tega 2 km v enem kosu) in 4 km hoje!
I am so proud of myself!
Se je brat hecal, da me bo pripravil za 21 km na Ljubljanskem maratonu, do oktobra je še dolga...
No, pa je seveda še eno veliko vprašanje, kako dolgo me bo sploh držalo navdušenje!
Pa itak je tole blesavo vreme krivo in tele čudne temperature. Naj bo orng zima, ali pa se naj že pomlad začne, da bo mir!
v stajici.
prepovedal
.
Pa ne sekiraj se glede izgube teže, bo hitro nadoknadil, ko bo zdrav. Srečna bodi, da imate rezervo, ker te res nima kaj skrbet.
, samo morm rečt, da je pa men tlele ljubše, ne vem mogoče sem se navadla, se mi zdi pa ful bolj pregledno, pa nima pojma ker nick je kera, res ne...
, če maš še ful zaloge.
zgodilo, da so pobegnile na FB in debata na forumu je crknila