sjmm
|
jutro, dan! jz sm spet mau ponočvala...bo treba izkolpt foxlife...k drgač jz buljim do 1h....pa sploh mi je kul, k mam mir...vsi že spijo moj je bil včeri okol 6h doma in je bil tok tečen...je imel enga za pomagat pa se ta frajer skoz s svojo kregu, najprej je tja pršla, pol 100 telefonov, pa sms-jev in menda sta se prov nežno pošiljala na vse konce in kraje...moj pa tega pač ni navajen, ker nimava takega odnosa...sva spoštljiva tud k se skregava in ga je čist ob živce spravl...pol je mogu pa unga tipa mirit, namest d bi delu...no, jz nism vedla kva mu je....pa se mi je ful čudn zdeu...no, pol zvečer se je pa le mau razgovoril dons je šel že zgodi, sam ma sam še zaključke za gor dat in ga kmau pričakujemo Majki je lepo spal, zvečer je bil sicer 3x alarm, enkra je šel moj, a je mali vpil mami,mami....sem ga šla nazaj položit...pa je lepo spal naprej, od ene 3h pa pri nama, ob 6h mleko...pol sva se pa do 8h stiskala.....zdej pa z Janom je mislije jz morm pa zdele plačilne naloge naštimat, pa za Jančija en referat natipkat...tak d lepo se imejte , upam, da bo kej sončka...za zdej še fejst megeleno pr ns urša...upam, da ste se naspali in vam je lepo v domačem objemu čebelc@...ja, kok si bla huda včeraj...upam, da bo dons bolš. ...sam maš pa res folk okrog sebe k te s tira spravjo....naj bo dons za vas lep dan....skupaj s Hanči in bušijem.....ej, jz tud ne maram unih papcat, ajčkat...sej zdej so že velki tile naši škratki in že velik znajo povedat...naš je k cd-jček k ima skoz ponovi vklopln