Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in sili ven, ga pa nočem navajat da bi ga nosila poleg pa peljala voziček, ker tako smo bili od 1 do 3 mesecev, ko se je v vozičku zbudil, je silil na roke in smo ga nosili, sem ga po treh mesecih z muko odvadila, sedaj pa spet, pa sem mislila da bi prešli v športni del. Imamo pa boogabooja cameleona, kaj pravite, ali lahko že poskusimo? 
dala že pri 4,5m. Je pa res, da je mel že čez 9kg in tud velik je bil ful in se ni zgubil not v športnem delu, ker drugač je bugaboojev šp. del kar velik glede na kakšen drug voziček
.
). Pediatrinje nisem spraševala, ker mi tako na nobeno vprašanje ne odgovori, sam recepte piše (me zanima, kaj bi za to dobila). Ker sem že dolgo 'trebušnjake dela', sem se tako odločila, tako da ga imam 45° dvignjenega, če zaspi ga pa čisto poležem. PA je sedaj kar pogosto buden na sprehodih, medtem ko mi je prej obvezno zaspal. Samo sonca ne mara