|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   stiskanje mleka in koliko ml
18.1.2011 22:46:52   
klara2007
zanima me če si katera stiska mleko. in po koliko si stisnete.jst namreč si stiskam samo pred spanjem in me malo skrbi, da nimam dovolj mleka, ker si stisnem samo od 90-120ml po treh urah od dojenja.naj povem da bomo stari 3m.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: stiskanje mleka in koliko ml
19.1.2011 8:52:34   
Lantea
Kot je bilo že velikokrat napisano....črpanje ni merilo, koliko mleka imaš. Jaz recimo si čez dan (oziroma kadarkoli, če niso res fullll polne prsi) ne morem izčrpat nič....par kapljic. Pa sem hčerko kljub temu polno dojila. Večje merilo, ali je mleka dovolj, je to, kako napreduje tvoj otrok, je po hranjenju zadovoljen ipd. Tako da (če si ne črpaš zaradi drugih zadev) črpalko stranuser posted image , da se ne boš obremenjevala (ne mislim nič slabega).

(odgovor članu klara2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: stiskanje mleka in koliko ml
19.1.2011 8:55:18   
tix
mmm, mislim, da je bilo že ene 1000x napisano, da črpanje mleka ni merilo!! Če se dosti redi, ima polulane in pokakane plenične in je nasplošno zadovoljen ni nobene panike. Je pa pač treba tud ponoči "kdaj"vstati pa dojit.

Jaz si komaj toliko sčrpam v primeru polne dojke, pa sina pol leta dojim brez dodajanja in ima 9,5kg. Tako, da srečno user posted image

(odgovor članu klara2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: stiskanje mleka in koliko ml
19.1.2011 8:59:31   
tix
hehe, sva z Lanteo istočasno odgovorili user posted image  

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: stiskanje mleka in koliko ml
27.1.2011 22:03:48   
Anonimen
Sploh ni važno kdaj si ga črpam, ga je lahko enkrat komaj 90, drugič pa 220, tudi pri 3m staremu. Vse je odvisno od miljavžent faktorjev: postavitve črpalke, hidracije, sproščenosti, položaja, pritisk, glavobol,.... Sploh se ne oziram na to. So me opozorile, tako kot tbe, da raje gledam pleničko. Pa merilo mi je tudi, da spi, ker je navajen spat 10 ur v kosu. Če se kmalu po tem, ko ga dam spat spet zbudi in čmoka pest, meni da je lačen. Ta je pri nas. Pa saj mali vse pokažejo in povejo. Brezveze se toliko frustriramo.

(odgovor članu tix)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: stiskanje mleka in koliko ml
27.1.2011 22:07:51   
Precious
user posted image Zbujanje in cmokanje pesti ni kazatelj da je otrok lačen

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: stiskanje mleka in koliko ml
27.1.2011 22:15:35   
Anonimen
V našem primeru je, pa združeno še z jokom, sem pozabila dodat. Ker, ko sem ga zgolj mirila, ni pomagalo, je iskal dojko in se jezil. Dobil še mleka, ga je stankal in mrknil v šusu. user posted image Zavisi od posameznega otroka. Saj ga opazuješ in imaš približno občutek, če se je najedel ali ne. Je pa res, da ga ne budim, tudi če mislim, da bi lahko še jedel. Bo že sporočil user posted image

Redko se mi zbudi, enkrat ko mrkne. Pa se je danes spet. Tokrat ni tlačil rokic v usta, ni iskal dojke ampak je zadostovalo, da sem ga pozibala, prižgala uspavanko in se je umiril.

(odgovor članu Precious)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?