Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.....moram nadoknadit včerajšnji dan...sem preveč divjala in se mi poznajo posledice

....od tam je naša najemnica ....pa sem pomislila, da mogoče jo katera od vas pozna.
¨Bo pa še trajalo, kašelj tudi še 10 dni baje. Danes sem slabo spala, saj že zaradi visoke nosečnosti ne gre najbolje, kaj pa šele, če imaš na vsake toliko napad kašlja in letiš v kopalnico, da se spet ne polulaš. Glavno, da gre na boljše, po malih korakih, ampak samo da gre gor in si naberem moči za iztis!
.... danes nisem nič mleka pila, bom videla, če bo kaj bolje
prijavila na veleslalomsko tekmo
. No, v bistvu je bilo tako, da je vzgojiteljica na začetku leta povedala, da ga bodo izvajali in si moral privolit...ali pa pač ne... Trije iz skupine ne gredo, ostali vsi.
s pol urno razliko, kar seveda pomeni, da se bo treba odločit. Še večji štos je v tem, da nobeno izmed teh šol ne spadamo po okolišu. Na eno bi šla kar tak.... sem pač zvedela, kdaj imajo srečanje, na drugo pa sem gnjavila in mi (oz. bubiju) danes pošljejo vabilo po pošti. Zdaj pa ne bomo šli