TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Jaz sem čist morto pa šele devet bo ura Si bom tole timo 100% zapomnila . Možek še kar bogi, no danes se je vsaj zbudil z manj vročine tko da nekako gre na boljše, tamaledva sta začela kašljat , občasno tud Eva, jaz pa panična ponoč skačem pa tipam čela če ma kdo vročino, pa poslušam če kdo zakašlja me boso po tej zimi sam še nekam pelal. Prebrat vas še morm, pa čebeli sem še dolžna odgovor. čebela dudo sva mu dala nazaj k jo je tko iskal, pa s tistim koščkom je revček delal ojej, lej uuu - se nama je zasmilil, pa tud ponoči je bil nemiren tko da ima spet dudo ampak samo za spat potem se pospravi. Sej je že to uspeh. Ajvy res sem vesela da so izvidi boljši kot zadnjič in seveda da je bil odnos zdravnika tokrat boljši. ajej urša....noro mamo res tele zime....res ne pomnim take, upam, da slabše ne more več bit, in da bo druga lahko le še boljša sj ne vem kakšno kavico nej ti prpopam, za dvignt energijo.....pa tisti vaši debati o mleku in dojenju lahko dodam samo to, da pri vsem tempu in težavam ki jih imaš zadnje mesece si dobra, da tvoje telo sploh uspe pridelat take količine mleka, tko da se ne muči in dodaj če misliš, da je treba tako...poslušaj le sebe.....ker si res carica pri vsem tem....zraven lahko vključim tud kolumbo s temi ultra tempi brez šimeta in bolanima ptičkoma....tko da....super ste občudujem vas... sj veš birdy...teb je s temi boleznimi en malček prizanešeno.... jst nimam malega dojenčka še doma pa včasih samo evo komaj spedenam in držim pokkonci kadar je bolana.... za dudo se pa čist strinjam, da sta jo dala nazaj...če je tebi vsaj malo lažje tako naj bo še malo...sj bo še čas, da jo boste ukinli.... se bom kar strinjala s petrušk jaz tudi
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|