Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

Je pa drugač že kar dolg nazaj, kar je bil ta komad popularen, tam nekje 2001-2004, mogoče 2005. Ga je pa tudi slišat za ozadje na enem radiu (pa spet pojma nimam katerem
  Je pa drugač že kar dolg nazaj, kar je bil ta komad popularen, tam nekje 2001-2004, mogoče 2005. Ga je pa tudi slišat za ozadje na enem radiu (pa spet pojma nimam katerem  ) pri najavi za šport (v originalu se mi zdi je zelo dolg komad). A se komu mogoče sanja za kater komad gre? Bom res vesela, ker me tole muči že cel dan, bi si ga tko rada zavrtela, pa ga ne znam poiskat
 ) pri najavi za šport (v originalu se mi zdi je zelo dolg komad). A se komu mogoče sanja za kater komad gre? Bom res vesela, ker me tole muči že cel dan, bi si ga tko rada zavrtela, pa ga ne znam poiskat  

Hm, a je možno da je obstajala tudi bolj "techno" (al kaka zvrst bi to že bila) verzija?
  Hm, a je možno da je obstajala tudi bolj "techno" (al kaka zvrst bi to že bila) verzija?  . Eva*, tenk ju veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeri mač, res!!
 . Eva*, tenk ju veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeri mač, res!!