Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
pa zraven jo krega naj počaka,da jo umije
po kosilo
...Evo zdaj sva z mozom prisla v stanovanje,smo pripeljala omaro za hodnik in Mihailovo posteljo ,da jo pristimava...Mihailo je ostal pri dediju in babici ,ker je tako lazje,bo lepo na toplem midva bova pa lazje sama to uredila...Je kaj novega?V Hrastniku nimam neta in vas ne morem slediti...Aha naj povem se da sem vcet bila na ctg-ju ,ki je kazal malo popadkov in je zdr.me potem pregledal videl vnetje in glivice,dobla sem svecke,danes zvecer se zadnjo dam in bo pozdravljeno..Narocil me je v ned.ker je takrat dezuren moj ginekolog in je rekel:pa se bosta skupaj odlocla kako in kaj...Pomoje da se bo moj gin jutri odlocil da mi sprozijo porod,ker mislim da vec kot 10dni ne pustijo cez rok...jutri bom pa 9dni cez rok...tko da al v ned.al v pon bojo pomoje pupiko ven spravili
...Malo mi je to cudno,ker ne gre naravno ampak vseeno pozitivno tuhtam in mislim na najbolje...Upam,samo ,da ne bo kaksnih komplikacij...
-upam,da se mala sama odloči pridet na svet
:princeska,ker kaj drugega po moje ne bo hotla nosit
.
....