|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Aptimil
30.1.2011 19:35:27   
NeylaJ
Pozdravljene!

imam tri mesece staro punčko. Do sedaj smo se samo dojile. Zadnje čase  mi pa pozno popoldne konstantno joka  in bi jedla na pol ure. Ko je dojim imam občutek da vleče v prazno in tudi sama nekajkrat povleče, se odstavi in v jok. Dojenje ponoči, zjutri in pozno zvečer poteka normalno. Problem je med 15 in 18 uro. Ko sem pediatrino vprašala v zvezi z dodajanjem mleka, je rekla da ni potrebno ker se nomalno redi in mi ˝prepovedala˝ dodajati. Že par dni ji en obrok dodam Aptimil in je prenehala jokati, mene pa nekako vest peče.  Zanima me ali je karkoli lahko narobe, katero mleko mi priporočate? Drugače mi že od prvega meseca kaka enkrat na teden in nima težav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Aptimil
31.1.2011 0:02:33   
Ninush
Se opravičujem, ampak moram skomentirat - to je že druga odprta tema z istim, narobe napisanim, naslovom - AptAmil je, ne AptImil.

Dajte malo sledit, da se naslovi ne ponavljajo pa da se kaj več da razbrati iz naslova, ne samo ime adaptiranega mleka.

(odgovor članu NeylaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Aptimil
31.1.2011 15:07:08   
NeylaJ
Prosim za malo strpnosti za nove članice user posted image

(odgovor članu Ninush)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Aptimil
1.2.2011 10:25:11   
koala
NeylaJ edino kar je lahko "narobe" je to da bo deklica pogruntala da po flaški lepše in lažje teče in bo odklonila dojko.
Glede tega katero mleko je dobro pa tako, vedno se bo našel otrok, ki mu ne bo ustrezalo neko mleko, čeprav 1000 drugim ustreza. Če je deklica po dodatku zadovoljna, je ne muči prebava, krči in ne bruha potem mleko dobro prenaša.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu NeylaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Aptimil
5.2.2011 19:27:13   
NeylaJ
Koala hvala za odgovor.
Slabih reakcij na mleko nima, glede bruhanja je pa tko, da mi že od samga začetka ko smo se samo dojile. Po nasvetu P naj jo po dojenju držim cca 30 min še pokonc, dvignem ležišče,.. se je nekoliko umirilo. Sedaj mi včasih ful bruhne pri podiranju kupčka po dojenju ( prej mi je po vsakem obroku). Je pa res, da nasveta P ne upoštevam 100%. Ko mi tamala med dojenjem zaspi ni šans da podre kupčka tudi če je eno uro držim pokonc, ponoči se pa tudi ne trudim, da je ne bi zbudila.
Aptamil ji dodam 1x/dan in mi po hranjenju ne bruha. Mislim, da to da mi bruhne po dojenju ni reakcija na aptamil ampak prepoln želodček. A ne?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Aptimil
7.3.2011 12:48:52   
NeylaJ
Ponovno :))

A kdo ve ali lahko mešam Aptamil AR in Novalak AR? Najprej sem ji dodajala Aptamil AR, je bilo sicer vse Ok, se je pa ful matrala pri kakanju. Smo zamenjali z Novalacom AR, kaka ok, mi pa manj spi. Z Aptamilom mi je spala celo noč, tudi po 11 ur v kosu ( luksuz user posted image ), po Novalaku se mi pa spet zbuja na cca 4 ure. user posted image
Jst bi ji čez dan dajala Novalac AR, zvečer pa Aptamil AR. Kaj mislite, lahko?

(odgovor članu NeylaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Aptimil
8.3.2011 12:39:02   
zaspancek1
Ja, poskusi, pa boš videla, če bo kaj pomagalo. Sicer pa ne vem, kaj bi lahko bilo narobe? user posted image

(odgovor članu NeylaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...




telegram
manu77

Prosim za sodelovanje v anketi na sledeči povezavi: http://www.mojaanketa.si/anketa/481738408/ gre za diplomsko nalogo. Hvala vsem!

da (77%)

ne (23%)


Število vseh glasov: 39

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!