petrušk_
|
brkn...jedilne barve, kupila sem jih pa v industrijski prodajalni pekarne vrhnika v črnučah... pol pa kr s čopičom direkt na smetano ježek super, sam si si kr zadala delo....s tičino bi jst to delala, k jo je lahko oblikovat....če maš tičino...kupiš jo drgač v isti trgovini sam jo prodajajo sam po 7 kg skupej drgač pa tud un od tamike ni slab, pa pomoje ful lažji za nardit za ideje pa poglej na you tube...v angleščini napiši how can me make a hedgehog cake pa boš mogoče dobila kakšno idejo mihailo.......mislimo nate in naj ti čimprej mine pa zdravega in veselega dojenčka kolumbo...ja kaj te je zaštihal...moj je neki podobnga kt ti.....sam njega so ledvice...da niso tud tebe kaj pa vaše pikice? že kaj izginjajo? pa spet boš brez tavelikih fantov...sj jutr začnemo februar in upamo, da bo vsaj marca že vse boljš...k tale januar je bil resnično KAOSSSSSSSSS tamika...upam, da ste kej nehal kuhat, sam to more bit neki hudo nalezljivga, k pr nas sta tast pa eva...eva je petek in soboto kuhala sam zjutri in zvečer, sm dala daleron in je blo super...včer ji je blo treba 3x dat daleron pa še ponoč je zakuhala, da smo se z sirupi filal sta glih od zdravnika....ušeska so ok....pljučka tud, tko da res zgleda virus vročine...sam upam, da ne 14 dnevni, tko k majo drugi...alelujaaaaaaaaaa tale pikapoka bo pa super pa bolj na izi za nardit.....prov fino urša....ti kar zberi pogum, če maš vsaj malo veselja ti bo zihr ratalo.....barve sm že gor napisala....sm pa ene tud u mercatorju kupila, take tubice...so 2 vrsti...1 so večje tube in so bolj za pisat, k je trda masa notr...druge so pa čist tekoče - manjše tubice in jih sam zliješ v kozarček pa pol s čopičem pobarvaš smetano - to je fino za tičino barvat, sam otročki majo rajš smetanco, zato sm pa s smetanco nardila torto sm nardila pa vanilijevo kremo pa spodi mal jagod čist na drobno narezanih pa posutih z enim vanili sladkorjem, napojila sem pa testo kar s kakavom in so vsi fullll pohvalil da je bla res dobra.... vanilijevo kremo sm pa kupila kar od dr.oetker kremo za torte z okusom vanilije, k se sam s hladnim mlekom zmeša in je ful izi za pripravt in res dobraaaaaaaaaa birdy...sm kr mal k sm tvoj post brala hvala ajej, pa ste mel tud pestro.,..naj se prstek čimprej pozdravi pa fino da vsaj ona sprejema kot hec.... tud za leva, naj mine kašelj.... sjmm...super, da so tud tebe enkrat mal pedenčkal in da vam majki ni mrknu u spanju :))) pa hvala za pikepoke in pohvale ajvy...a so ti ratal rogljički...ful dobra zadeva ane urša...zakaj za vrtec rabiš potrdilo od zdravnika...pa sm že pr parih brala???? pa super da sis se odločla da boš nardila tortico