Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
dans v A kupla vse kar rabiva za otroško sobo... je potrebno stanovanje mal predelave, pa par malenkosti... no zdej pa tud jest delam seznam kaj bomo rabil, da šibamo marca še enkrat po zadnje stvari ki nam bodo manjkale...

Če te še kaj zanima, kar vpraš.
Čeprav mi je dala železo... Osebno mislim, da je to povezano z želodcem(ki me fulll daje) in se tako ne absorbira železo kot bi se če bi bila želodčna kislina normalna.
..pomoje me zato tolikokrat zdej glava boli....
ah ja, saj bo
...
za tvojo punčko rakica, da se čim prej pozdravi in da ne bo kakšnih nepotrebnih zapletov, ti laringitisi in bronhitisi so zares neprijetni, največji problem pa je ker se kr naprej ponavljajo in se jih težko znebiš.
..Punce če ste res nezadovoljne pa poiskusite zamenjat saj imate pravico...
full miren, ponavadi skoz nori včerej sem ga pa sam ene parkrat čutila da se je nekaj premaknil...No me je pa danes zjutraj zbudil in nadoknadil še za včerej me je tako zbrcal
.
, samo meni ni nikoli povedala. Me pa pogleda vaginalno skoraj vedno, kar pred leti ni delala in ji to očitno zadošča.