Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:44:57
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Katy.. smejale smo se ly,ker ji ni bilo jasno kaj je fuma in fumaranje-potem pa se je majakla režala,ker je ........pač majakla..... no in potem še tebi ni bilo nič več jasno-pa dvomim da ti bo zdaj kaj bolj po toti moji klobasi.......sem zaštrikala,da se sama več vun ne spoznam................................................................... ja no te pa tak rečite nisem se še navadla, da je Majakla pač Majakla Jaz pa jo štekam v nulo-pa se sploh ne poznama v živo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:45:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no ok...če mi ne rata bit ministrca imam še eno željo...v bistvu združeno z željo mojega bi imela eno tako kavarno/čajnico...pač umirjeno...takoj In notri bi zahajale glasne Mariborčanke.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:45:33
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no ok...če mi ne rata bit ministrca imam še eno željo...v bistvu združeno z željo mojega bi imela eno tako kavarno/čajnico...pač umirjeno...takoj lepo ampak nas ne vabit ok...ker me nismo umirjene...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:46:10
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, babe, kaj pa to - moj ded non-stop spi, da nima ki kake spalne bolezni ha? Moj tudi........ Aja, te pa tak vredi. ------------------------- Katy: čajnica? Ne, ne, to ni za tebe, ti si taka živa, taka, ne za čajnico.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:46:37
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Hudič je, ko jaz to vse že itak počnem, samo POLEG službe, no razen parcele, kjer bi pesi v miru divjali nimam. Se tak vidi, da normalno ne vem za sebe, toliko imam dela. In če bi od nekje priletelo kakšnih 100 eur na mesec, bi samo v službi dala odpoved in ostalo vseeno vse počela in bi bilo ne ooo ti si pa skromna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:47:05
|
|
|
|
katy83
|
Majakla, vidva ko bordata jaz imam doma nove pancerje za bordanje + nove šuhe za bordanje poznaš koga, ki bi kupo to?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:47:40
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, babe, kaj pa to - moj ded non-stop spi, da nima ki kake spalne bolezni ha? Moj tudi........ Aja, te pa tak vredi. ------------------------- Katy: čajnica? Ne, ne, to ni za tebe, ti si taka živa, taka, ne za čajnico. saj jaz bi bla zajeb...ana šefica
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:47:43
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no ok...če mi ne rata bit ministrca imam še eno željo...v bistvu združeno z željo mojega bi imela eno tako kavarno/čajnico...pač umirjeno...takoj In notri bi zahajale glasne Mariborčanke. Ly: pa kaj ne vidiš, ona piše umirjeno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:47:57
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca ti si optimimist...bravo danes je malo takih ...ja samo kdaj bom delala ko bom 50 stara Ko bom 50 let stara.......se vidim v svoji trgovinici......s starimi knjigami Mater paše sanjat.....samo dnar še rabim te pa idi v knjižnico delat... S poklicno šolo?.......v sanjah za šolo pa res nisi nikoli prestara - to ni izgovor
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:48:18
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 danes je spet naš dan Kaj ni že noč, ali sem jaz kaj zamudla. Saj veš, ova noč nije bila moj dan - pa to. Noro........
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:48:26
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no ok...če mi ne rata bit ministrca imam še eno željo...v bistvu združeno z željo mojega bi imela eno tako kavarno/čajnico...pač umirjeno...takoj In notri bi zahajale glasne Mariborčanke. ve bi ble v VIP-u
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:48:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly: pa kaj ne vidiš, ona piše umirjeno.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:49:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ve bi ble v VIP-u z zajeb...pip....ano šefico
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:49:20
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca ti si optimimist...bravo danes je malo takih ...ja samo kdaj bom delala ko bom 50 stara Ko bom 50 let stara.......se vidim v svoji trgovinici......s starimi knjigami Mater paše sanjat.....samo dnar še rabim te pa idi v knjižnico delat... S poklicno šolo?.......v sanjah za šolo pa res nisi nikoli prestara - to ni izgovor
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:49:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no ok...če mi ne rata bit ministrca imam še eno željo...v bistvu združeno z željo mojega bi imela eno tako kavarno/čajnico...pač umirjeno...takoj In notri bi zahajale glasne Mariborčanke. Ly: pa kaj ne vidiš, ona piše umirjeno. Ne. Me že piga pa bolj slabo vidim.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:49:34
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Majakla, vidva ko bordata jaz imam doma nove pancerje za bordanje + nove šuhe za bordanje poznaš koga, ki bi kupo to? Kakšne (firma/model), velikost ...?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:49:35
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Hudič je, ko jaz to vse že itak počnem, samo POLEG službe, no razen parcele, kjer bi pesi v miru divjali nimam. Se tak vidi, da normalno ne vem za sebe, toliko imam dela. In če bi od nekje priletelo kakšnih 100 eur na mesec, bi samo v službi dala odpoved in ostalo vseeno vse počela in bi bilo ne ooo ti si pa skromna Verjetno je eno nulo pozabila.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:49:52
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ve bi ble v VIP-u z zajeb...pip....ano šefico jeah
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:50:23
|
|
|
|
Sacherca
|
U mama mia,pa vam je cisto spipalo v zadnji uri
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:50:27
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no ok...če mi ne rata bit ministrca imam še eno željo...v bistvu združeno z željo mojega bi imela eno tako kavarno/čajnico...pač umirjeno...takoj iiiiiiiii jaz pa poleg moj antikvariat-paše poleg
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:51:04
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ne. Me že piga pa bolj slabo vidim. kaj te ?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:51:42
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Majakla, vidva ko bordata jaz imam doma nove pancerje za bordanje + nove šuhe za bordanje poznaš koga, ki bi kupo to? Kakšne (firma/model), velikost ...? pancerji Head št. 43 šuhi pa "neka no name firma" št. 38 prodam za minimalno ceno,,,samo da se znebim...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:51:47
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Katy.. smejale smo se ly,ker ji ni bilo jasno kaj je fuma in fumaranje-potem pa se je majakla režala,ker je ........pač majakla..... no in potem še tebi ni bilo nič več jasno-pa dvomim da ti bo zdaj kaj bolj po toti moji klobasi.......sem zaštrikala,da se sama več vun ne spoznam................................................................... ja no te pa tak rečite nisem se še navadla, da je Majakla pač Majakla Jaz pa jo štekam v nulo-pa se sploh ne poznama v živo HVALA.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:51:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no ok...če mi ne rata bit ministrca imam še eno željo...v bistvu združeno z željo mojega bi imela eno tako kavarno/čajnico...pač umirjeno...takoj In notri bi zahajale glasne Mariborčanke. ve bi ble v VIP-u V posebnem izoliranem prostoru, da bi lahko drugi gostje umirjeno uživali za svojimi mizami. To mi delaj.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 22:52:12
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no ok...če mi ne rata bit ministrca imam še eno željo...v bistvu združeno z željo mojega bi imela eno tako kavarno/čajnico...pač umirjeno...takoj iiiiiiiii jaz pa poleg moj antikvariat-paše poleg jaaaaaaaaaaa
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?пеперутка16Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.Da. (
0%)

Ne. (
80%)

Kakor kdaj. (
20%)

Ko se prehladim. (
0%)
Število vseh glasov: 5Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!