Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

že prikazala al še vedno ne?
!!!
Meni je pa ginek. povedala da imam POC in da je možnost da ne zanosim, pa tudi možnost za zanositev. Zlo tko hladno, brez čustev povedano.. Zdj se trudm peti mesec.. Ravno danes sem pojedla zadnjo tableto dabrostona, jemljem ga šele drugi ciklus zaradi nerednih menstruacij. Upam da je mogoče ta mesec moj mesec.. In po doolgem prepričevanju ginekologinje in opravljenem spermiogramu mi je predpisala klomifen.. Vidim da imate nekatere težave da ga dobite..sm namreč slišala da ga s tem mesecm več ni v Slo..Jaz sem ga dobila v Sarajevu. Tako da bom ta mesec začela z jemanjem in upam da čimprej rata, ker mi je vsak mesec hujš...
Sm se vam pridružila
sma jutri nameravala it na izlet do italije, in nabavit novo porcijo klomifena, pa moj ginekolog danes ni delal, tako da dobim recept komaj v sredo. Nebi pa rada hodla brezveze tja, tako da če je katera bila v bližnji preteklosti tam in ni potrebovala recepta, se priporočam za odgovore, ker zdaj res nevem kaj naj naredim jutri.Ali pa če ima katera aktualni mail od lekarne fernetiči, bi tudi prosla za njega, da jih lahko povprašam.
In da nebi spet celo večnost čakala na M, začnem jest primolut, pol pa po 2 tableti klomifena na dan naslednji cikel, te pa da vidimo kaj bo..
Želim vam, da čimprej zagledate svoj +!!!