Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, tisti, ki pa še čakamo, da to postanemo
Danes bi mogla it na ene preglede, za katere ne smeš bit noseč in sem zato nekaj dni prej naredila test in se je pokazala rahla
. Sem vse odpovedala in v naslednjih dneh naredim še en test.. komaj čakam.
Prav ne morem verjet kako lep mesec je februar, bo res čist roza, bravo punce, le tako naprej.
Ovulacija je po moje že mimo, je bila v zadnjih štirih, petih dneh po moje, za vgnezditev je verjeno prehitro, za tečko pa itak. Izcedkov pa nikoli prej nisem imela.
PRIČAKUJEMO:
(5. krog)
(1. krog)
(1. krog)
. Dva dni nazaj sem imela roza izcedek in srčno upam, da je vgnezditvena krvavitev. Nisem pa ziher, ker je pri prvi nosečnosti nisem imela.
Ne vem ne vem... močno upam, da se tole kaj povezuje na
. Me pa to muči že nekaj časa, samo da sem prej imela tak rjav izcedek, pa včasih kakšna kri, danes pa kr malo močneje. Ne vem, mislim da je najbolje da me v modro pobarvate.
pa tud ne moreva naredit...
... jaz zadnje mesece, ko jo dobim, se vedno spomnim nate witch, ki si napisala da prvi dan M je lahko tudi prvi dan nove nosečnosti in to meni res pomaga prebrodit tiste prve dni, ko pride tečka...
in upam da je bila ovulacija pač kak dan prej. Kejt še en teden pa bova tudi midve delali testek, sva spet skupaj na seznamčku. To nama pa res mora prinest srečo, to sigurno nekaj pomeni