Jassika
|
Dobro jutro, da vas zopet malo pozdravim. Najprej čestitke vsem novopečenim mamicam - JUPIJEJ!! . No kako lepo je brati take novičke. Upam, da se jim kmalu vse pridružimo! Še vedno pridno naprej navijam za vse, ki še čakamo , čeprav mene se lahko prestavi na marec, ker sem včeraj!! (kak teden dni prezgodej glede na zadnje ) dobila tega hudičeka . Pa niti nisem toliko žalostna zaradi tega, ker nam kljub pridnosti ni uspelo, ampak predvsem zato ker jutri odhajamo v toplice in me bo ta spremljal ravno na dopustu . Pa tako sem se veselila, da bom izkoristila zadnje dni porodnioške da se še malo relaxiram. Zato pa vprašam, če ima katera izkušnje z LUNETTE ali se da uporabljati tudi v savni? Sicer kar sem včeri prebrala ni panike, tako za kopanje in za savno, ampak raje slišim iz prve roke. Tako da če katera ima izkušnjo, prosim, če jo deli z mano No, moj novi datum pa sploh ne vem, kaj naj rečem, ker imam vse tako pobrkano . Ne vem, če sploh imam O, čeprav sem mi zdi, da sem jo ta mesec prav čutila, pa se mi je zdelo nekaj zgodaj, ampak glede zdaj na datum M, se kar ujema. Tako da naj bo moj novi datum 17.3. Punce, veselo v nove boje in novim zmagam naproti, madonca mene že tako bolijo prsti na rokah od stiskanja pestk za kako novo da mam že krče . Lepo bodite pa čim več , da se bom mela česa veselit ko pridem nazaj iz toplic.
|