|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tiste, ki se preložile vpis
14.2.2011 13:28:42   
tetkazima
Živjo! ker se resno zanimamo za preložitev vpisa naše decembrčice, me zanima, kaj vse je v praksi treba dat skozi, da se otroka prestavi za eno leto? A je res to, da je od šole do šole različno? Tiste, ki ste dale skozi ta postopek, kaj vse je bilo treba narediti in ali ste na koncu uspele prestaviti?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tiste, ki se preložile vpis
14.2.2011 14:16:09   
Nika v službi
Na naši šoli so ob prvem srečanju staršev in prvošolcev 14 dni nazaj povedali, da je zgolj potrebno podati zahtevek za preložitev vpisa, ki ga obravnava in potrdi šolska komisija. Je pa res, da je na naši šoli otrok preveč in da so še veseli, če se kdo odloči za kasnejši vpis.

Tako da ja - po moje je res od šole do šole različno.

Sedanje generacije so izredno močne in generalno ne bi smelo biti težav pri preložitvi. Nekaj let nazaj pa je svakinja dala skozi pravo kalvarijo, da je uspela s preložitvijo vpisa.

_____________________________

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu tetkazima)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: tiste, ki se preložile vpis
14.2.2011 15:33:28   
sminc
Ojla. Mi smo ravno danes imeli vpis. Moj je sicer aprilček a zaradi splošne nezrelosti, telesne šibkosti in primankljaja na motoričnem področju sem danes ob vpisu oddala potrdilo razvojne pediatrinje in prošnjo za odlog. Komisija bo zasedala marca in naceloma naj ne bi bilo težav. Pri nas upostevajo tehtna mnenja strokovnjakov in decembrčke. Le te predvsem zaradi socialne nezrelosti, telesne šibkosti... 
  Jaz sem si kar oddahnila. še eno leto časa, da malo zrasemo, se okrepimo in pridobimo na pozornosti.


_____________________________

Vse veselo pričakovanje te ne pripravi na resničnost- na drobno, popolno bitje v tvojem naročju.Na ta strah pred odgovornostjo. Na brezmejno ljubezen.

Jakob Enej 15.04.2005
Aljaž 01.02.2007

(odgovor članu tetkazima)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: tiste, ki se preložile vpis
15.2.2011 12:06:44   
posh
IZVIRNO SPOROČILO: sminc

Pri nas upostevajo tehtna mnenja strokovnjakov in decembrčke. Le te predvsem zaradi socialne nezrelosti, telesne šibkosti...  



Vem, zdaj bom zvenela kot kak upornik, ampak kaj imajo spet strokovnjaki tukaj za odločat??? Če jaz hočem, da je moj otrok še eno leto brez šolskih obveznosti in ne zaradi telesnih/psihičnih ???nekaj, a potem se mi ne ugodi??? Saj ga nočem nešolat-ampak prestavit! za 1 leto. Kakšne kalvarije neki...

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: tiste, ki se preložile vpis
15.2.2011 16:17:56   
sminc
Posh te čisto razumem in se strinjam s tabo. Vsak starš bi mogel imeti to možnost. Ne vem česa se bojijo, mogoče da bi se starši več odločali za to.  V glavnem pri nas moramo imeti kak papir; vsaj od psihologa in da pise noter " zaradi socialne nezrelosti" ali kaj takega. Res pa je da od samega psihologa po mojih izkušnjah relativno lahko dobit.
Tako pač je.


_____________________________

Vse veselo pričakovanje te ne pripravi na resničnost- na drobno, popolno bitje v tvojem naročju.Na ta strah pred odgovornostjo. Na brezmejno ljubezen.

Jakob Enej 15.04.2005
Aljaž 01.02.2007

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





40 otroških laži, ki jim starši vedno nase...
So laži, ki so skupne vsem otrokom, ne glede na njihovo starost in tem lažem starši tudi največkrat nasedemo. Preverite,...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?