Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako se spraviti k učenju?? 16.2.2011 10:49:50
|
|
|
|
Oceania
|
Sva že dve, še mal pogledam na RR pol pa začnem.... in mine ura.
|
|
|
|
|
RE: kako se spraviti k učenju?? 16.2.2011 10:51:00
|
|
|
|
Klemy82
|
Lahk te pridem v rito brcat... sam če boš pol ti mene tud. Mater se S/M sliši! V glavnem, če najdeš en pameten recept, se priporočam.
|
|
|
RE: kako se spraviti k učenju?? 16.2.2011 11:14:49
|
|
|
|
tix
|
jaz imam ponavadi v času izpitev zelo počiščeno stanovanje :)
|
|
|
|
|
RE: kako se spraviti k učenju?? 16.2.2011 11:16:30
|
|
|
|
Janyna
|
IZVIRNO SPOROČILO: trobentica123 ne vem, kako se naj pripravim do učenja!! Vse drugo počnem...- celo pečico sem sčistila!! No, če si stara tam ene 7 let, ti verjamem da ne veš, če si pa starejša pa rahlo dvomim. Univerzalnega recepta pa žal ni, zase ga moraš poiskati sama. Al pa počakaj, da ti bo "kuzla v rit skakala", pol ziher ne boš več pečice pucala.
|
|
|
|
|
RE: kako se spraviti k učenju?? 16.2.2011 11:28:05
|
|
|
|
trobentica123
|
jannya, ti si pa kruta sej se bom šla učit, sam mal še ovinke lovim.. Zanimivo je, da znam otroke zelo hito spraviti k učenju-
|
|
|
|
|
RE: kako se spraviti k učenju?? 16.2.2011 11:37:30
|
|
|
|
Janyna
|
IZVIRNO SPOROČILO: trobentica123 jannya, ti si pa kruta sej se bom šla učit, sam mal še ovinke lovim.. Zanimivo je, da znam otroke zelo hito spraviti k učenju- No pol pa isto taktiko pri seb uberi
|
|
|
|
|
RE: kako se spraviti k učenju?? 16.2.2011 12:43:40
|
|
|
|
razglednica
|
kaj se mora ni težko čimprej se začneš učiti, posebej zdaj ko še ni sonca. Ko enkrat posije , sonček vsi so zunaj, to je pa res hudo. JAZ SEM NA TAK NAČIN STALNO GLEDALA.
|
|
|
|
|
RE: kako se spraviti k učenju?? 16.2.2011 14:27:01
|
|
|
|
ronja
|
Moj edini preverjeni recept je: voda v grlo in do roba ust - šele ko mi voda res visoko v grlo teče, se spravim. Ampak takrat pa delam ko šus. KO pa enkrat not padeš, pa itak vse samo v glavo leti. Meni je ta občutek ful fajn, kar ne bi mogla živet brez tega, da vsake toliko polna adrenalina brskam in povezujem stvari...
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Vozički ImplastBožička09Kateri od Implastovih vozičkov se vam, po vaših izkušnjah, zdi najbolj primeren za makadam, pesek in neraven teren nasploh?Clipper 3 (
27%)

Bolder 3 (
8%)

Bolder 4 (
6%)

Bolder SD (
11%)

Če bi kupovala ponovno, bi kupila drugo znamko vozička (
48%)
Število vseh glasov: 84Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!