nmagk
|
No spet me je ven vrglo Dobrodošle nove članice No jest sm učeri uživala maksimalno ,sm si spočila učke in naposlušala meni dobro glasbo,smo ble čist u spredi tko da smo ga mele pred nosom in parkrat me je prav lepo pogledu ,no gledat ni greh a ne,hehehe,moj prav da sm itak ubrisana z njim No zdej pa glede mojga slavnega avta ,po 3 mescih so v franciji ugotovil da takega modela z rdečo barvo pa ne morjo nardit ,ne vem a so butasti al kaj al pa res ne poznajo rdeče barve,tko da so zdej vse skup poslal v anglijo,torej bom mela angleškega francoza ,zdej sam čakam da me bodo kam na zagovor poklical.češ kaj sploh hočem,matr sm jim zakomlicirala stvar tud v sanjah si nisem mislila da bo to tko,moj me tko kolne k ,haha,kaj nej če sm čakala 3 mesece ,ga nej kr sklamfajo skup kerkol hočjo me ne zanima jest hočem rdečga traffica z passinger opremo,nej ga pa v angliji skup dajo,očitno bom mela edina tak avto ne samo v sloveniji tud v evropi ,no pol jim bo pa všeč bodo pa celo serijo začel delat sam bom jest zaščitla ta svoj model,bodo pol kr kako provizijo nakazval ,ja tako pač gre dans nč ni zastonj ...no ker bi morala avto met danes v garaži dobim sedaj po pogodbi nadomestnega dokler moj francoz ne pride iz anglije...no vsaj nekaj...tako,da se vidimo v torek