Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Podnevi pa ne kompliciram. Voziček, avto, ležalnik, kavč.... Kjer pač smo, tam spi. Tudi v galami. Ni nič tišine čez dan.
kakor pač rata...
), drugi je pa tam spal na vsake cca. 2 uri budnosti (je pa sam pokazal, da je zaspan - jok v naročju, vlekel se je za ušesa, mencal oči). Če smo bili doma, smo ga dali spat v posteljico, če kje naokrog, pa pač v vozičku (kar je bilo veliiikokrat).
ampak pomoje je to-to!
tako da je bial ob desetih že zaspana in sem jo nesla kar v sobo spat pa je spala eno uro. popoldne pa mije zaspala v vozičku, pa kavču, pa sedelci- počasi jo bom poskušala navaditi da bi spala v sobi vsaj enkrtat dopoldan in enkrat popoldan.
spi čez dan kakor kdaj... so dnevi ko ne spi nič in so dnevi ko bi prespal cel dan... in če logično pomislim sem tudi jaz kdaj utrujena da bi lahko spala popoldne pa še celo noč pa potem do 12ih, ponavadi pa seveda nič... tko da meni osebno se zdi urnik čisto mimo pri takem malem dojenčku. Urnik se mi zdi ok šele ko je otrok star kakšno leto, da počasi začuti rutino in tudi potrebe po spanju se bistveno spremenijo.