Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ali
PRIČAKUJEMO:
(5. krog)
(x. krog)
(1. krog)
(1. krog)

ti želim
Upam na najboljše.
in se nehaj obremenjevat s testi...
.
, saj veste da sem že obarvana v modro tako, da zdaj samo čakam kdaj bo pritekla
. Sem tudi jaz delala test, pa je bi negativen. Nisem nič razočarana, pač tak je, sem se že sprijaznila s tem, je že predolgo časa minilo odkar delamo na
in sem se že nekako navadila.
. Tepka jaz! No, sedaj še vseeno ni plusa, leta pa kr letijo, tako da maja kličem v ambulanto, če ne bo do takrat test pokazal drugače.
. Ta mesec mi je po izaostanku CB pokazal pozitivno.. sicer švoh ampak pozitivno. Potem sem dobila malo rjave sluzi (po sp. odn) in naredila še en cb in zopet pozitiven. Potem pa sem naslednji dan opazila občasno malo rozastega izcedka npr. ko grem na veliko potrebo. Naredila še en cb ravno tako pozitiven. Krčev nimam, prsi me še naprej bolijo. Zdaj pa sem popolnoma zmedena ali je to nosečnost ali ne al kaj.. moja G je na dopustu..
kmalu pride.
......februar je pa res en taprav roza mesec. Vsem srečkam