Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 23.2.2011 22:35:11
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 hruška - lokacijsko - to sem pa pravi analfabet, no idea, upam, da zrihtate vrstnim hišam in štorijam navkljub Tudi jaz nimam pojma.. pri nas se take stvari na črno delajo. jaz bi tudi.. AMPAK ker gre za investicijo cca 8000 - 9000 eur bi mož rad imel poštimane papirje.. veš kako so sosedje radi prijazni.. ap cap je inšpekcija tuki..in potem..ruši miki še ena opcija je: lepo počasi začni prepričvat lastnike ostalih šestih vrstnih hiš, da je to izredno dobra ideja & zakaj si je ne bi vsi omislili - pa bo enotno - no problem glede enotnega izgleda plus: verjetno dobite še količinski/skupinski popust kaj praviš?
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 23.2.2011 22:35:31
|
|
|
|
Cuba Libre
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 hruška - lokacijsko - to sem pa pravi analfabet, no idea, upam, da zrihtate vrstnim hišam in štorijam navkljub Tudi jaz nimam pojma.. pri nas se take stvari na črno delajo. jaz bi tudi.. AMPAK ker gre za investicijo cca 8000 - 9000 eur bi mož rad imel poštimane papirje.. veš kako so sosedje radi prijazni.. ap cap je inšpekcija tuki..in potem..ruši miki pomoje bote mel tut mal problemčičev... pa kako soglasje sosedov bo pomoje tut moglo bit. hmm... investicija je res kr velika, tko da bolš met vse papirje kot pa rušit pol. kaj natančneje boste delal?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 23.2.2011 22:36:06
|
|
|
|
metuljcek321
|
veste kaj, počakam še, da pridemo so 100. strani se dogaja bojo jutri zjutraj punce prav presenečene, kaj je tolk dogajalo k da bi bil četrtek
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 23.2.2011 22:36:20
|
|
|
|
Cuba Libre
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: Cuba Libre pust - midva bova pa zdravnik in medicinska sestra Anja bo pa svetovna! mega ideja - da bosta v paketu z malim ja, svetovna, že, ma predstavljaj si še mamo ninjo --> asa, asa, tepem se do gasa ... wuhuuuu, akcija!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.2.2011 22:36:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.2.2011 22:38:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.2.2011 22:39:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 23.2.2011 22:39:56
|
|
|
|
Cuba Libre
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška moja bo konjiček..al kobila al kaj vem kaj.. sem dobla ful dobr kostum v Toys 'r' us... čist nora je na konje.. je pa ati bil za vikend na švedskem in pride domov pa ji pove da je bil tam kjer živi pika nogavička.. mala je z odprtimi usti stala in gledala.. hahahaha ja sm vidla... zlo na knap je šlo. sam da je bla zmaga! in hura za konja! to bo sigurno samo ena v celem vrtcu
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 23.2.2011 22:41:05
|
|
|
|
Cuba Libre
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: Cuba Libre IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 hruška - lokacijsko - to sem pa pravi analfabet, no idea, upam, da zrihtate vrstnim hišam in štorijam navkljub Tudi jaz nimam pojma.. pri nas se take stvari na črno delajo. jaz bi tudi.. AMPAK ker gre za investicijo cca 8000 - 9000 eur bi mož rad imel poštimane papirje.. veš kako so sosedje radi prijazni.. ap cap je inšpekcija tuki..in potem..ruši miki pomoje bote mel tut mal problemčičev... pa kako soglasje sosedov bo pomoje tut moglo bit. hmm... investicija je res kr velika, tko da bolš met vse papirje kot pa rušit pol. kaj natančneje boste delal? najbližjih sosedov ne bo problem dovoljenja.. deali bi radi zimski vrt..tam kjer je sedaj terasa bi radi zasteklili..nekje 2,5m x 4,5m aha, tko da ti pol še vseen mal travce ostane... ja gut! upam, da vam rata.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 23.2.2011 22:44:55
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cuba Libre jst sm pa tk tk. vročina se je dans mal umirla... sam sm cela neka zmučkana. totalno brez energije. eh, sj bo! enkrat te more zložit. do zdj sm še vedno nekak zbežala... točno vem, kaj rabiš, draga moja tole: naj ti postrežejo s čim osvežujočim s Cuba Libre, maybe? vem, da bi ti dvignilo razpoloženje (njim pa še kaj drugega, hi, hi)
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 23.2.2011 22:45:37
|
|
|
|
Cuba Libre
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: Cuba Libre jst sm pa tk tk. vročina se je dans mal umirla... sam sm cela neka zmučkana. totalno brez energije. eh, sj bo! enkrat te more zložit. do zdj sm še vedno nekak zbežala... točno vem, kaj rabiš, draga moja tole: naj ti postrežejo s čim osvežujočim s Cuba Libre, maybe? vem, da bi ti dvignilo razpoloženje (njim pa še kaj drugega, hi, hi) hohoho, that would me wonderful, darling
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.2.2011 22:46:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 23.2.2011 22:46:17
|
|
|
|
metuljcek321
|
konjiček - dobro, originalno mi bomo zihr imeli konkurenco ampak zmaga gre pa v našo hišo - bojevnica, pa to ... Xena se skrije, Chuck Norris pa tud btw: ukucajte v Google "find Chuck Norris" & poglejte prvi link
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 23.2.2011 22:46:20
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška je pa ati bil za vikend na švedskem in pride domov pa ji pove da je bil tam kjer živi pika nogavička.. mala je z odprtimi usti stala in gledala.. hahahaha Švedska, mmm ... sem skoraj fouš nočko punce
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 23.2.2011 22:47:33
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cuba Libre ohoho, that would me wonderful, darling a lohk po pravici povem, da je tud mene nekaj začel slabo počutje matrat se ne počutim najboljš maš kakšnega viška?
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 23.2.2011 22:47:41
|
|
|
|
Cuba Libre
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška jaaa..ostane še en mal trave sigurno..sicer je je vedno manj, ampak trenutno bolj kot travo rabimo življenjski prostor.glede na to da se širimo.. kaj pa misliš met tm? kot dnevni prostor?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.2.2011 22:48:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 23.2.2011 22:49:19
|
|
|
|
Cuba Libre
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška je pa ati bil za vikend na švedskem in pride domov pa ji pove da je bil tam kjer živi pika nogavička.. mala je z odprtimi usti stala in gledala.. hahahaha Švedska, mmm ... sem skoraj fouš nočko punce dvomim da bi bla ko bi gor prišla .. -17 stopinj jop! u Aareju, kjer so smučarke zdj, majo tut po -28
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 23.2.2011 22:50:40
|
|
|
|
metuljcek321
|
Chuck Norris manija ---> ene fore so res zabavne, ni kej: Ko je Krištof Kolumb prinesel koruzo v Evropo, je Chuck Norris na pomolu že prodajal kokice. Ko so izumili mobilni telefon, je imel Chuck Norris že dva neodgovorjena klica. Chuck Norris lahko shrani podatke na navaden ključ. Chuck Norris je zmagal na Tour de Trance z orbitrekom. Nekoč sta Chuck Norris in superman polagala roke. Poraženec mora še danes nositi gate čez kostum. Nekateri spijo v pižami od supermana. Superman spi v pižami od Chucka Norrisa. Preden Chuck Norris prečka cesto, morajo avti pogledati levo in desno. V zgodovini ni bilo nobene evolucije. Obstajajo le živali, ki jim je Chuck Norris pustil živeti. Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat. Američani so se leta 1945 odločevali: naj na Japonsko vržejo atomsko bombo, ali naj pošljejo Chucka Norrisa? Odločili so se za bolj humano možnost. Ko je bil Chuck Norris mulc, nikoli ni močil postelje. Postelja se je sama poscala od strahu. Chuck Norris uporablja Mr. Muscolo kot kapljice za oči. Chuck Norris je edini ki je v Vegradu dobil plačo. Chuck Norris lahko ploska z eno roko. Chuck Norris je zgradil hišo, v kateri se je rodil. Chuck Norris je edini, ki lahko v Tušu nabira Mercator Pike. Chuck Norris reče: "Big Brother, ti si nominiran." Chuck Norris gre z avtom tko hitro, da mu Garmin daje navodila v pretekliku. Chuck Norris se je prikazu Mariji Chuck Norris-ov srčni utrip se meri po Rihterjevi lestvici. Chuck Norris surfa po radio valovih. Zakaj je Chuck Norrisa rodila teta? Ker mu nihče ni smel jeb** mater. Kaksen je Chuck Norrisov naslov gmaila? Gmail@chucknorris.com<mailto:Gmail@chucknorris.com> Chuck Norris lahko napiše grafit na zvočni zid!
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 23.2.2011 22:54:12
|
|
|
|
Cuba Libre
|
hruška - ste že kj zbirali ime za fantiča?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.2.2011 22:55:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 23.2.2011 22:56:36
|
|
|
|
Cuba Libre
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: Cuba Libre hruška - ste že kj zbirali ime za fantiča? ga imava še od prve nosečnosti.. sej veš da iščem imena ki se v vseh jezikih berejo enako.. zato recimo tudi Kali.. fantek bo pa verjetno Liam lepo! fajn paše zraven Kali
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 23.2.2011 22:56:37
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cuba Libre hruška - ste že kj zbirali ime za fantiča? a veš, da sem glih prejle razmišljala, da bi jo vprašala o imenih, potem sem pa zašla s teme čakaj, a že ve, da bo fantek? what did I miss?
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 23.2.2011 22:57:00
|
|
|
|
Cuba Libre
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: Cuba Libre hruška - ste že kj zbirali ime za fantiča? a veš, da sem glih prejle razmišljala, da bi jo vprašala o imenih, potem sem pa zašla s teme čakaj, a že ve, da bo fantek? what did I miss? ja ja! fantek bo je povedala po morfologiji.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 9. del - Zimska pra... 23.2.2011 22:58:20
|
|
|
|
metuljcek321
|
smeh je pol zdravja: KLIK in še nalezljiv je (s)mejte se ata v rumeno-črni majci je nepozaben - ko pujsek - morate ga videt bi mi blo pa kar nerodn, da bi se recimo moj oči tkole režal nekje v javnosti
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPrehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?