| 
		Uporabniki na tej temi: nihče
	 | 
  
   
 
	 | 
  
        | Stran:   [1]  | 
  
	
	            Uporabnik             |                   |     
	 | 
  
		
	
   
	
    
	
	  
		
		  
			
			  
			  
			  	
			    | 
			 RE: pečeno meso v ekonom loncu   27.2.2011 12:15:00 
				    |   
			   | 
			  		
			  
			 | 
			 
		 
		 | 
	   
	  
	  
		
		   
		  
			  Gina
		   
		
		   
		  
		   
		 | 
	  
		
		
		 A ti misliš zrezke ali cel kos? Celega kosa nisem nikdar delala v ekonomu, zrezke sem pa že. Na hitro jih popečeš v ponvi z obeh strani, jaz dodam še čebulo, česen, sol, začimbe, korenje, malo paradižnika, pa če me tako prime še grah. ko to malo popražiš, da se čebula zmehča in zrezki samo po vrhu zapečejo, prestaviš vse skupaj v ekonom in kuhaš tako dolgo, da so zrezki mehki, to je pa odvisno kakšno meso imaš, kakšen kos govedine recimo 15 minut.   
			
								
			
			
				  	
		  
		  
		  
		 | 
	   
	  
			| 
		  
		 | 
	   
	 
	 | 
  
	
   
	
    
	
	  
		
		  
			
			  
			  
			  	
			    | 
			 RE: pečeno meso v ekonom loncu   27.2.2011 12:18:40 
				    |   
			   | 
			  		
			  
			 | 
			 
		 
		 | 
	   
	  
	  
		
		   
		  
			  Spark
		   
		
		   
		  
		   
		 | 
	  
		
		
		 Cel kos imam. Sem mislila tudi jaz popečt z vseh strani, nato pa zapreti. Samo ne vem, koliko vode naj zalijem notri. 
			
								
			
			
				  	
		  
		  
		  
		 | 
	   
	  
			| 
		  
		 | 
	   
	 
	 | 
  
	
   
	
    
	
	  
		
		  
			
			  
			  
			  	
			    | 
			 RE: pečeno meso v ekonom loncu   27.2.2011 12:19:04 
				    |   
			   | 
			  		
			  
			 | 
			 
		 
		 | 
	   
	  
	  
		
		   
		  
			  Spark
		   
		
		   
		  
		   
		 | 
	  
		
		
		 Oz. a sploh rabim dati notri še kaj vode, ali ne. 
			
								
			
			
				  	
		  
		  
		  
		 | 
	   
	  
			| 
		  
		 | 
	   
	 
	 | 
  
	
   
	
    
	
	  
		
		  
			
			  
			  
			  	
			    | 
			 RE: pečeno meso v ekonom loncu   27.2.2011 13:26:30 
				    |   
			   | 
			  		
			  
			 | 
			 
		 
		 | 
	   
	  
	  
		
		   
		  
			  Gina
		   
		
		   
		  
		   
		 | 
	  
		
		
		 IZVIRNO SPOROČILO: Spark      Cel kos imam. Sem mislila tudi jaz popečt z vseh strani, nato pa zapreti. Samo ne vem, koliko vode naj zalijem notri.           V ekonomu se v bistvu v pari kuha, tako da ni treba prav veliko. Če boš omako delala, bo to dovolj po moje, ampak vsaj en prst pa mora biti, ali pa več. 
			
								
			
			
				  	
		  
		  
		  
		 | 
	   
	  
			| 
		  
		 | 
	   
	 
	 | 
  
	
	
        | Stran:   [1]  | 
					 
                            
					 
					
					
        
	         
	        
					
                
	
		
		
		
			
		
		
	
	
		
		
		
		        
		        
	        
        
                
	
		
		
		
Najbolj brane vsebine v rubrikiZdrav zajtrk za šolarja – teden 1Medtem ko so za malčkov zajtrk poskrbeli v vrtcu, se starši prvošolčkov znajdejo pred novim izzivom: kaj zjutraj priprav...
 Recept: Medena tiramisu kremaMed je lahko odličen pomočnik v boju s prehladi, kašljem, virozami in drugimi pogostimi otroškimi boleznimi. Več o zdrav...
  
	
		
		Zadnje s foruma 
	 
	                
	
 
	         
	        
        	
	        
		        
	        
        	
	        
		        
			        
				        
			        
			        
				        forumLelly28 RRali rade sodelujete v forumih?da (
80%)

ne (
20%)
Število vseh glasov: 5Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš 
svojo anketo!