|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Število podojev 7 mesecev
27.2.2011 20:49:47   
natasarobi
Sin bo star jutri 7 mesecev in ima do sedaj 2 obroka goste hrane (obroka nista mlečna, mogoče kdaj pa kdaj kakšen). Počasi mu bom uvedla še večerni obrok pred spanjem oz. bolj popoldansko malico (mlečno), ker gre ob 18-19 že spat, samo, da mine še nekaj časa, ker sva na dieti zaradi težav, ki smo jih imeli - sum alergije na hrano.

Doji se še kar pogosto - cca 6-8x (od tega 2-3x ponoči), sicer so podoji kratki (10-15 minut). Zadnja dva dni malo štrajka in izpusti nekako dva podoja. Sedaj me pa zanima čisto tako informativno, kako pogosto se dojijo oz. so se dojili vaši malčki pri 7 mesecih in koliko obrokov gh so imeli.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Število podojev 7 mesecev
27.2.2011 21:53:52   
anckabancka
Naš je star 7 mesecev in ima tudi 2 obroka GH. Zjutraj in dopoldan se doji. Potem ima kosilo (zelenjava in ogljikovi hidrati, včasih meso). Kosila poje veliko. Sem mu popoldne uvajala še sadni obrok, a mu sadja na noben način ne spravim dol. Ne sveže, ne kuhano, ne domače, ne kupljeno...Jogurta itak ne... Tako, da je popoldan spet na dojenju. Okrog 18h-19 pa ima večerjo. Zadnje dni kar kašico iz mojega mleka in mešanice treh žit in DM-a. Prej pa kakšno drugo kašico, ki je že z adaptiranim mlekom. Ponoči se doji n-krat. Včasih 3x, včasih nič...

Je pa rabil kake 3 tedne, da je sploh sprejel kaj od GH.


_____________________________

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Število podojev 7 mesecev
28.2.2011 14:31:11   
deveta
naša (če se prav spomnem) je pri 7 mesecih imela: zajtrk: dojenje. Sadno dopoldansko malico okoli desetih (sveže sadje), nato kosilo okoli 13ih (OH +zelenjava), nato je šla spat in se je prej še malo podojila, popoldansko malico sem jo včasih podojila včasih pa ji dala kaj drugega (ni bila navdušena nad dojenjem), nato večerja (mlečno-žitna kašica) in preden je šla spat še dojenje. Podoji od 4 meseca naprej nikoli niso bili daljši od 5 do maksimalno izjemoma 10 min. Dojila pa se je še ponoči 1-3x, čeprav večinoma je bilo to bolj crtanje.

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Število podojev 7 mesecev
28.2.2011 16:31:18   
ribica.
moj je imel 7 mesecev prejšnji teden. Zjutraj se doji, pred dopoldanskim spancem se tudi doji, ko se zbudi ima kosili, riž ali krompir z zelenjavo ali sadje, kakšno juhico, meso. potem čez kakšni 2 uri ga podojim, pozno popoldne mu dam sadno kašo, zvečer pa spet dojenje. Včasih se urnik pomika ali poljubno prilagaja. Včasih mu dam zvečer kašico ki se zmeša z vodo.

Zanima me pa, tiste ki ste imele ali pa imate otroke z alergijami, kdaj ste jim uvajali jogurte, skutice? MI imamo potrjeno alergijo na jajce, pa še nismo dobili zelene luči za gluten in mlečne zadeve.Ima katera kakšno izkušnjo?

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Število podojev 7 mesecev
28.2.2011 21:44:05   
nusi
naš je imel pri 7 mesecih (mogoče 7,5) 3 obroke gh + dojenje. Mislim, da je šlo tako;ob 9 gh, 11 dojenje, 13 - gh, 15 dojenje, 17 gh, 18.30 dojenje nato spanje, ponoči se je pa še ene 2x ali 3x podojil. Torej 3x gh in 5-6x dojenje. Ne spomnim se ali se je po obrokih gh še kaj dojil, samo mislim, da ne več. Mislim, da ni problema ker se še vedno dosti doji, ker naš ima sedaj pri 9 mesecih podoj zjutraj okrog 5, potem 4 - 5 obrokov gh in po večerji se še malo podoji/pocrklja in gre spat. Čez dan pa pred opoldanskim spanjem sicer malo visi na joški, samo praktično nič ne spije in bom počasi ukinila.

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?