metuljcek321
|
'Čer ... jem in se imam prav fajn. Mal so trdi, a bo že. Verjetno bi mogla met toplo mleko, da bi se mal zmehčali, a? Ej, mi je tko zabavno - te piškote smo na veliko jedli pred 10-imi leti, k smo bli v ZDA ... zdaj so pa pri nas - brings back some memories Mala me prejle kliče iz posteljice: "Mami, sem mal žejna, pila bi." In ji nesem vodo. Pravi: "Mami, a si pridna?" Se začnem smejat in prikimavat, ona dobi zalet: "A si zelo prijazna?" In pazi to: "A si ponosna?" (k dostikrat rečem, da sem ponosna nanjo) ... ma, sva se potem obe režali ... take seka ... vsem julijčkom za take lepe izjave, ki nam lepšajo dneve! ringarajka, odlično sva pobarvali stran - ful dobre barve si izbrala - kako ti je ratal, ej? Meni se zdi, da skoz ene in iste izbiram (to answer your question: Anja je bla pri atiju ta vikend, pa bratranec in sestrična sta bla tam - party time, great time!) za Sapramiško - je bla pol fina, praviš? Sem mal gledala program, mika me Zmajček, 12. 3. KLIK ... ampak tist vikend je glih pri atiju mala ... hm ... pa edina predstava Zmajček v marcu je ... za april še ni znano ... za Toblerone - to me vedno spomni na letališče - tolikokrat sem ga tam kupila za kakšna darila, ej ... to mi je zmeraj prva asociacija. Ronji za cepljenje in lepe mere. A si ti kaj boljš? Is there something we should know? Lari za takorekoč ok stanje. Anji za dobljen ninja kostum (the last one!) - še dobr, da sva ga dobile, ker je čist v tem. Je potem harala celo popoldne v njem. Še en kartonast meč ji bom naredila & je ready to go. Bova verjetno kar skupaj šli mal naokoli v soboto. Moram pa priznat, da sem nekje usjala svoje uhlje in rep za mačko - damn. Pa se mi zdi, da je blo že lani izgubljeno ... in zmeraj mam v eni in isti omari - odprem - ni. Hja, bo treba nabavit, ni druge. Ker se mi zdi, da ne bom ninja (čeprav bi blo pretty simple: že danes, k sem si črno trenirko dala gor, je mala spraševala: "Mami, a si ti tud ninja?" Pa že ) za jutrišnje popoldne - 3 sodelavke imajo 50 let in bo žur, žur, žur. za petek zvečer - gledat grem Svobodni zakon (Tadej Toš, Nataša Tič Ralijan - woohoo) KLIK - katera gledala? Upam, da mi bo glede na stanje, v katerem sem trenutno v lajfu, zabavno.