Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

) s šamponom in balzamom + barvanje las (cena za dolge lase) + sušenje las + likanje las + dodatki na koncu (proti cepljenju konic, proti naelektrenosti las itd.) sem januarja 2011 plačala 45€. In sem zadovoljna.
No, moja meni vzame približno enako evrov, okrog 40-50, pride pa na dom ali pa jaz k njej, je zelo prilagodljiva in moja frizerka že ene 6 let. Je ne zamenjam za nobeno, ker vedno naredi posvoje (ji jaz tako ukažem) in vedno sem ful zadovoljna. Je pa iz Lj.
Na koncu sem bla fuul zadovoljna, in tut drugi so vsi pohvalili da je dobro narejeno in da mi ful paše in je boljše kot prej. je pa tudi taka da če si nekaj želiš ti tega ne bo šla kar delat, in kot si rekla sama, je tudi svetovalka. Jaz sem spredaj hotla fru fru ker mam zdaj pač dolge, pa mi je rekla da mi ne bo pasalo ker mam pač vrtince in da mi ne bi tega delala. Tudi glede barve mi je že eno enkrat odsvetovala.