MoSoNi
|
Dan! Mi pa zdejle slučajno spimo in mam celo mal časa (npr. za WC, za zajtrk... ). Zadnje dni je mali tok naporen... podnevi sploh ne spi več, kr na rokah bi bil in vedno more bit nekdo z njim . HB vsaj ponoči bolj ko ne spi... po navadi kr po 5, 6 ur skup IZVIRNO SPOROČILO: FoxyLady Mam pa vprašanje za vse. Koliko vas samo doji, doji z dodatkom ali deva samo mleko? Jz na žalost dojimz dodatkom ker sploh nimam veliko mleka,samo 40 ml iz obeh dojk.A ima mogoče še kira kakšen recept glede večje "proizvodnje"mleka? Js po večini polno dojim, zaenkrat še kr delamo kontrolo dojenja tako da vedno vem kok spije in si vsake tok časa še stisnem mleko, če ne spije vsega in mu dam naslednjič še dodatno po flaški. Zaenkrat mi še ni blo treba dat AM, čeprav je bil včeri lačen že kr na uro pa pol oz. na dve uri (prej skoz na 3, 4 ure) in mi je mal začelo zmanjkovat mleka - proizvodnja očitno ni tok hitra... Kar se tiče večje "pridelave" mleka... men je patronažna svetovala belo kavo (tisto iz Francka in Kneippa) in morem rečt da ma res učinek (al pa je ta bolj psihološki, ampak mi je čist vseen), drugač pa polenta, velik tekočine, pa počitek... no, tale počitek pri men žal ni mogoč, ostalo pa kr prakticiram in zaenkrat še kr gre... trkam IZVIRNO SPOROČILO: Teyla No, saj naša že ima rahlo rdečo ritko, ampak v pregibu ob nogicah. Pa neke manjše rdeče pikice so se ji tudi naredile. Sem patrnožano vprašal za to kremo, pa je rekla, da je ta s cinkom samo takrat ko že ima plenični izpuščaj, pa še takrat je bolje uporabljat bepanthen. Zdaj pa vedi. No, jo bom vseeno malo uporabljala, saj tako ali tako že mešam bepanthen in navadno hladilno mazilo. Nac je mel na pregibih med nogicami rahlo rdeče, pa prav ene take "zarezice" so se mu naredile. Patronažna mi je svetovala, naj mu tam namesto hladilne kreme nanesem otroški puder - to smo delali kak teden, pa se je popravlo... Lepo bodite, čim več cartanja in prespanih uric...
< Sporočilo je popravil MoSoNi -- 7.3.2011 9:00:12 >
|