antoninap
|
Madonca, človek dva dni ne sledi debati, pa je že čisto zgubljen Čestitke peti in vsem drugim mamicam, ki že pestujejo , biljani pa veliko sreče Mi smo bili včeraj v razvojni ambulanti in slišali same pozitivne novice glede Brinine asimetrije, tako da smo pomirjeni Tako kot na pediatrični kliniki v LJ kot v fizioterapevtka v Kranju včeraj so si našo dojenčico podorbno pogledali, med drugim je "pasla kravice". Pa mi je fizio rekla, da bog ne daj, da bi otroka že pri tej starosti dajali v ta položaj, je full slabo za hrbtenico, in čeprav dojenčki že lahko malce držijo glavico, je preveč nevarno. Tako da punce, nič več past Tudi jaz sem v pikapolonici kupila sling minimonkey, pa Brina niti podrazno noče biti v njem, se dere na vse moči. Štos je, da če jo daš v "banana položaj", kr pade noter in jo je verjetno strah, ko je vse tisto blago okoli. Če pa obrnem sling od vznoter nazven, kao za manjše dojenčke (na Youtube je video), je pa v takem čudnem položaju, da še mene boli, kako leži. Škoda, ker me že pošteno bolijo roke in hrbet od nošenja. Naša mala dama je dopoldne namreč izredno rada pokonci Saj zdaj jo kar napakiram v vozek, tam potem vedno zaspi, čeprav včasih bi človek doma kaj postoril. Včeraj sem si morala od dragega sposodit štumfe, ker moji frišno oprani še vedno čakajo v pralnici v kleti, da se preselijo v omaro v 2. štuk
|