|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj lahko gleda v smeri vožnje?
15.8.2005 22:16:18   
Vittel
Kdaj se sme otročka v avtosedežu obrniti tako, da gleda v smeri vožnje? Star je 8 mesecev in se je do zdaj vozil v lupinici, ki gleda nazaj. Nam je že zelo tesna ampak imamo avtosedež, ki se pripne samo za smer vožnje:zmeden:ali pa ga ne znamo pravilno privezati. Kaj pa vem, ko pa moramo vedno vse nekaj od žlahte pobirati.:grrr:
Lepo se imejte :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
15.8.2005 22:22:47   
Anonimen
Mislim, da vsi avtosedeži gledajo v smeri vožnje, samo lupinica ne. Nam je tudi počasi pretesna, tako da bomo začeli razmišljati v isti smeri.

(odgovor članu Vittel)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
15.8.2005 22:23:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Vittel)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.8.2005 22:27:36   
ciciban
Ce me spomin ne vara imajo pomembno vlogo kile.Mislim da mora imeti otrok 9kg,da ga lahko naprej obrnes.Nisem pa sigurna!:zmeden:

(odgovor članu Vittel)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
15.8.2005 22:30:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Vittel)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.8.2005 22:31:34   
Vittel
Ja saj to je problem, ker je mali drobčkan in še nima 9 kg je pa zelo dolg in mu potem noge v zrak molijo. Pa še dvigovati se je začel, ker bi rad več videl okoli sebe.

(odgovor članu Vittel)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.8.2005 22:36:59   
Marogica
Mi smo dali našega takoj, ko je lupinico prerasel in ni imel nogic kam dat, pri ca. 6 ali 7 mesecih. Je bil takoooooooo navdušen, ko je lahko naprej gledal, pa nas opazovali. Pravo veselje ga je bilo gledati.
DAj, Vittel, privošči tudi tvojemu malo več veselja v avtu

(odgovor članu Vittel)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
15.8.2005 22:37:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Vittel)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
15.8.2005 23:15:47   
žogica marogica
Jaz sem ravno zadnjič to vprašala pediatrinjo in je rekla, da je priporočljivo zdržat nekje do 9. meseca. Takrat naj bi bil otrokov vrat dovolj močan, da v primeru manše nesreče sunek za vrat ne bi bil premočan.
Obstajajo stolčki od 0 kg pa tja do 18 se mi zdi, ki jih lahko obračaš v obe smeri (mislim, da ima to concord).

Pozdravček

(odgovor članu Vittel)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.8.2005 23:55:17   
žabec
Oj!
Mi imamo avtosedež Concord že od prvega dneva dalje. Sedaj ga imamo še v kontra smeri, pri 9 mesecih pa ga bomo dal v smer vožnje. Je pa prav super in se fino obnese:bravo:. Sem super zadovoljna, naš :duda: pa tudi.
Nočko

(odgovor članu Vittel)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.8.2005 8:46:15   
Anonimen
naša kaj kmalu ni pasala v lupino, sploh noge so ji čez visele kar se mi je zdel nevarno, sej je ima pokrčene ko so se naslanjale na sedež avtomobila. naša je v tavelikem sedežu pristala pri 6. mesecih

lp, lara

(odgovor članu Vittel)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
16.8.2005 11:11:55   
SISI25
Mi ju imamo še vedno v lupinici ampak jima je že absolutno premajhna. Nogice jima na daleč binglajajo. Sta taka velika fanta. AMpak ju še ne upam, dati v sedež. NAj povem, da pri 8,5 nosita št. 80 pa jima je skoraj premajhna.

(odgovor članu Vittel)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.8.2005 14:14:13   
Anonimen
a se ti ne zdi da je nevarno če se zaletiš tamaledva mata pa noge nabite v zic? sej jim jih lahko polom??!! :zmeden:

lp, lara

(odgovor članu Vittel)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
17.8.2005 9:12:02   
babylove
Lara, dosti bolj nevarno kot je otrok, ki je prezgodaj obrnjen v smer voznje - ko se nima dovolj razvitih vratnih misic in si pri trku ob sunku naprej zaradi pretezke glave in ohlapnih vratnih misic zlomi tilnik.

(odgovor članu Vittel)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.8.2005 9:14:28   
babylove
Zgoraj navedena situacija je dosti bolj nevarna, kot pa ce ima otrok /noge nabite v zic/.

(odgovor članu Vittel)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Otroci bi morali spati z mamo do 4. leta s...
Mnenja o tem, ali naj otrok spi skupaj s starši, so zelo različna. A znanstveniki so zdaj dokazali, da je za otrokov raz...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?