Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Najugodnejša Peg Perego trgovina čez mejo 23.2.2004 20:06:55
|
|
|
|
LORELAJ
|
Trgovina LOOK zraven oz. za bivšo Stando oz sedaj je tam Beneton, ena trgovina je naprej od Katoliške knjigarne(ki je na Travniku). Jaz sem ga kupila v trgovini LOOK in sem zelo zadovoljna.
|
|
|
|
|
Najugodnejša Peg Perego trgovina čez mejo 24.2.2004 9:28:25
|
|
|
|
renata_3
|
Trgovina Presheren, Trbiž - cca. 10 km od Planice Gospa govori slovensko in je zelo prijazna - IVO ti odračuna že pri nakupu, tako da se ne rabiš vračat. Telefona ne vem, malo pobrskaj po RR pa boš našla. lp, R
|
|
|
|
|
Najugodnejša Peg Perego trgovina čez mejo 24.2.2004 12:30:25
|
|
|
|
renata_3
|
Po moje tako kot skoraj vse trgovine v Italiji: od 8.30 ali 9 do 13.00 (preverjeno da v petek do 13.00) od 15.30 do 19 h Pred kratkim so imeli neko Peg Peregovo marelo (mislim da Pliko) znižano v Baby centru. Kolikor se spomnem cen, je bilo ugodneje kot v Preshernu, preveri lp, Renata
|
|
|
|
|
Najugodnejša Peg Perego trgovina čez mejo 26.2.2004 22:28:58
|
|
|
|
Antea
|
Najlepša hvala ! Tudi telefon sem našla.Prosim pa te, če mi lahko opišeš, kako se - ko prestopis mejo - pride do trgovine. Zelo bi bila hveležna, saj veš, ko potuješ z otroci, je dobro vedeti za pot vsaj približno. Pozdrav. Nataša
|
|
|
|
|
Najugodnejša Peg Perego trgovina čez mejo 27.2.2004 22:10:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa zanima če imajo v tej trgovini vse modele vozičkov Peg Perego ali samo določene. Jaz sem tam nakupovala že pred leti, pa se ne spomnim natančno!
|
|
|
|
|
Najugodnejša Peg Perego trgovina čez mejo 7.3.2004 15:20:32
|
|
|
|
Antea
|
bravo: Pozdravljene ! Včeraj sem bila v Trbižu v trgovini Presheren. Gospa Vida je res prijazna, tako kot ste povedale. Kupila sem čisto nov model Plika P3 - Prammette. Poglajte si po internetu kako izgleda. Pri nas stane 83.000 sit, tam pa sem plačala 245 EUR. Kar same izračunajte koliko je to ceneje ! Super !!! Hvala vam za nasvet !!! Pozdrav Nataša
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiStres v nosečnosti lahko škoduje otrokuRezultati najnovejših raziskav so pokazali, da lahko čustvena in psihična napetost v času nosečnosti slabo vpliva na ner...
Zadnje s foruma
Kofein med nosečnostjo.
пеперутка16
Ali je zdravo piti veliko kofeina med nosečnostjo, ali to vpliva na zdravje otroka? Koliko kave je po vašem mnenju "dovoljeno" popiti na dan med nosečnostjo?