|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Najboljši položaj za porod 13.4.2011 19:03:54
|
|
|
|
nusi
|
vse lepo in prav, ampak cel članek je mimo, itak te vržejo na hrbet brez pardona. Redke so tiste, ki se upajo kregat z osebjem
|
|
|
|
|
RE: Najboljši položaj za porod 14.4.2011 7:21:04
|
|
|
|
butt3rfly
|
IZVIRNO SPOROČILO: nusi vse lepo in prav, ampak cel članek je mimo, itak te vržejo na hrbet brez pardona. Redke so tiste, ki se upajo kregat z osebjem hehe, pa še res je glede kreganja pa verjetno niti volje nimajo, ko te trga od bolečin.
|
|
|
|
|
RE: Najboljši položaj za porod 14.4.2011 7:46:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz si pa po pravici povedano niti ne predstavljam da bi bila kako drugače kot na hrbtu ... če tisto ko sem se morala neki časa obračat z boka na bok itd. mi je bilo čist odveč
|
|
|
|
|
|
RE: Najboljši položaj za porod 14.4.2011 8:48:50
|
|
|
|
krogec
|
Veliko je spet odvisno od porodnišnice in osebja, pa tudi, kako natančno osebju že pred porodom pojasniš svoje želje (zahteve!). Meni so v Celju v zadnji fazi poroda bolj visoko dvignili naslonjalo postelje, tisti del pri zadnjici pa spustili dol, tako da sem skoraj sedela - ta mala je praktično padla ven. Mi je bilo ful vredu, o tej varianti - bolj sedeč porod - pa sem se že ob prihodu v porodno sobo pogovarjala z babico. Od začetka sem se še sprehajala okrog po sobi, ko se je začelo zares, sem pa raje na postelji menjavala položaje z boka na bok, pa mal sedela, mal ležala. Je pa res, da je od "namestitve" v porodni (odprta 3 cm, samo moji popadki, brez vsakršnih pomagal), do rojstva otroka minila le 1 ura 40 minut. To je bil prvi porod.
|
|
 | Stran: [1] |
Obiski po porodumaca83 RRDobra kolegica je pravkar rodila. Povedala je, da obiskov prvi mesec ne zeli, razen ozjega sorodstva. Jo poklicem po enem mesecu ali pocakam, da sama poklice in povabi, ko bo pripravljena?poklici cez en mesec (
24%)

poklici vmes in vprasaj kako so (
49%)

bo ze sama poklicala, ko bo zelela (
27%)
Število vseh glasov: 108Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!