Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Lajšanje porodnih bolečin s TENSom 19.4.2011 12:00:14
|
|
|
|
Trin
|
TENS je v tujini zelo popularna zadeva, ker dejansko lajša porodne bolečine in nima nobenih stranskih učinkov. V Sloveniji TENS za porod poznajo v vseh porodnišnicah. V Ljubljani so naredili raziskavo in ugotovili, da bi 98% porodnic znova uporabilo TENS. Mislim, da je raziskavo naredila ga. Karolina, ki je babica porodničarka in fizioterapevtka.
|
|
|
|
|
RE: Lajšanje porodnih bolečin s TENSom 28.4.2011 20:21:04
|
|
|
|
ribica12
|
Živjo Lili, jaz sem med porodom uporabila Elle TENS in sem bila zelo zadovoljna. Full mi je bilo všeč, da nisem dobila nobenih zdravil, da ni bilo posega v telo in nisem imela hujših bolečin.
|
|
|
|
|
RE: Lajšanje porodnih bolečin s TENSom 9.5.2011 13:23:36
|
|
|
|
pika12
|
Ojla, jaz sem pred nekaj leti tudi imela TENS pri porodu. Najbolj mi je pomagal v prvi porodni dobi, proti koncu, ko sem mogla pritiskat pa so mi dali še nekaj proti bolečinam. To je bil moj prvi porod in naslednjič bom sigurno spet uporabla TENS.
|
|
|
|
|
RE: Lajšanje porodnih bolečin s TENSom 9.5.2011 21:09:49
|
|
|
|
nusi
|
tens verjetno pomaga kadar čutiš popadke v križu?
|
|
|
|
|
RE: Lajšanje porodnih bolečin s TENSom 10.5.2011 14:31:33
|
|
|
|
Nefretiti
|
Imajo TENS v MB?
|
|
|
RE: Lajšanje porodnih bolečin s TENSom 12.5.2011 12:17:47
|
|
|
|
pika12
|
Musi, v porodnišnici v Ljubljani mi je fizioterapevtka takrat povedala, da se TENS uporablja kadar so popadki v križu. Takrat smo imele le predavanje in kratek preizkus, zdaj pa si lahko TENS izposodiš na dom in probaš. Obstajajo firme, ki izposojajo...
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo se vam lahko zgodi pri poroduVerjetno ste prebrali že marsikateri priročnik o nosečnosti in vodenju poroda. Mi pa smo se odločili, da vas pripravimo ...
Nežno okrevanje po poroduNosečnost in porod močno vplivata na telo, zato je okrevanje ključno. Od uhajanja urina do poporodne čišče in nege dojk ...
Zadnje s foruma
Finance v družiniMichonne RRKako imata s partnerjem razdeljene finance?Vse imava strogo ločeno (
13%)

Stroške si razdeliva ostalo vsak porabi po svoje (
17%)

Vse porabiva skupaj po dogovoru (
68%)

Z denarjem upravlja samo partner (
0%)

Z denarjem upravlja samo partnerka (
2%)
Število vseh glasov: 53Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!