Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
, si je vtepel v glavo, če se bo izkazalo da je kaj narobe, da mu bo čist samozavest uničlo,..pa da ga bo ubilo, ker mi ne more nuditi tistega česar si najbolj želim,...saj si predstavljaš. 
Ne vem zakaj se mormo samo me tok bolj truditi, a je njim tok vseen al kaj??? Al misljo, da res ne more biti problem v njim????
in bo konec unih muk pregovarjanja za spermiograf
ker predno sem šla na operacijo sem mu rekla,pripravi se na use,tut to da boš ti mogoč mogu it na pregled,pa je sam prikimu,sam mislim da je šlo čez en uho not,čez drugi vn!!
ker po pol leta po laparoskopiji če ne rata,je treba pa drugje iskat vzroke...eh deci deci,kaj bomo z njimi
a tabletke pa čajčke bi pa use popil pa pojedu,če mu rečem da to ibolšuje njegove
!!
, čeprav sploh nisem čutila O če je sploh bila
izjavil, da je osebni zdravnici rekel, kako je z nama in če bi ga lahko poslala kam na pregled. Res sem bila vesela, saj sem videla, da tudi njemu ni vseeno... a moški ne govorijo toliko o tem kot me.
. Sedaj samo čakam, da se
prikaže. Jo že nestrpno pričakujem
za mene
.
18.2.2011
v mislih in sem manj nataknjena ! Mislim da je to bolj zdravo, kot pa vsak mesec zravn wc-školjke s testom čakat tiste 3-5 min kaj bo pokazalo.