Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.....si mi dala super idejo za RD za
-mu bom fitnes karto kupila
......včeraj zvečer je pojedla eno hruško,pa hrenovko in je kar pozabila na mleko

zate glede dojenja. Jaz bom počasi začela z gosto hrano in sedaj sem obakrat zelo hitro izgubila mleko, dej povej kaj delam narobe. Tokrat bi rada da malce dalj traja tole moje dojenje
.......Rokso je sicer že na turbo+ prkloplen, vročine od učeri dopoldan nima več, tko d gre v četrtek v vrtec....je že dons čist vn padu k smo samo Majkla pelal...je čez šipo tulu k zmnešan Keeeeeenaaaaaa ( Ksenija
je ravno prisel pred blok iz sluzbe...potem smo sli se po kosilo ,moz je sel spat ,ker ob 4h vstal...Mihailo mi je v vozeku zaspal tko da sem ga kr dala k atiju in se spita...jaz sem sonjo nahranila in zdaj se ona spi...malo sem likala,potem kosilo pojedla zdaj pa pocivam...potem gremo pa do solarija,mal je treba potemnet se