|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Trgovine za nosečnice v MB.Kje? 17.8.2005 10:35:07
|
|
|
|
Pepika
|
Živjo! Ne vem, če si iz Mb, zato ti bom malo podrobneje opisala,ok?;) emm... meni osebno najboljša je trgovina Mami, na glavnem trgu(mislim da je poštna ulica. Če se pelješ čez stari most-rdeče barve:hudicek:) potem je še Mamita, isto na glavnem trgu, za avtobusno postajo, na isti strani kot je Wit Boy,v bližini Dežurne lekarne. Potem je še La Vie na Pobrežju ali v Brezju. Če s pelješ iz Mb proti Pobrežju. Samo naravnost(smer Duplek). Pri semaforju boš zagledala velik reklamni pano, na katerem je nosečnica in tam je. Upam, da sem ti kaj pomagala:bravo: Prijetno nakupovanje:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
|
Trgovine za nosečnice v MB.Kje? 17.8.2005 10:41:19
|
|
|
|
gsm
|
Ja, v H&M in sama sem jih kupovala tudi v Benetonu na Gosposki ulici. Lepo nosečnost ti želim. S
|
|
|
|
|
Trgovine za nosečnice v MB.Kje? 17.8.2005 12:52:27
|
|
|
|
AlenkaIST
|
Eno vprašanje: A v H&M v MB imajo nosečniška oblačila? V Lj namreč ne.
|
|
|
|
|
Trgovine za nosečnice v MB.Kje? 17.8.2005 14:32:50
|
|
|
|
tina104
|
Ja, v HM v MB imajo nosečniška oblačila.
|
|
|
|
|
Trgovine za nosečnice v MB.Kje? 19.8.2005 11:45:40
|
|
|
|
Talči
|
nekaj jih je tudi v evroparku v mothercare. lp talči
|
|
|
|
|
|
Trgovine za nosečnice v MB.Kje? 21.8.2005 14:19:57
|
|
|
|
smeško
|
Najlepša hvala. Šla sem v H&M, pa nisem našla nič pametnega, pa še hlače mi niso bile prav, tako, da sem šla kar v trgovino Mami.Tam sem si kupila moderček za dojenje in nosečniške hlače.Pa še ugotovila sem, da imajo tam zelo fajne previjalne mize, takšno, kot sem sama hotela, pa je v primerjavi z drugimi trgovinami kar poceni.Potem, ko je ne rabiš več, lahko porabiš kot predalnik. LP:sloncek:
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiNosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Nežno okrevanje po poroduNosečnost in porod močno vplivata na telo, zato je okrevanje ključno. Od uhajanja urina do poporodne čišče in nege dojk ...
Zadnje s foruma
Datum porodaendrinaKako je prišlo do datuma poroda?počakala sem na popadke (
70%)

sprožili so mi ga zaradi medicinske indikacije (
20%)

spro (
10%)
Število vseh glasov: 258Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!