Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 5.6.2011 22:46:34
|
|
|
|
bjondi
|
...dobro da imajo naši sončki rojstne dneve...se mamice vsaj malo javijo ...mal heca... Mi smo imeli tudi danes piknik,sam ni bilo treba meni kuhat ,temveč tastu...ravno v času kosila se je ulilo,zato smo bili notri...no potem pa je šlo mimo in smo imeli prekrasno vreme...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 5.6.2011 22:50:19
|
|
|
|
bjondi
|
V tem tednu pa praznujejo; 08.06 manna-MANCA 09.06 meti21-GAJ 09.06 kalanteja-JULIJA 09.06 deja777-DANAJA TEA 09.06 bačko-LORA 09.06 goldy-ALJA 10.06 tecka-SREČKO 10.06 july08-JULIJA 10.06 lenika-DAŠA 10.06 blu-HANA 11.06 fejči-TIAN
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.6.2011 7:28:06
|
|
|
|
dreamhorse
|
Dobro jutro... Najprej čestitke vsem slavljencem za upihnjeno drugo svečko... Punce, ta mesec bo pa ogromno praznovanj a ne? Mi smo ga na srečo že dali skozi. pa lep ponedeljek ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.6.2011 7:29:15
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojjaka Hvala za voščila drage forumke!!! Jaka je ravno za svoj roj.dan zbolel, tako da smo bolj "bogo" praznovali...pa bomo na prvi lep vikend prestavili!!! Morem pa povedat kako je priden, saj še mesec in pol nima več pleničke, tudi ponoči ne Pridružujem se čestitkam Maksiju!!!! Jakeju in za suho rito. Naša je že tako pridno hodila na stranišče lulat, zdaj pa sploh več noče... pa je ne silim, bo že...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.6.2011 7:30:32
|
|
|
|
dreamhorse
|
Bačko, kako pa kaj Lora in njeno kakanje?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.6.2011 7:56:09
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi 05.06 majana79-JURE 05.06 hanuši-BINE 05.06 mony25-ALEX Danes pa so pihali drugo svečko majanin jure,ki sta se preselila k majčicam,pa vseeno želim vse lepo ob drugem rojstnem dnevu... Danes je praznoval tudi hanušin bine ...hanuši vse lepo tudi vama želim za drugi rojstni dan...in naj vama druga upihnjena svečka prinese še kakšno minutko več kot ponavadi,da se boš lahko še kej javila... In danes je na rokici pokazal dva prstka tudi alex od naše mony ...in ker sta bla prav fajna družbica v koloseju ,vaju že kar pošteno pogrešamo...pa vseeno želim vse lepo in najlepše tudi vama... He, he, Bjondi za nas ureja sezname, potem jo pa še vse citiramo in si prihranimo delo Ampak res, Majana, Hanuši in Mony, upam,da boste malo pokukale k junijčkom vsaj zdaj, ko otročki praznujejo in pihajo svečke. Vse najboljše pa vsem za naprej in za nazaj , vključno z našim Srečkotom
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.6.2011 8:00:24
|
|
|
|
tecka
|
No, da malo poročam. V Zagrebu je bilo ok, itak nama (z našega urada sva bila 2) je tečaj požrl vso energijo. Oba prosta popoldneva pa sva šla v center Zagreba pogledat slaščičarno Vincek - toplo priporočam obisk, če in ko boste v Zagrebu. Je bilo pa kar slabo vreme - sicer ob popoldnevih suho - drugače pa ena taka žalost kot tu. Malo je padalo in malo ne, soparno pa za pop... Včeraj smo mi praznovali krst od moje nečakinje in smo tudi doživeli 2 močni nevihti. Se pa naš Srečko nič ne boji strel in grmenja, tako da smo prisilno bivakiranje pod streho obrnili na šalo, pa je šlo. Je bilo pa 4x za preoblečt cunj skorajda premalo, ko je spet posijalo sonce.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.6.2011 8:39:47
|
|
|
|
Mala_princeska
|
vse najboljše vsem junijčkom, ki ste(so) že praznovali da se pohvalim naročila sem torto - domačo, povrh pa tičino masa komaj čakam 19.6. da prazbnujemo.... hm...pa upam na lepo vreme... tako da je trebva hitro vabilca napisat, Nina že odšteva da je še 13 dni do praznovanja danes sem fraj jjjjjeeeeeeee..... ker imam ogromno za pospravit, skuhat...pa še neki druzga je uživajte pa ne preveč po lužah čofotat
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.6.2011 9:21:31
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska vse najboljše vsem junijčkom, ki ste(so) že praznovali da se pohvalim naročila sem torto - domačo, povrh pa tičino masa komaj čakam 19.6. da prazbnujemo.... hm...pa upam na lepo vreme... tako da je trebva hitro vabilca napisat, Nina že odšteva da je še 13 dni do praznovanja danes sem fraj jjjjjeeeeeeee..... ker imam ogromno za pospravit, skuhat...pa še neki druzga je uživajte pa ne preveč po lužah čofotat
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.6.2011 9:22:25
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka Včeraj smo mi praznovali krst od moje nečakinje in smo tudi doživeli 2 močni nevihti. Se pa naš Srečko nič ne boji strel in grmenja, tako da smo prisilno bivakiranje pod streho obrnili na šalo, pa je šlo. Je bilo pa 4x za preoblečt cunj skorajda premalo, ko je spet posijalo sonce. Moja pa tako na dolgo in široko razlaga, zakaj grmi, da se dva oblaka zaletita, ker je spodaj toplo, zgoraj hladno.. in ta razlaga te spravi na tla od smeha.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.6.2011 10:15:53
|
|
|
|
manna
|
živjo Vse najboljše vsem slavljencem prejšnjih dni, da bi bili mali cukri še naprej tako sladki, predvsem pa zdravi in srečni s svojimi starši! Mi smo tudi praznovali že ta vikend ker naslednji vikend so vsi neki zasedeni. Vreme je nagajalo, ampak vseeno je blo fajn - vsaj vroče ni blo tolk. Sicer je meni itak kar naprej vroče za znoret, tko da se s tem sploh ne ukvarjam več Tuširam se po 2-3x na dan in itak 5 minut po tušu sem že potna...kaj čmo. Pa začela mi je nastajat una lepa črta po trebuhu, pigmentna, nevem kako se ji že reče.. Manči je imela lepo kupljeno tortico s čebelico Majo, pa seveda dve svečki. Darila so bila pa tobogan, kolo- tricikel, pa razne cunje. Midva ji pa nisva še nič kupla. Kar se tiče kahlice, pr nas je tako čudno stanje - v vrtcu popolnoma suha cel dan, tudi spi opoldne brez plenice, hodi lepo na kahlico brez težav. Doma pa nikakor. Če jo vprašaš če gre na kahlo, reče ne, če jo še malo prepričuješ, pa začne tulit. Ampak vedno ko se polula in pokaka v plenico, to tudi pove. In zdaj sploh nevem - a naj jo pustim pri miru, al naj jo še probam pretentat, prepričat da gre na kahlo ?! Kaj bi ve naredile? Kar se pa tiče pitja, pijemo sokove, zelo zredčene z vodo. Pa sokovi na slamico so zakon. Zvečer pa je obvezno mleko v flaški, spije ga tudi po več kot 3 deci. Zobke tudi lepo pucamo, se nič ne upira več. Uporabljamo pa še zobno pasto ki se jo ne izpljune.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.6.2011 12:19:43
|
|
|
|
bjondi
|
He, he, Bjondi za nas ureja sezname, potem jo pa še vse citiramo in si prihranimo delo Ampak res, Majana, Hanuši in Mony, upam,da boste malo pokukale k junijčkom vsaj zdaj, ko otročki praznujejo in pihajo svečke. tecka sam ne vem kdaj mi bo ustvarjalna žilica nardila blokado ...pol boste vi nadaljevale...
< Sporočilo je popravil bjondi -- 6.6.2011 12:20:41 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.6.2011 12:23:46
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska danes sem fraj jjjjjeeeeeeee..... ker imam ogromno za pospravit, skuhat...pa še neki druzga je A dej dej ...tole obrni na naslednjem postu na ...od tebe pa res ni tole bilo za pričakovat...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.6.2011 12:27:15
|
|
|
|
bjondi
|
manna-tokrat ne bom pametovala,ker smo mi tudi na uvajanju,včeraj dopoldan je bil brez plenice...kaj nas čaka še ne vem,verjetno se pa zna zgodit kak preobrat...včeraj je tudi lulal kot lulajo veliki fantje,tako kot tati pa stric nani ,pa bratranček jure...meni nikoli ne pove da ga lulat,ga ne sprašujem temveč ga dam...tako nima izbire in upam ,da bo zalaufalo...probaj na ta način...definitivno pa se čim manj soočaj s težavico,ker te čuti ,da se s tem obramanjuješ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.6.2011 12:32:07
|
|
|
|
bjondi
|
lulanje-ja fantki a ne...imam tudi tist pokrov za na dilo od wc-ja...je bil takoj za to ,da gre na školjko...ampak fantki imajo lulčka in kaj a pol ga morš skoz držat da ne gre tam ko ni treba...-včer sem pol lulčka malo spustila ,ja pa sem dobla porcijo,ampak s hitrimi refleksi sem rešla situacijo ...ajde kahla ima tist spredaj pa še to je danes lulal pa začne govort da je noga mokra ...ja seveda če pa je šel lulek na postrani in mimo...nekaj pa pač v kahlo...ja itak dvojno delo a ne mami...ma sej ga bomo ukrotili ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.6.2011 13:01:02
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi 05.06 majana79-JURE 05.06 hanuši-BINE 05.06 mony25-ALEX Danes pa so pihali drugo svečko majanin jure,ki sta se preselila k majčicam,pa vseeno želim vse lepo ob drugem rojstnem dnevu... Danes je praznoval tudi hanušin bine ...hanuši vse lepo tudi vama želim za drugi rojstni dan...in naj vama druga upihnjena svečka prinese še kakšno minutko več kot ponavadi,da se boš lahko še kej javila... In danes je na rokici pokazal dva prstka tudi alex od naše mony ...in ker sta bla prav fajna družbica v koloseju ,vaju že kar pošteno pogrešamo...pa vseeno želim vse lepo in najlepše tudi vama...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.6.2011 13:09:16
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi He, he, Bjondi za nas ureja sezname, potem jo pa še vse citiramo in si prihranimo delo Ampak res, Majana, Hanuši in Mony, upam,da boste malo pokukale k junijčkom vsaj zdaj, ko otročki praznujejo in pihajo svečke. tecka sam ne vem kdaj mi bo ustvarjalna žilica nardila blokado ...pol boste vi nadaljevale... Potem bomo pa nazaj po tvojih postih brskale za ideje.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.6.2011 13:48:53
|
|
|
|
Tira
|
Ojla punce! Hvala za voščila vsem in tudi ostalim vse naj naj za 2. svečko Mi smo praznovali to soboto samo za domače in naslednjo s prijatelji. Upam, da bo lepo vreme, da bomo zunaj. Notri niti nimamo toliko prostora za vse. Marcel je komaj čakal torto, da je lahko pihal svečke. Je že cel teden razlagal okrog od torte. Sem mu jo pa sama naredila, v soboto jo bom pa naročila. Naredila sem pa kar nutellino in je super uspela, zelo dobra pa čist na eazy za narest. Naš mali je začel vse ponavljat, pove vse, seveda pa v "svojem" jeziku. Kahljica nam laufa že nekaj časa... zjutraj, vmes preden gremo ven, pred spanjem in zvečer. Da bi pa čist ukinila pleničke mi pa nekako ne znese Večinoma sem sama z obema in ne morem vsako minuto biti na voljo marcelu, ker je tu še ajda. Zadnje dva dni noče več it spat popoldne, ampak vztrajam... danes sem morala it zraven, ne vem kaj ga je sedaj pičilo. Pa tako rad je hodil počivat Manna tudi mi še nismo na čistem odvajanju od pleničk, ampak ti lahko samo isto rečem, kot že bjondi: za določene stvari se ne postavlja vprašanj, ampak odločno gremo na kahljico in potem včasih nalula, včasih ne.... čez čas pa vedno.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.6.2011 13:48:57
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika IZVIRNO SPOROČILO: bjondi He, he, Bjondi za nas ureja sezname, potem jo pa še vse citiramo in si prihranimo delo Ampak res, Majana, Hanuši in Mony, upam,da boste malo pokukale k junijčkom vsaj zdaj, ko otročki praznujejo in pihajo svečke. tecka sam ne vem kdaj mi bo ustvarjalna žilica nardila blokado ...pol boste vi nadaljevale... Potem bomo pa nazaj po tvojih postih brskale za ideje. ...računajte od 25.06 me ni ,tako da kar brskat začnite...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.6.2011 15:06:39
|
|
|
|
manna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tira Manna tudi mi še nismo na čistem odvajanju od pleničk, ampak ti lahko samo isto rečem, kot že bjondi: za določene stvari se ne postavlja vprašanj, ampak odločno gremo na kahljico in potem včasih nalula, včasih ne.... čez čas pa vedno. Ma sej lih to je tisto - ni da bi se samo zmrdovala, ona prav začne protestirat, če se jo preveč prepričuje za na kahlico. Se pravi najprej reče Ne potem pa če vztrajam, tuli in kriči da ne gre na kahlico, teče pod mizo in se skrije... Potem ko se pogovarjava kam lula Manca pa prav lepo resnicoljubno pove, da Manca lula v hlačke. In če jo vprašam kam lula Manca v vrtcu, pove da v kahlico. Sej ni za verjet...popolnoma ji je jasno, samo NOČE. V vrtcu sem vprašala vzgojiteljico kako naj ravnamo in je rekla, naj jo "prisilimo" ker se kao samo zmišljuje. Ampak meni je tako tuje, da bi jo s tako osnovno potrebo silila ?! Nevem no. Zaenkrat pač čakamo da si bo premislila.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.6.2011 16:11:10
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Bačko, kako pa kaj Lora in njeno kakanje? Malo bolje ampak jo ne bom prezgodaj hvalila. Pri nas smo kar malo v zaostanku pri odvajanju od plenic.Lora zadnje čase ni zainteresirano zato gre vse bolj počasi.Saj bo.Počasi!Jaz Loro vprašam če gre na kahlico in ponavadi kar reče JA.Ko pa vidi Žano da gre lulat pa potem tudi Lora šiba za njo in tudi takrat gre ona lulat.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.6.2011 16:19:51
|
|
|
|
bačko
|
Manna ali si dobila moj ZS?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.6.2011 20:04:31
|
|
|
|
mini86
|
helou punce.. evo po večerji pospravljeno, za jutri za kosilo pripravljeno, maček je že vodoravno, js pa čakam urgenco in potem opravljivko za večerjo sem sem naredila letošnji krompir, bučke, malancane, gobice, korenček, por, rukola-no vse to skupaj v pečici...mmmmmm za jutri pa testo za pico že vzhaja..zelenjava je prepražena in jo jutri samo gor vržem in je.. no moram vam priznati da sem/sva že en teden lepo na ločevalni dieti in nama zelo lepo uspeva..pijem lepo vodo in sem mensezdi ozdravljeni kokakolaholik..ne pogrešam je čeprav jo imam še doma..no mogoče pride prav gdaj na dan ko lahko grešim:) rekla sva da nauva nobenemu povedala ker potem vsi samo a to pa lahko ješ, a si šla kej dol, a ne hujšaš več in pododbno.. morm rečt pa da je kar kriza ker noben ne ve in sva rečmo zdej mela tri dni beljakovinski dan-se pravi sva jedla meso..ampak vztrajava naprej in vem da nama bo uspelo.. ne morem vam povedat kako dobro se počutim ko kakšni stvari ki se ji prej nisem odrekla sama pri sebi rečem NE in je zadeva zaključena.. seveda bo problem morje ker tam je dovoljeno vseee:) no pa sva rekla da neki pretiravala ne bova s hrano niti z dieto..več ali manj se bova držala, večerja bo pa vseeno kakšna padla.. na začetku je bilo težko, prvi dan sem imela migreno, drugi dan me je bolel želodec, danes pa je ta hudo že mimo in mi ni panike rečmo zjutraj samo 2 sadja do kosila..sem ponosna sama nase tok da vam tud povedat ne morem..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.6.2011 20:45:33
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: lenika IZVIRNO SPOROČILO: bjondi He, he, Bjondi za nas ureja sezname, potem jo pa še vse citiramo in si prihranimo delo Ampak res, Majana, Hanuši in Mony, upam,da boste malo pokukale k junijčkom vsaj zdaj, ko otročki praznujejo in pihajo svečke. tecka sam ne vem kdaj mi bo ustvarjalna žilica nardila blokado ...pol boste vi nadaljevale... Potem bomo pa nazaj po tvojih postih brskale za ideje. ...računajte od 25.06 me ni ,tako da kar brskat začnite... Do takrat bo večina rojstnih dnevov že mimo.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.6.2011 20:46:18
|
|
|
|
lenika
|
Mini svaka ti čast. Jaz bi se tudi morala lotit česa podobnega.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?