|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nasvet prosim
18.8.2005 10:42:08   
tinaaja
Zdaj sem pa res ze malo :zmeden:
Vceraj sem zjutraj opazila na wc papirju krvav madez in super, po 36 dneh je prisla :hudicek:. to je prva prava po prenehanju jemanja Kt.. ampak po tem sem imela se 3x krvav madez na papirju, na vlozku cisto nic. ponoci spet nic, danes pa spet rjavo-rdec madez papirju, vlozek bel kot sneg :).. a se je kaksni kaj takega dogajalo - a je to :hudicek: ali ne.. pa ni kaksna vgnezditvena krvavitev, ker ni ravno moznosti, da bi bila noseca..
sploh ne vem, ali naj to stejem kot :hudicek: al kaj.. ponavadi naj bi bila :hudicek: po nehanju jemanja kt mocnejsa ne pa samo neka krvava sled .. sem mislila, da pac prvi dan malo, da se zacenja, ampak danes ni nic bolje, ali drugace...
kaj menite, da naj bi to bilo???
Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nasvet prosim
18.8.2005 10:50:46   
LANA37
Včasih se zgodi, da so M zelo šibke po prenehanju jemanja KT. To bi naj bilo normalno. Jaz sem lani po prenahanju KT imela M na 34 dni in zraven še vse nosečniške znake, ki so bili samo plod moje domišljije, ker še vedno čakam...

LP

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nasvet prosim
18.8.2005 11:02:39   
emaa
tinaaja jaz sem imela skoraj eno leto take izcedke pred M, samo na papirju, M pa je prišla en do dva dni za prvim pojavom, sicer bolj boga, drugi dan je skoraj ni blo več, prišla pa je, pač z znanilcem

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nasvet prosim
18.8.2005 11:25:43   
moni30
Tudi jaz sem pred nekaj meseci nehala jemat KT. :hudicek: je zelo redna, na 31 dni (natančno, kot ura), je je pa manj kot prej. Prva dva dni za mini tampone, potem pa dva dni dnevni vložek zadostuje. Meni kr paše tako, saj se mi je prej znala vleči tudi po 7 dni (vsak dan malo).
Mogoče pa se ti bo stanje kmalu stabiliziralo.
Aja, znakov pa skoraj nobenih.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nasvet prosim
18.8.2005 12:41:20   
lenika
Jaz KT ne jemljem že 7 mesecev in se mi tudi dogaja to, kar se mi prej nikoli ni. Najprej imam 3 dni le izcedke, nato pa se začne prava krvavitev. Problem pa je v tem, da sedaj ne vem kdaj štet za prvi dan menstruacije.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?