|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
10.6.2011 14:12:37   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Živ, punce.
Ja, Bjondi, naj trmico odnese sapica...samo pri nas bi morala bit burjauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image  ...tečka tečka...

Je pa jutri lunin festival v Lj Tivoliju, če katero zanima:
http://www.luninportal.si/
Zaenkrat še ni odpovedan zaradi dežja (dela tam brat od našga). Mi bomo šli popoldne, ko naš malo odspi po nočni izmeni.

Eej ful hvala za tole nisem vedela,je pa bilo prejšnja leta zelo lušno na festivalu...hm...sam kaj ko imamo jutri na razporedu

1.karin delovna sobota v šoli
2.karin gasilska tekma
3.celotna femili vabljeni na piknik
4.žiga vabljen na rojstni dan
5.dokončat beljenje
6.mad drugim povabljena na fotkanje
7.se spočit,ker nas čaka natrpan naslednji teden

Kaj je fajn k je tok izbire...pa naj reče kdo ,da je kdaj dolgčas...pri nas redkokdaj...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 10.6.2011 14:14:23 >

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
10.6.2011 14:20:05   
manna
Heej
Vse naj naj najboljše slavljenčki in mamice! Da boste še naprej zdravi in navihani, pa prijetno pihanje svečk tistim, ki boste še za vikend praznovali..
Tale Lunin festival je celo mene zamikal malo.. bomo videli.

Imam eno malo vprašanjce..a ve boste vašim sončkom kuple kopalke za na morje? Jaz bi ji kupla, kr mi nekak ni da bi jo mela skoz kar golo, sploh če skočmo vmes na sok, sladoled...tko da mislim da bom kupla ene kjut kopalkice. Kaj pa plavalni pripomočki - rokavčki, navaden obroč, fredov obroč - kaj imajo vaši? Za tistih par dni ko si bomo privoščili morje se moram temeljito pripravitiuser posted image user posted image

Komi čaaaakaaaam da neham delat pa bom doma prala tamajčkene bodije...joj kako se veselim!
Pa lep vikend vsem..

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
10.6.2011 14:21:40   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Danes pa praznuje junijski sonček Srečko s tremi spremljevalkami Julijo,Dašo in Hano.

10.06 tecka-SREČKO
10.06 july08-JULIJA
10.06 lenika-DAŠA

10.06 blu-HANA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
10.6.2011 14:23:28   
lenika

Lenika tudi tvoji Daši želim vse lepo ob drugi upihnjeni svečki in ostanite še naprej ena prekrasna družinica obdana z srečo in smehom na obrazu...

Hvala!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
10.6.2011 14:51:37   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: manna
Imam eno malo vprašanjce..a ve boste vašim sončkom kuple kopalke za na morje? Jaz bi ji kupla, kr mi nekak ni da bi jo mela skoz kar golo, sploh če skočmo vmes na sok, sladoled...tko da mislim da bom kupla ene kjut kopalkice. Kaj pa plavalni pripomočki - rokavčki, navaden obroč, fredov obroč - kaj imajo vaši? Za tistih par dni ko si bomo privoščili morje se moram temeljito pripravitiuser posted image user posted image

V fredov obroč našega že lani nismo spravili več (preveč trakcev čez telo) in večjega od rdečega ne mislim kupovat. Tudi jaz se sprašujem kakšen obroč kupiti. Ker kaže na to, da gremo junija v toplice (ali pa sploh nikamor), bom počakala in si ga probala tam sposodit. Sicer bomo pa iskali kaj v lokalnih trgovinah. Vsaj v Čatežkih toplicah ni problem za si sposodit/kupit. Če bomo doma, ga pa itak ne rabimo.

KOpalk Srečko nima in jih ne bo imel. Za kopat bo imel kopalno plenico (na morju bi bil lahko tudi brez). Če bomo šli na sladoled, bo dobil pa gor plenico, itak. Imam pa tudi ene dvoje kratke hlače z mrežico in mislim, da bodo ok tudi brez plenice.

V zadnjem katalogu od Pikapoke pa so bile tudi nekakšne kopalne hlačke - pralne. glede na to, da boste imeli še enega otročka, se vam mogoče splača kupit.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
10.6.2011 16:26:15   
bačko

Ja tudi mi bili spet celo dopoldne braz neta-spet ...baje naš konec ne samo mi z novim modemom user posted image ...

09.06 meti21-GAJ
9.06 goldy-ALJA
09.06 kalanteja-JULIJA

09.06 deja777-DANAJA TEA
09.06 bačko-LORA

Tudi iz moje strani želim vsem štirim vse lepo ob praznovanju drugega rojstnega dne...

Bačko naj bo dan nasmejan,čeprav zamujam z voščilom pa vseeno ga sprejmi še danes z lepimi željami tudi tvoji navihanki Lori,ki je na vseh slikicah tako nasmejana ,v njenih učkih pa se sveti iskrivost,navihanost in sreča...naj bo takšnih dni v vašem vsakdanjem ritmu čim več...naj se iskrivost in navihanost preneset__a tudi na mamico,da bo izžarevala še več optimizma če ne drugega,da bo lorino kakanje steklo kot po maslu user posted image ... vse lepo ob pihanju druge svečke vam želim in lepo praznujte...

Sem kar solzice dobila v očke ko sem to brala.Kako lepo. HVALA!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
10.6.2011 16:27:10   
bačko

Danes pa praznuje junijski sonček Srečko s tremi spremljevalkami Julijo,Dašo in Hano.

10.06 tecka-SREČKO
10.06 july08-JULIJA
10.06 lenika-DAŠA

10.06 blu-HANA

Ker vem in sem prepričana v to ,da naša tečka da svojemu princu vse kar mu lahko da ,bom samo dodala da je druženje z vama bilo vedno neprecenljivo,čeprav smo kljib hitremu tempu našega Srečka, preživeli kar nekaj lepih trenutkov...naj bo današnji dan v znamenju zadovoljstva in radosti...in naj jutrišnji in vsi naslednji dnevi prinesejo smeh,ljubezen,zdravje in veselje...trmico pa naj vetrič kdaj pa kdaj tudi odnese in jo čez čas ponese nazaj,da bo tečka vedela da ima ob sebi svojega Srečka...

Lenika tudi tvoji Daši želim vse lepo ob drugi upihnjeni svečki in ostanite še naprej ena prekrasna družinica obdana z srečo in smehom na obrazu...

July tudi tvoji modrooki lepotički Juliji želim vse naj naj ob rojstnem dnevu...in naj ti hiter tempo s tvojimi sončki,prinese še kakšno minuto več ,da se javiš še kdaj na naših straneh...

Se kar podpišem pod tole. :)

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
10.6.2011 16:46:14   
mini86
helou...

vse najboljše vsem slavljencem..sploh ne sledim več k jih je toookuser posted image

js sm mu kupila kopalke kokr kratke hlačke..drugo bo imel plavalno plenico gor al bo pa nagec..

manna a bi ti kupovala kopalke zarad soka al zarad tega k so noro lušneuser posted image user posted image
mi imamo en večji šlauf ima dva obroča za napihnt in tist ta drug je bil tok velik da tamau skor ni nč vn vidu tko da ni bilo nekega interesa bit s tem v vodi..je pa neki tazga kokr fredov obroč samo v šlaufu..sm ga kupla lansko leto v pikapolonici..
rokavčke bo dubu ampak na morju..če se bo znau obdržat nad vodo ok čene pospravimo za drugo leto..sm mu mislna kupt te čevelčke za v vodo ampak bomo počakal do morja če ga bo kej motil ker lansko leto ga ni pa tud doma hodi rad bos..

klicarm dohtarja k mojga že en teden tiši pr srcu in je brezvoljen..mu pravm da je to stres sam nj se gre raj pokazat ane..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
10.6.2011 20:21:06   
smrketa24

10.06 tecka-SREČKO
10.06 july08-JULIJA
10.06 lenika-DAŠA

10.06 blu-HANA

Ker vem in sem prepričana v to ,da naša tečka da svojemu princu vse kar mu lahko da ,bom samo dodala da je druženje z vama bilo vedno neprecenljivo,čeprav smo kljib hitremu tempu našega Srečka, preživeli kar nekaj lepih trenutkov...naj bo današnji dan v znamenju zadovoljstva in radosti...in naj jutrišnji in vsi naslednji dnevi prinesejo smeh,ljubezen,zdravje in veselje...trmico pa naj vetrič kdaj pa kdaj tudi odnese in jo čez čas ponese nazaj,da bo tečka vedela da ima ob sebi svojega Srečka...

July tudi tvoji modrooki lepotički Juliji želim vse naj naj ob rojstnem dnevu...in naj ti hiter tempo s tvojimi sončki,prinese še kakšno minuto več ,da se javiš še kdaj na naših straneh...

Vse naj naj tudi današnjim slavljencem user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
11.6.2011 10:06:23   
mini86
evo moja letošnja stvaritevuser posted image

http://smilebox.com/playEmail/4d6a55784f4449344e544e384d6a4d344e4455324e7a493d0d0a&sb=1

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
11.6.2011 14:37:37   
Mala_princeska

Ja vse naj naj vsem današnjim slavljencem user posted image user posted image user posted image

samo na hitrco: Manca ima potrjeno virozo in slinavko-ustni herpes - mehurčke po ustih in izpuščaje okoli ust......pričelo se je z vročino v četrtek dopoldne, včeraj zvečer bili pri dežurnemu, danes še pri pediatru. Nabavili sprej za usta.

Sem sama s puncama trenutno, moj je šel na celodnevni izlet s firmo (takrat, ko je najmanj treba okoli hodit user posted image ).

Grem....Manca se je spomnila risat s flomastri vsepovsod, pa oromno dela me čaka- pospravljanje,.....pa bom taglavno in najnujnejše postorila, pol pa otroke crkljat.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
11.6.2011 19:48:48   
bačko
Evo to pa je naša tortica:
user posted image
Zabava je uspela in še dobro novico smo izvedeli.Gremo že lahko v torek na morje namesto v sredo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
11.6.2011 19:50:04   
bačko
Mala princeska vem kako je to ko rabiš svojega on pa na neki izlet.Upam da se čim prej pozdravite!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
12.6.2011 22:26:46   
bjondi
bačko-krasna torta,te iz tičine mase so res tako noro lepe za pogledat...a smem vprašat ,če je bila tudi tako dobra in koliko košta takale tortica...

princeska-naj se manca čimprej pozdravi,pa sej vem da si zmogla tudi brez desne ali leve polovice user posted image ,ki pa pomoje ni ravno najbolj užival na pikniku,ker je vedel ,da ste punce same doma,pa še bolančkane...če ne drugega je bil z mislimi zagotovo z vami...ampak zdej ste že skupaj in manca je že vrjetno bolje,kajne...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
12.6.2011 22:29:53   
bjondi
V tem tednu pa praznujejo user posted image

15.06 ovnica78-IVA
15.06 betea-IZAK

16.06 fragola-LANA
16.06 mandreja-TARA

18.06 naty taja-URBAN
18.06 harley-MARJETA

19.06 10ka-KATJA

< Sporočilo je popravil bjondi -- 12.6.2011 22:30:14 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
12.6.2011 22:32:17   
bjondi

V tem tednu praznujeta tudi dve mamici

JUNIJ

16.06 -kalanteja
20.06 -blu

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
13.6.2011 6:55:51   
dreamhorse
Dobro jutro punce. Ponovno na delovnem mestu. Žana je še doma, jo bo ati peljal v vrtec, ko ima danes dopust. PA upam, da bo vse v redu.
Jaz pa veselo na delo, pa vas potem pokomentiram za nazaj..

In vse najboljše slavljencem, čeprav malo zamujam...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
13.6.2011 7:45:32   
bačko
Jutro!
Bjondi tortica je bila zelo dobra.Cena je bila 55 evrov. Bilo pa je za okoli 17 kosov.
No mi jutri gremo.Gremo en dan prej na morje in komaj čakam da gremo.Danes bomo opravili še zadnje nakupe.Se vam javim iz morja.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
13.6.2011 7:52:54   
dreamhorse
Punce, kaj naj naredim? Žana že 14 dni nič ne je v vrtcu, joka, ko jo oddam, ko samo omenim vrtec, pravi, da noče it. Ko pa jo vprašam zakaj, pa ni odgovora. Zdaj je bila 5 dni doma, danes pa ponovno. Moj jo je peljal in je tako jokala, da so jo komaj pomirili. Vzgojiteljie pravijo, da bi samo ležala na ležalniku. Doma pa je z njo vse v redu... Groza mi je, ko jo morem jokavo tam pustit, prej je pa vedno z veseljem šla v vrtec...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
13.6.2011 8:00:08   
smrketa24
dh - mogoče sedaj joka, ker je bila 5 dni doma. pri nas noče v vrtec, ko je doma 14dni ali več, če je pa 1 teden, je pa še ok. edino, če je jokala že prej, preden je bila doma?? nimam nobenega nasveta kot to, da bo minilo - slej kot prej.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
13.6.2011 8:02:25   
dreamhorse
Že prej je bilo isto... en teden in pol prej, ni jedla, samo jokala in ležala bi.. ko sem jo vzela domov, je bila doma super... ne vem kaj naj.. upam, da bo minilo, da je samo obdobje.. pa na prve pogovorne ure bom šla

Neposredna povezava do sporočila: 1196
13.6.2011 8:04:21   
smrketa24
Jutro punce!
No, pa je tu spet nov delovni teden. Pri nas v službi se na polno dogaja, ker se pripravljamo na selitev in je dela ogromno. Mi je pa to všeč, ker potem čas hitreje gre, ko sem v službi user posted image

Joj, danes je pa tašča nazaj iz 3-dnevnega dopustka. Ta vikend je bil eden najlepših, kar jih je bilo, ko je ni bilo doma. Res sem bila sproščena. Samo kaj, ko se to zgodi....am....nikoli. Nikoli nikamor ne gre in potem nam teži. grrrrrr. Nismo nikamor šli ta vikend, ker smo uživali pred hišo, se igrali, lovili  in noben se ni vtikal v nas. Res je bilo fino user posted image

Drug teden imam pa tudi jaz morfologijo. Že komaj čakam, da vidim kaj bomo dobili user posted image Sicer mi je vseeno, samo firbec me daje user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1197
13.6.2011 8:05:23   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Že prej je bilo isto... en teden in pol prej, ni jedla, samo jokala in ležala bi.. ko sem jo vzela domov, je bila doma super... ne vem kaj naj.. upam, da bo minilo, da je samo obdobje.. pa na prve pogovorne ure bom šla

Potem pa res ne vem kaj bi lahko bilo, da se je vse tako hitro obrnilo. Ali se ji je kaj takega zgodilo v vrtcu, pa mogoče noče povedat?? Kaj so pa vzgojiteljice rekle??

Neposredna povezava do sporočila: 1198
13.6.2011 8:08:25   
dreamhorse
Vzgojiteljice pravijo, češ, ima pač taki dan... Jaz pa vem, da je nekaj narobe... Ampak ne vem kaj... BOm malo povprašala druge mamice, ki jih poznam. Upam pa, da je to samo obdobje, ki bo minilo.

Neposredna povezava do sporočila: 1199
13.6.2011 8:22:18   
bačko
DH jaz bi vseeno še enkrat vzgojiteljico vprašala in pač povedala da to ni samo en dan ampak da traja že dlje časa.Pa tako kot si sama že rekla še druge mamice povprašaj.Upam da se ji ni res kaj zamerilo. user posted image user posted image user posted image user posted image res je zoperno ko ne vemor azloga zakaj otroci nočejo v vrtec.Vem d aje tudi Lor aimela neko obdobje ko je jokala ko smo šle v vrtec.Potem pa jo je minilo.

Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?