bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 no moram vam priznati da sem/sva že en teden lepo na ločevalni dieti in nama zelo lepo uspeva..pijem lepo vodo in sem mensezdi ozdravljeni kokakolaholik..ne pogrešam je čeprav jo imam še doma..no mogoče pride prav gdaj na dan ko lahko grešim:) rekla sva da nauva nobenemu povedala ker potem vsi samo a to pa lahko ješ, a si šla kej dol, a ne hujšaš več in pododbno.. morm rečt pa da je kar kriza ker noben ne ve in sva rečmo zdej mela tri dni beljakovinski dan-se pravi sva jedla meso..ampak vztrajava naprej in vem da nama bo uspelo.. ne morem vam povedat kako dobro se počutim ko kakšni stvari ki se ji prej nisem odrekla sama pri sebi rečem NE in je zadeva zaključena.. seveda bo problem morje ker tam je dovoljeno vseee:) no pa sva rekla da neki pretiravala ne bova s hrano niti z dieto..več ali manj se bova držala, večerja bo pa vseeno kakšna padla.. na začetku je bilo težko, prvi dan sem imela migreno, drugi dan me je bolel želodec, danes pa je ta hudo že mimo in mi ni panike rečmo zjutraj samo 2 sadja do kosila..sem ponosna sama nase tok da vam tud povedat ne morem.. zastavljen cilj...najvažnejše je ,da ga držiš in da ga ne izpustiš,tako kot si do sedaj že verjetno kakšnega...drži ga močno kot tisto kar ti pomeni ta trenutek največ...in ga ne spusti,čeprav te bo že vmes kdaj zamikalo,da odnehaš... zastavita si še kaj želita doesežt s tem ,kakšne rezultete želita imet...več kot bo zapisanega ,večja vama bo motivacija za dosego cilja...to , da ti je prvi dan ven udarjala migrena je čisto normalen pojav in to da si imela želodčne težave je tudi čisto normalno...ja vem , zate ni bilo...ampak ker si se podala v neke nove vode telo ni bilo pripravljeno na nov preobrat-zate in za telo ...in takšna reakcija je normalen pojav...in se veseli tega ,da ti je ven butala migrena ,saj veš da si naredila nekaj dobrega zase,ker je telo reagiralo...se pravi bodo vsi naslednji dnevi za tvoje telo poslastica v smislu čiščenja...čiščenja starega, tistega kar si do sedaj grešila...seveda ti bo kak dan še ego malo ven butnil v smislu ah dej mini ne no a nama ni blo prej fajn,ko sva pila kokakolco pa se pregrešila še kje...mini dejva to še naprej počet,sej vem da bi se ti tudi boljše počutila v prejšnji koži...zdej moraš samo čez to...težko bo ...ampak pojdi...zase,za tvojega partnerja da se presežeš v smislu ,da pa le zmoreš...in s tem rasteš in se razvijaš in segaš še po boljših rezultatih...če ti nebi ego ven udaril bi bil to zate čist en navaden test ,z lahkoto rešen...ampak ker je vsak test težek toliko kot ga zmoremo rešit...valda da ne boš obupala in seveda boš šla do konca...in ko prebrodiš tahuj krizo ,ko boš na nek način že malo močnejša in že skoraj na polovici do cilja,povejta to še prijateljem...da se boš presegala še tam,ko boš dobivala dnevno teste,če si še na dieti,kok si šla dol,ja zakaj sploh vztrajaš...to je pa potem še dodatni plus ,da greš lahko še čet vse glupe komentarje ,ki se vtikujejo vate...in da te seveda ne spravijo v reakcijo...ampak ,da si ob tem mirna ,zadovoljna in nad seboj navdušena kaj lahko zmoreš...zmoreš nekaj kar bo dalo tebi nov zagon in nove podvige za nove dosežke...eeej držim pesti in ne izpusti cilja,važi...
|