|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
13.6.2011 8:23:06   
manna
Živjo
Mi smo pa doma in za nami je en beden vikend. Namreč Manči je v petek dobila vročino, nato pa smo pogruntali da gre za t.i. bolezen rok, nog in ust. Sploh nisem vedela da to obstaja. Je kot šesta bolezen, samo da je vročina nizka, pikice pa ratajo samo po nogah, rokah in v ustih!! In ravno te v ustih so največji hudič. Kr to so majhne razjedice - afte, ki strašno pečejo, skelijo, bolijo. Skratka, od petka ni jedla nič. Pije samo na slamco, pa pojedla je nekaj sladoleda, pudinga in jogurta. Obup. Ko odpre usta ima notri same neke čudne pike. Tko se mi smili.

Za nameček je še dragi dobil vnetje ušes !? Menda od modrostnega zoba, tko da je hodil od zobarja do splošne zdravnice in zdravil na vse možne načine - torej dlesen in uho. Zdaj je menda v redu.
Skratka, pestro...

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
13.6.2011 8:27:52   
bačko
Manna boga Manca.Upam da bo čim prej uredu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
13.6.2011 8:39:46   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Živjo
Mi smo pa doma in za nami je en beden vikend. Namreč Manči je v petek dobila vročino, nato pa smo pogruntali da gre za t.i. bolezen rok, nog in ust. Sploh nisem vedela da to obstaja. Je kot šesta bolezen, samo da je vročina nizka, pikice pa ratajo samo po nogah, rokah in v ustih!! In ravno te v ustih so največji hudič. Kr to so majhne razjedice - afte, ki strašno pečejo, skelijo, bolijo. Skratka, od petka ni jedla nič. Pije samo na slamco, pa pojedla je nekaj sladoleda, pudinga in jogurta. Obup. Ko odpre usta ima notri same neke čudne pike. Tko se mi smili.

Za nameček je še dragi dobil vnetje ušes !? Menda od modrostnega zoba, tko da je hodil od zobarja do splošne zdravnice in zdravil na vse možne načine - torej dlesen in uho. Zdaj je menda v redu.
Skratka, pestro...

Ojej... boga Manca.... saj bo ok.... tačas pa user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
13.6.2011 8:40:38   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

DH jaz bi vseeno še enkrat vzgojiteljico vprašala in pač povedala da to ni samo en dan ampak da traja že dlje časa.Pa tako kot si sama že rekla še druge mamice povprašaj.Upam da se ji ni res kaj zamerilo. user posted image user posted image user posted image user posted image res je zoperno ko ne vemor azloga zakaj otroci nočejo v vrtec.Vem d aje tudi Lor aimela neko obdobje ko je jokala ko smo šle v vrtec.Potem pa jo je minilo.

Upam, da je to obdobje, ki bo minilo. Ampak doma je čisto ok... bom danes šla malo prej po njo, da vzgojiteljico srečam... pa bom malo povprašala..

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
13.6.2011 14:45:26   
dreamhorse
Sem prej klicala v vrtec, ker mi ni dalo miru, pa je rekla vzgojiteljica, da je danes ok. Le ko jo je moj pripeljal je jokala... Mi ni nič jasno.

Neposredna povezava do sporočila: 1205
13.6.2011 16:45:52   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Sem prej klicala v vrtec, ker mi ni dalo miru, pa je rekla vzgojiteljica, da je danes ok. Le ko jo je moj pripeljal je jokala... Mi ni nič jasno.

Potem pa je res neko obdobje.
Nič punce lepo se imejte.Pakiram še zadnje malenkosti. Vsi bubančki naj se čim prej pozdravijo!

Neposredna povezava do sporočila: 1206
14.6.2011 7:01:19   
dreamhorse
Bačko, sem ti kr malo "fauš"... user posted image  Skratka lepo se imejte in uživajte maksimalno...

Jutro punce. Danes sem Žano oddala v vrtcu brez problema, sma se pa prej zmenile, da ne bo jokala.... in ni...
Sem bila tako vesela.
Lep dan vam želim...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
14.6.2011 7:15:03   
tecka
Jutro punce. Danes sem Žano oddala v vrtcu brez problema, sma se pa prej zmenile, da ne bo jokala.... in ni...
Sem bila tako vesela.
Lep dan vam želim...

No, lepo. Z našimi malčki se da celo že kaj zmenit. Včasih:)

No, pri nas nič novega. Tudi jaz komaj čakam dopust naslednji teden. Upam, da bo kaj lepega vremena. V nedeljo sem plela vrt. No, pravzaprav sem populila plevel, ki je bil višji od zelenjave, za kaj bolj podrobnega je bilo premokro. Zdaj pa spet pada...

Neposredna povezava do sporočila: 1208
14.6.2011 12:46:33   
bjondi
manna-manci želim čimprejšnje okrevanje,slišim pa pvič za tole zadevo...pri nas se vračajo v vrtec ta teden ta druga runda ,ki je zbolela za virozo...naš je bil zanč med prvimi...komaj smo čakali lepše dneve,je pa skoraj več enih zadev v zraku kot pozimi...

bačko-pa ste dočakali dopust ...uživajte pa seveda pričakujemo poročilo s kako fotko ...

dreamhorse-user posted image   za današnje oddajanje žane v vrtcu...

tecka-zanč sem mal na ušesa vlekla in se dve upokojenki okoli plevela pogovarjata in pravi ena ,da če pleješ 19.06 potem ne bo do konc sezone plevela na vrtu user posted image ...

Mi smo kahlo ukinili za en čas,ker ni hotel več lulat  in vsakič je ponavljal ,da ima mokro nogo ,ko ga je lulček polulal po bedru...in je samo sedel na njej in debatiral ...sem pa predvidevala za mrk ,da zagotovo pride...in vrjetno bo tako kot je prišel tudi šel tale mrk...malo me testira tale mulac user posted image ...

...ne morm vrjet ,da si vse zapomni...zanč sem ga dala nad en jašek v enmu kotu lulat in včeraj greva mimo jaška in pravi lulu user posted image ...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
14.6.2011 12:48:20   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Sem bila tako vesela.
Lep dan vam želim...

No, lepo. Z našimi malčki se da celo že kaj zmenit. Včasih:)

Zaenkrat je res povdark samo na včasih user posted image  tudi pri nas...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
14.6.2011 13:43:26   
mini86
halo..

evo js iz službe in že skuhan imam..
je pikico mesa ustal od učeri pa mi je blo škoda stran vršt pa sem kr rižoto nardila marcelu za večerjo..

nama sem pa za kosilo juho iz krompirja, cvetače in pora, pa prepražla sem zelenjavo, predno pride pa samo še krompir naredim pa je..

no mi mamo pa še tri dni do morja..

sva se pa z dedijem zmenila da nama da drug let mal vrta k ma za bajto še ful zemle pa ne bo več delu pa že kr zdj komi čakam..sicer bova mela bl "trdovratno" zelenjavo k ne rabi vsakodnevne skrbi..korenje, krompir, por......seveda se skrb začne že jeseni k bo treba kej pognojit:)

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
14.6.2011 14:42:49   
bjondi
mini-a ti tud že na morje...a za 14 dni al?...no mi pa imamo še 10dni do konca šole jee user posted image  ,pol pa drug dan pičimo na valove...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
14.6.2011 15:52:59   
mini86
ne zdej gremo sam za en teden avgusta pa za 14..
sj vem da glih dobro bomo pršl dol se dvakrat vrgel v vodo pa bomo že pakiral za nazaj..
ampak ok boljše kot nič kajne..

gre pa moj v petek prej vn tko da ob 12h pobereva tamauga iz vrtca in direkt pičimo doooool....jeeeeee

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
14.6.2011 18:10:53   
bačko
Pozdravljeni!
Lep pozdrav iz Paga! Vreme je super in imamo se fajn!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
14.6.2011 21:27:40   
lenika
Včerajšnja prigoda naše malecke: Gledava knjigico in vidi fantka, ki sam sedi ter reče: Ti samo čakaj, mamica pride in te bo prijela za roko.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
15.6.2011 6:59:29   
dreamhorse
Bačko super... delaš lušte a veš...
Jutro punce. tudi današnje oddajenje Žane v vrtcu je bilo b.p. Juhej...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
15.6.2011 7:49:23   
tecka
Ojla, punce. A se že poslavljamo pred počitnicami???
Naše dete smo dali včeraj cepit proti pnevmokoku, pa prosim zdravnico, če mu pogleda ušesa, ker Srečko vsake toliko pojamra, da ga boli (včasih levo, včasih desno uho). Sem mislila, da si "zmišljuje" in da ga mogoče samo srbi, ker prstek tlači v uho. Pa pravi zdravnica, da je pordelouser posted image Kao malo in je bil vseeno cepljen.
V nedeljo se pa odpravljamo v toplice in upam, da bomo tam kaj več kot eno popoldne.

Neposredna povezava do sporočila: 1217
15.6.2011 8:57:52   
bačko

Bačko super... delaš lušte a veš...

Ja morem malo.

Neposredna povezava do sporočila: 1218
15.6.2011 11:43:16   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Pozdravljeni!
Lep pozdrav iz Paga! Vreme je super in imamo se fajn!!!!!!!!!!!!!!

...lej jo lej jo k provucera user posted image ...ti boš pa že nazaj k mi gremo...hihihi...eej bačko uživejte...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
15.6.2011 11:45:10   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Včerajšnja prigoda naše malecke: Gledava knjigico in vidi fantka, ki sam sedi ter reče: Ti samo čakaj, mamica pride in te bo prijela za roko.

user posted image  ...naš se pa še tako muči ,da bi kej več povedal...je po eni strani tako dober k pol res samo v njemu razumljivem jeziku pove...pa pol še z rokam kaže pa obrača...res so hudi ...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
15.6.2011 11:48:08   
bjondi

In test je uspešno rešen user posted image  ...če bo še kdaj prišlo do tega ,veš da ga lahko opraviš prej kot si ga tokrat...se pravi z manj premišlevanja,sekirancije,tuhtanja kot v prvi rundi...eej sej bo...in kako si potem na koncu vesel ...a ne...

Neposredna povezava do sporočila: 1221
15.6.2011 11:51:07   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Ojla, punce. A se že poslavljamo pred počitnicami???
Naše dete smo dali včeraj cepit proti pnevmokoku, pa prosim zdravnico, če mu pogleda ušesa, ker Srečko vsake toliko pojamra, da ga boli (včasih levo, včasih desno uho). Sem mislila, da si "zmišljuje" in da ga mogoče samo srbi, ker prstek tlači v uho. Pa pravi zdravnica, da je pordelouser posted image Kao malo in je bil vseeno cepljen.
V nedeljo se pa odpravljamo v toplice in upam, da bomo tam kaj več kot eno popoldne.

tečka-ne jokat...jokajo mali otroci user posted image  ...ne pa naša tečka...ne razmišljaj o pordelem ušesku...če pa že misel pride na to temo pa jo skenslaj na + način...in si govori ni pordel,krasen je,vse bo dobro...in bo dobro,če mu le ne boš posvečala preveč svoje neg. energije...važi...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
15.6.2011 11:57:06   
bjondi
Smo bili včeraj v zoo-ju,ker je naš pri nas imel piknik s košarkarji...in si je ena opica dala duška in je začela pljuvat...seveda je žigi to znal zvečer odlično pokazat ,ko sem mu umivala zobe user posted image  ...je pa tudi povedal,da je pa ena opica počivala...jao upam da mu ne pride pri kakšni juhi na pamet,da kaže kako je opica pljuvala...

Rdeče češnje-včeraj dobim res temno rdeče češnje in karin in sosedo opozorim ,naj jih naj lepo jesta,saj gredo madeži težko dol...nakar se pogledam in vidim ,da sem fasala dve piki od soka češenj user posted image   na svetle nove hlače...res user posted image  jaz...fleke jasn da naribam ,poribam z opalom ,ki je zakon za fleke,splaknem...in ne grejo dol...ima katera recept...sta pa zdej temne barve...se mi zdi da kot rdeče vino...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 15.6.2011 11:58:08 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
15.6.2011 12:35:06   
bačko
Bjondi ne provociram, samo fajn se mi zdi da sem letos na morju pred vsemi.user posted image user posted image user posted image user posted image Ker vedno gremo šele septembra ko ste že vsi nazaj. user posted image user posted image user posted image user posted image
Tecka se strinjam z Bjondinimi besedami glede ušesa.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
15.6.2011 12:44:15   
mini86
tecka-uho je lahko pordelo še par tednov po dejanskem vnetju tako da lahko da ni nič..se ne more napovedat ali je na novo ali špa od prej..razen če bi šli po koncu jemanja AB na kontrolo..

fleki..no comment!!!in to zato ker sem uničla 9 majčk..zmer sm mislna da bo šlo lepo vn in ni šlo pa sem drgnla pa špricala pa mazala z večimi stvarnmi..umes sem še fliknla ponesreč nove črne hlače prat in seveda so vse svetle majčke ble sive..grrrrr
no sem nekak sprevla za silo vn ampak fleki so še zmeri..sem se sprjaznla da bodo doma, čeprav ob priliki kupim še une male zelene flaške k jih prodajajo prov posebi za določene madeže..
pa uničla sem najlepšo majčko od nexta-tecka ti boš vedla kero-havajskouser posted image user posted image
ampak jbga..potegneš vodo in greš naprej al kako že bjondi prav

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Kaj otrok res potrebuje za prvi razred?
Prvi razred je pomemben korak – tudi pri nakupu šolskih potrebščin. Kaj otrok zares potrebuje in česa ne? Sestavili smo ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?