Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 13.6.2011 8:23:06
|
|
|
|
manna
|
Živjo Mi smo pa doma in za nami je en beden vikend. Namreč Manči je v petek dobila vročino, nato pa smo pogruntali da gre za t.i. bolezen rok, nog in ust. Sploh nisem vedela da to obstaja. Je kot šesta bolezen, samo da je vročina nizka, pikice pa ratajo samo po nogah, rokah in v ustih!! In ravno te v ustih so največji hudič. Kr to so majhne razjedice - afte, ki strašno pečejo, skelijo, bolijo. Skratka, od petka ni jedla nič. Pije samo na slamco, pa pojedla je nekaj sladoleda, pudinga in jogurta. Obup. Ko odpre usta ima notri same neke čudne pike. Tko se mi smili. Za nameček je še dragi dobil vnetje ušes !? Menda od modrostnega zoba, tko da je hodil od zobarja do splošne zdravnice in zdravil na vse možne načine - torej dlesen in uho. Zdaj je menda v redu. Skratka, pestro...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 13.6.2011 8:27:52
|
|
|
|
bačko
|
Manna boga Manca.Upam da bo čim prej uredu.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 13.6.2011 8:39:46
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna Živjo Mi smo pa doma in za nami je en beden vikend. Namreč Manči je v petek dobila vročino, nato pa smo pogruntali da gre za t.i. bolezen rok, nog in ust. Sploh nisem vedela da to obstaja. Je kot šesta bolezen, samo da je vročina nizka, pikice pa ratajo samo po nogah, rokah in v ustih!! In ravno te v ustih so največji hudič. Kr to so majhne razjedice - afte, ki strašno pečejo, skelijo, bolijo. Skratka, od petka ni jedla nič. Pije samo na slamco, pa pojedla je nekaj sladoleda, pudinga in jogurta. Obup. Ko odpre usta ima notri same neke čudne pike. Tko se mi smili. Za nameček je še dragi dobil vnetje ušes !? Menda od modrostnega zoba, tko da je hodil od zobarja do splošne zdravnice in zdravil na vse možne načine - torej dlesen in uho. Zdaj je menda v redu. Skratka, pestro... Ojej... boga Manca.... saj bo ok.... tačas pa
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 13.6.2011 8:40:38
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko DH jaz bi vseeno še enkrat vzgojiteljico vprašala in pač povedala da to ni samo en dan ampak da traja že dlje časa.Pa tako kot si sama že rekla še druge mamice povprašaj.Upam da se ji ni res kaj zamerilo. res je zoperno ko ne vemor azloga zakaj otroci nočejo v vrtec.Vem d aje tudi Lor aimela neko obdobje ko je jokala ko smo šle v vrtec.Potem pa jo je minilo. Upam, da je to obdobje, ki bo minilo. Ampak doma je čisto ok... bom danes šla malo prej po njo, da vzgojiteljico srečam... pa bom malo povprašala..
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 13.6.2011 14:45:26
|
|
|
|
dreamhorse
|
Sem prej klicala v vrtec, ker mi ni dalo miru, pa je rekla vzgojiteljica, da je danes ok. Le ko jo je moj pripeljal je jokala... Mi ni nič jasno.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 13.6.2011 16:45:52
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Sem prej klicala v vrtec, ker mi ni dalo miru, pa je rekla vzgojiteljica, da je danes ok. Le ko jo je moj pripeljal je jokala... Mi ni nič jasno. Potem pa je res neko obdobje. Nič punce lepo se imejte.Pakiram še zadnje malenkosti. Vsi bubančki naj se čim prej pozdravijo!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 14.6.2011 7:01:19
|
|
|
|
dreamhorse
|
Bačko, sem ti kr malo "fauš"... Skratka lepo se imejte in uživajte maksimalno... Jutro punce. Danes sem Žano oddala v vrtcu brez problema, sma se pa prej zmenile, da ne bo jokala.... in ni... Sem bila tako vesela. Lep dan vam želim...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 14.6.2011 7:15:03
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Jutro punce. Danes sem Žano oddala v vrtcu brez problema, sma se pa prej zmenile, da ne bo jokala.... in ni... Sem bila tako vesela. Lep dan vam želim... No, lepo. Z našimi malčki se da celo že kaj zmenit. Včasih:) No, pri nas nič novega. Tudi jaz komaj čakam dopust naslednji teden. Upam, da bo kaj lepega vremena. V nedeljo sem plela vrt. No, pravzaprav sem populila plevel, ki je bil višji od zelenjave, za kaj bolj podrobnega je bilo premokro. Zdaj pa spet pada...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 14.6.2011 12:46:33
|
|
|
|
bjondi
|
manna-manci želim čimprejšnje okrevanje,slišim pa pvič za tole zadevo...pri nas se vračajo v vrtec ta teden ta druga runda ,ki je zbolela za virozo...naš je bil zanč med prvimi...komaj smo čakali lepše dneve,je pa skoraj več enih zadev v zraku kot pozimi... bačko-pa ste dočakali dopust ...uživajte pa seveda pričakujemo poročilo s kako fotko ... dreamhorse- za današnje oddajanje žane v vrtcu... tecka-zanč sem mal na ušesa vlekla in se dve upokojenki okoli plevela pogovarjata in pravi ena ,da če pleješ 19.06 potem ne bo do konc sezone plevela na vrtu ... Mi smo kahlo ukinili za en čas,ker ni hotel več lulat in vsakič je ponavljal ,da ima mokro nogo ,ko ga je lulček polulal po bedru...in je samo sedel na njej in debatiral ...sem pa predvidevala za mrk ,da zagotovo pride...in vrjetno bo tako kot je prišel tudi šel tale mrk...malo me testira tale mulac ... ...ne morm vrjet ,da si vse zapomni...zanč sem ga dala nad en jašek v enmu kotu lulat in včeraj greva mimo jaška in pravi lulu ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 14.6.2011 12:48:20
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Jutro punce. Danes sem Žano oddala v vrtcu brez problema, sma se pa prej zmenile, da ne bo jokala.... in ni... Sem bila tako vesela. Lep dan vam želim... No, lepo. Z našimi malčki se da celo že kaj zmenit. Včasih:) Zaenkrat je res povdark samo na včasih tudi pri nas...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 14.6.2011 13:43:26
|
|
|
|
mini86
|
halo.. evo js iz službe in že skuhan imam.. je pikico mesa ustal od učeri pa mi je blo škoda stran vršt pa sem kr rižoto nardila marcelu za večerjo.. nama sem pa za kosilo juho iz krompirja, cvetače in pora, pa prepražla sem zelenjavo, predno pride pa samo še krompir naredim pa je.. no mi mamo pa še tri dni do morja.. sva se pa z dedijem zmenila da nama da drug let mal vrta k ma za bajto še ful zemle pa ne bo več delu pa že kr zdj komi čakam..sicer bova mela bl "trdovratno" zelenjavo k ne rabi vsakodnevne skrbi..korenje, krompir, por......seveda se skrb začne že jeseni k bo treba kej pognojit:)
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 14.6.2011 14:42:49
|
|
|
|
bjondi
|
mini-a ti tud že na morje...a za 14 dni al?...no mi pa imamo še 10dni do konca šole jee ,pol pa drug dan pičimo na valove...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 14.6.2011 15:52:59
|
|
|
|
mini86
|
ne zdej gremo sam za en teden avgusta pa za 14.. sj vem da glih dobro bomo pršl dol se dvakrat vrgel v vodo pa bomo že pakiral za nazaj.. ampak ok boljše kot nič kajne.. gre pa moj v petek prej vn tko da ob 12h pobereva tamauga iz vrtca in direkt pičimo doooool....jeeeeee
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 14.6.2011 18:10:53
|
|
|
|
bačko
|
Pozdravljeni! Lep pozdrav iz Paga! Vreme je super in imamo se fajn!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 14.6.2011 21:27:40
|
|
|
|
lenika
|
Včerajšnja prigoda naše malecke: Gledava knjigico in vidi fantka, ki sam sedi ter reče: Ti samo čakaj, mamica pride in te bo prijela za roko.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 15.6.2011 6:59:29
|
|
|
|
dreamhorse
|
Bačko super... delaš lušte a veš... Jutro punce. tudi današnje oddajenje Žane v vrtcu je bilo b.p. Juhej...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 15.6.2011 7:49:23
|
|
|
|
tecka
|
Ojla, punce. A se že poslavljamo pred počitnicami??? Naše dete smo dali včeraj cepit proti pnevmokoku, pa prosim zdravnico, če mu pogleda ušesa, ker Srečko vsake toliko pojamra, da ga boli (včasih levo, včasih desno uho). Sem mislila, da si "zmišljuje" in da ga mogoče samo srbi, ker prstek tlači v uho. Pa pravi zdravnica, da je pordelo Kao malo in je bil vseeno cepljen. V nedeljo se pa odpravljamo v toplice in upam, da bomo tam kaj več kot eno popoldne.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 15.6.2011 8:57:52
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Bačko super... delaš lušte a veš... Jutro punce. tudi današnje oddajenje Žane v vrtcu je bilo b.p. Juhej... Ja morem malo.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 15.6.2011 11:43:16
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Pozdravljeni! Lep pozdrav iz Paga! Vreme je super in imamo se fajn!!!!!!!!!!!!!! ...lej jo lej jo k provucera ...ti boš pa že nazaj k mi gremo...hihihi...eej bačko uživejte...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 15.6.2011 11:45:10
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika Včerajšnja prigoda naše malecke: Gledava knjigico in vidi fantka, ki sam sedi ter reče: Ti samo čakaj, mamica pride in te bo prijela za roko. ...naš se pa še tako muči ,da bi kej več povedal...je po eni strani tako dober k pol res samo v njemu razumljivem jeziku pove...pa pol še z rokam kaže pa obrača...res so hudi ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 15.6.2011 11:48:08
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Jutro punce. tudi današnje oddajenje Žane v vrtcu je bilo b.p. Juhej... In test je uspešno rešen ...če bo še kdaj prišlo do tega ,veš da ga lahko opraviš prej kot si ga tokrat...se pravi z manj premišlevanja,sekirancije,tuhtanja kot v prvi rundi...eej sej bo...in kako si potem na koncu vesel ...a ne...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 15.6.2011 11:51:07
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka Ojla, punce. A se že poslavljamo pred počitnicami??? Naše dete smo dali včeraj cepit proti pnevmokoku, pa prosim zdravnico, če mu pogleda ušesa, ker Srečko vsake toliko pojamra, da ga boli (včasih levo, včasih desno uho). Sem mislila, da si "zmišljuje" in da ga mogoče samo srbi, ker prstek tlači v uho. Pa pravi zdravnica, da je pordelo Kao malo in je bil vseeno cepljen. V nedeljo se pa odpravljamo v toplice in upam, da bomo tam kaj več kot eno popoldne. tečka-ne jokat...jokajo mali otroci ...ne pa naša tečka...ne razmišljaj o pordelem ušesku...če pa že misel pride na to temo pa jo skenslaj na + način...in si govori ni pordel,krasen je,vse bo dobro...in bo dobro,če mu le ne boš posvečala preveč svoje neg. energije...važi...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 15.6.2011 11:57:06
|
|
|
|
bjondi
|
Smo bili včeraj v zoo-ju,ker je naš pri nas imel piknik s košarkarji...in si je ena opica dala duška in je začela pljuvat...seveda je žigi to znal zvečer odlično pokazat ,ko sem mu umivala zobe ...je pa tudi povedal,da je pa ena opica počivala...jao upam da mu ne pride pri kakšni juhi na pamet,da kaže kako je opica pljuvala... Rdeče češnje-včeraj dobim res temno rdeče češnje in karin in sosedo opozorim ,naj jih naj lepo jesta,saj gredo madeži težko dol...nakar se pogledam in vidim ,da sem fasala dve piki od soka češenj na svetle nove hlače...res jaz...fleke jasn da naribam ,poribam z opalom ,ki je zakon za fleke,splaknem...in ne grejo dol...ima katera recept...sta pa zdej temne barve...se mi zdi da kot rdeče vino...
< Sporočilo je popravil bjondi -- 15.6.2011 11:58:08 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 15.6.2011 12:35:06
|
|
|
|
bačko
|
Bjondi ne provociram, samo fajn se mi zdi da sem letos na morju pred vsemi. Ker vedno gremo šele septembra ko ste že vsi nazaj. Tecka se strinjam z Bjondinimi besedami glede ušesa.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 15.6.2011 12:44:15
|
|
|
|
mini86
|
tecka-uho je lahko pordelo še par tednov po dejanskem vnetju tako da lahko da ni nič..se ne more napovedat ali je na novo ali špa od prej..razen če bi šli po koncu jemanja AB na kontrolo.. fleki..no comment!!!in to zato ker sem uničla 9 majčk..zmer sm mislna da bo šlo lepo vn in ni šlo pa sem drgnla pa špricala pa mazala z večimi stvarnmi..umes sem še fliknla ponesreč nove črne hlače prat in seveda so vse svetle majčke ble sive..grrrrr no sem nekak sprevla za silo vn ampak fleki so še zmeri..sem se sprjaznla da bodo doma, čeprav ob priliki kupim še une male zelene flaške k jih prodajajo prov posebi za določene madeže.. pa uničla sem najlepšo majčko od nexta-tecka ti boš vedla kero-havajsko ampak jbga..potegneš vodo in greš naprej al kako že bjondi prav
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?