|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
16.6.2011 15:13:01   
manna
Živjo
Oo kok lepo da me kdo pogrešauser posted image   Nisem šla nikamor. Sem bila doma z Manco kr je mela tisto pikčasto aftasto virozo, danes sem pa spet v službi, ker je že ozdravla. In doma nimam računalnika, oz. mi crkava in pol se mi ne ljubi skoz dajat z njim da bi lohk kaj napisala, tko da ga niti ne taknem...
Drugač pa pr nas nič novega. V službi sem pa, po pravici povedano, popolnoma nekoristna, ker se samo potim in čakam da grem domov. Nevem kako sodelavki ni vroče, jaz skoz štimam klimo na manj stopinj, ona pa na več kr jo zebeuser posted image user posted image Ampak res, meni je tko vroče na trenutke, da mi kaplje tečejo dol po obrazu in po trebuhu. Neznosno.
V soboto gremo na morje za 5 dni, v Vrsar. Tko da bom danes že mal pakirala... Potem pa še za kak teden v službo, pol pa doma lepo. Komaj čakam.

dreamhorse, upravičeno si zraslauser posted image Res srčkana naslovnica! Pa ful velika zgleda Žana. Kot da bi mela že kakšne tri leta.
madeži - jst imam tudi od Amway neki sprej in je res učinkovit. Čeprav od češenj nismo meli nekih madežev tko da nevem.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
17.6.2011 7:43:31   
dreamhorse
Dobro jutro punce.
Manna, ja, Žana je res velika, ji vsi dajo 3 leta. Sploh pa še po teh dolgih laseh, ki jo postarajo.

Pa smo dočakali petek... jupi... popoldan pa seno spravljat, da bodo konjički meli kaj za papcat

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
17.6.2011 8:27:20   
dreamhorse
Aja sem pozabila.
Žana je bila včeraj popoldan v gaticah, brez pleničke... 3x je šla lepo na kahlico lulat, enkrat je sama povedala.
Potem je pa šla v kot in se počepnila pa napenjala.. No, potem sem jo že lovila s kepo v hlačah. Sem pozabila povedat, da kaka se tudi na kahlico. user posted image

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
17.6.2011 9:14:33   
mini86
no js še pakiram zadnje detalje pol pa gasa proti morju..neeee ne mi bit fouš k vs use kmalu čaka podobno..

nč lepo se mejte, vse najboljše za nazaj in za naprej!!!!!

muuuuaaaaaaaaa

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
17.6.2011 9:34:42   
dreamhorse
Mini, uživajte maximalno, pa misli kaj na nas, ko boš na plaži, ob morju...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
17.6.2011 10:38:12   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: mini86
no js še pakiram zadnje detalje

Kaj bi to pomenilo pri nas? Detajlov se ponavadi nabere še za eno večjo torbouser posted image
Uživajte na morju.
No, midva se bova pa v nedeljo dopoldne spet "pičila", ker bom napakirala po njegovem preveč. Ah, vsakič isto...Saj potem se smejemo na ta račun, ker se ciklava v enih in istih brezveznostih.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
17.6.2011 10:45:22   
mini86
Kaj bi to pomenilo pri nas? Detajlov se ponavadi nabere še za eno večjo torbouser posted image

ja seveda je pr ns isto..tisti detajli k jih NUJNO rabiš aneuser posted image user posted image user posted image

zdj pa res grem..greva še po pumpo pa jest pa po tamauga pa pičimooooo

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
17.6.2011 11:06:13   
manna
mini, uživajte maksimalno!
Mi bomo tud probaliuser posted image Gremo pa jutri.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
17.6.2011 11:20:16   
bjondi
mini,manna,tecka...uživajteeee na morčku...user posted image user posted image user posted image  ...

Pakiranje...pri nas pa zmeri reče , da dam komot še kej zraven ;)...oz. jaz raj dam manj,da je potem ,ko se vrneš manj dela s pospravljanjem,pranjem,likanjem  user posted image ...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
17.6.2011 11:52:19   
dreamhorse
Jaz tudi vedno nesem skoraj celo omaro s sabo. Sploh za malo. Potem je pospavljanje čist enostavno. Iz kovčka nazaj v omaro, isto zloženo.

Uživajte na morju....

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
18.6.2011 22:03:23   
bjondi
Sej jaz tud za tamalega vzamem vse cunje s seboj ;) ...

Danes je imel moj možek en poslovni piknik-cel dan...mi pa smo bili pridni,ja itak...fotr je sam za zgago user posted image ...ne sam res ne morem verjet kako je bila že karin ko sva bile same kdaj doma ko je bila manjša in sedaj ko je še žigec zraven ,če moža ni doma kakšen mir je user posted image ...res ,pa pojma nimam zakaj...se mi zdi da pol al en al drugi želi še njegovo pozornost in pol je to skoz eno stokanje pa jokcanje...ne morš verjet dans v celem dnevu tud enkrat ni pojamral...čim je fotr dam uletel je takoj začel drenclat...mularija...smo šli pa spet v zoo...ja sam da omeniš ,če gremo do kozic pa ovc žiga samo piči v avto in gremo...s karin pa ne vem ,če smo bili trikrat v živalcu...bo zdej nadoknadila user posted image ...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
18.6.2011 22:08:13   
bjondi
A ta teden bova pa samo midve z dh dežurale na rr...ne ne kar lepo se nej pridružijo še jancif,tira,pa ne vem kam se mi je zgubila vitae...ja pa princeska bo uletela kej a ne...pa pomoje se bo bačko vrnila počas al je šla za 14 dni...pa smrketa in lenika bosta še po kakšen post dodali...ne bomo pa nič jezne ,če bo še katera vmes skočila...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 18.6.2011 22:09:02 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
18.6.2011 22:52:51   
Mala_princeska
bom uletela user posted image
bom poskusila deliti slikico naših slavljenk, ampak šele v ponedeljek....

grem spat....jutri zjutraj pa naredit 2 solatki in pripraviti vse za žurko

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
19.6.2011 23:02:10   
Mala_princeska
uletavam sam s slikico tortice user posted image
user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
20.6.2011 7:21:28   
dreamhorse
Dobro jutro punce, tiste ki seveda ne uživamo na morju, pa tudi tiste, ki uživajo, pa se kaj spomnijo na nas.
MP, full lepa tortica... sama delala?
pa smo spet v službi. Včasih sem prav vesela ponedeljka, da si oddahnem od nedelje, (peglanja, pucanja, kuhanja in vsega kar spada v gospodinjstvo)

Žana je popoldan pridno brez pleničk, čeprav se kdaj pa kdaj kaj zgodi. Včeraj se je polulala, ker ji mama ni pravi čas ponudila kahlice. o že.. počasi...
se pa zadnje dni zbuja pred mano, kar mi je prav všeč, da je ne rabim budit. Tačas da sebe uštimam se ona ravno prav prebedi.

No, pa lep začetek tedna sotrpinke.

Neposredna povezava do sporočila: 1265
20.6.2011 21:50:47   
lenika
Pozdravljene samo na hitro, da me ne pozabite. Mi smo v polnem zagonu, tako privat kot tudi službeno, tako da ne utegnem kaj dosti na računalnik.
Vse najboljše vsem, ki ste v teh dneh praznovali, uživajte vsi, ki ste že na dopustu.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
20.6.2011 22:38:59   
Tira
Ojla!

Evo mene po dolgem času...user posted image Res mi ne znese vsega prebrat, tudi za računalnikom sem bolj malo. Dopoldne je takoj mimo, potem gremo počivat in po pravici povedano se raje malo dol uležem, kot pa da bi še tisto uro bila za mizo. Popoldne nam pa mine kot bi mignil. Ta vikend smo bili v Čatežkih... tamala je res priden dojenček, je skoraj cel čas prespala v vozku, Marcel je užival v bazenih in ne boste verjele ob 18h je v avtu zaspal in sem ga ob 19h samo prestavila v posteljo in je spal do 7.30 zjutraj!!! Očitno smo ga res čist zdelali. Jz sploh nisem mogla verjet, sem mislila da bomo ob ene 5h zjutraj pa budni, pa je kar spal.

Ajda je ful pridna punčka, večino časa se zabava sama, razen ko je zaspana malo pojamra... joka skoraj nič ne. Več moje energije mi pobere Marcel.

Uživajte vse, ki greste že na morje.... jz bi tud user posted image Na žalost pa letos še tudi dopusta nisva uspela rezervirat, tako da še nimam pojma kam gremo, vem samo da avgustauser posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
21.6.2011 7:24:32   
dreamhorse
Lepo mamice, da se javite pa malo spomnite na nas...

Se vidi, da jih je nekaj že na morju, da je tako "klepetavo"tukaj gor.
Moja Žana je pridna na kahlici, popoldan brez pleničke.

Kje ste punce... tiste, ki niste na morju?

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
21.6.2011 12:00:36   
bjondi
Evo mene ;) ...

princeska-tele torte iz tičine mase so res uauuu ,prava paša za oči...je bila tudi tako dobra ,kot je za vidt morš pa ti povedat...

Tira-user posted image   za Ajdo,Marcela pa več v čatežke vozit,da bo spal kot topek...

Mi smo včeraj, tudi teden dni prej spravili pod streho piknik za Karin in Žigca...ja itak je spet čist prehitro minilo...ampak ,ker imamo zunaj veliko placa so otroci od vseh zvečer popadali ,razen žigca ,ki je zaspal 22.10 ,vstal pa 6.30 ...pomoje je bil čist fertik ker je tok dogajal in ,ga je mož eno uro uspaval,sicer ni nič jamral ampak se je še kar pogovarjal pa pogovarjal user posted image ...

Vse najboljše pa še za nazaj želim Urbanu,Marjeti in Katji... vsem trem in seveda njihovim mamicam pošiljam en sladek pozdravček ,malo navihan ,včasih trmav in zgovoren...naj vam druga upihnjena svečka prinese  smeh, veselje in radost  user posted image   ...

18.06 naty taja-URBAN
18.06 harley-MARJETA

19.06 10ka-KATJA

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
21.6.2011 12:07:34   
bjondi
V prihodnih dneh pa praznujejo še zadnji junijski sončki:

mala_princeska- MANCA          24.06. -petek

mini                  - MARCEL         25.06. -sobota

vitae                 - JAKOB           26.06. -nedelja

bjondi               - ŽIGA             27.06. -ponedeljek

bjondi               - KARIN           28.06. -torek

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
21.6.2011 13:57:56   
dreamhorse
Bjondi, zadnji čas, da grema tudi medve na morje... sma same tukaj ....

Vse najboljše vsem slavljenčkom.

Jaz bi pa tak šla domov... mi je danes prav tečno v službi.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
21.6.2011 14:29:03   
bjondi
dh-jaz že odštevam user posted image ...še 4 dni user posted image pa gremo na valove...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
21.6.2011 16:29:23   
Mala_princeska
evo mene

o slastnosti tortice user posted image še zdajle sem jo snedla en košček čokoladne - ufff je pasalo namesto kosila user posted image
narejena je bila v nedeljo dopoldne in popoldne v nedeljo je bila čist sveža, pol sadne z gozdnimi sadeži in pol čokoladne - skratka bila je doma narejena, naročena pri eni znanki - nisem je sama pekla na žalost, tko da bjondi ne samo izgled tud okus je bil vauuuu.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
21.6.2011 16:32:56   
Mala_princeska
tamala spi menda že od pol enih popoldne dol pri babici, ma očitno dan da se naspi user posted image bo potem kot cukrček pridna user posted image
sem sama s puncama, moj je na enem izobraževanju za en izpit iz poslovnih kompetenc

danes sem u iber vesela saj sem dobila nekaj čisto nepričakovanega user posted image user posted image user posted image
del regresa in eno presenečenje zdraven, tko da mi je polepšalo dan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1274
21.6.2011 16:35:49   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

V prihodnih dneh pa praznujejo še zadnji junijski sončki:

mala_princeska- MANCA          24.06. -petek

mini                  - MARCEL         25.06. -sobota

vitae                 - JAKOB           26.06. -nedelja

bjondi               - ŽIGA             27.06. -ponedeljek

bjondi               - KARIN           28.06. -torek

čestitke vsem junijskim sončkom user posted image user posted image user posted image

da bi bili prav vsi še naprej navihani, nasmejani, pridni in zdravi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?