|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
21.6.2011 16:38:07   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Ajda je ful pridna punčka, večino časa se zabava sama, razen ko je zaspana malo pojamra... joka skoraj nič ne. Več moje energije mi pobere Marcel.

Uživajte vse, ki greste že na morje.... jz bi tud user posted image Na žalost pa letos še tudi dopusta nisva uspela rezervirat, tako da še nimam pojma kam gremo, vem samo da avgustauser posted image

Ajda ve da ne sme še ona mamici nagajat user posted image
Tira tud dopust bo še prišel, le počasi - boste pa šli čofotat, ko bomo drugi že jamrali, da rabimo nov dopust

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
21.6.2011 16:39:37   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Jaz bi pa tak šla domov... mi je danes prav tečno v službi.

no upam, da si že doma in da uživaš z žano in možem

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
21.6.2011 21:45:46   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

V prihodnih dneh pa praznujejo še zadnji junijski sončki:

mala_princeska- MANCA          24.06. -petek

mini                  - MARCEL         25.06. -sobota

vitae                 - JAKOB           26.06. -nedelja

bjondi               - ŽIGA             27.06. -ponedeljek

bjondi               - KARIN           28.06. -torek

čestitke vsem junijskim sončkom user posted image user posted image user posted image

da bi bili prav vsi še naprej navihani, nasmejani, pridni in zdravi user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
22.6.2011 13:17:35   
bjondi
user posted image user posted image user posted image  ste pa pohitele s čestitkam za zadnje slavljence...

princeska-važn da dogaja user posted image  za regres in še goro ostalih presenečenj ...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 22.6.2011 13:18:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 1279
22.6.2011 20:33:12   
TandJ
Če mogoče katero zanima poslikava otrošklh sobic ali drugih prostorov stanovanja: http://www.gugu.si/component/adsmanager/?page=show_ad&adid=7956&catid=316

LP

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
22.6.2011 21:26:52   
lenika
OMG, na tretji strani sem nas našla.

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
23.6.2011 7:40:40   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

user posted image user posted image user posted image  ste pa pohitele s čestitkam za zadnje slavljence...

princeska-važn da dogaja user posted image  za regres in še goro ostalih presenečenj ...

hvala tebi, vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se vidi da so dopusti, jst ga danes začenjam user posted image user posted image user posted image (skačem od veselja) user posted image
grem punci uredit, pa finance na banko poštimat, pa na eno kavico...ko taščica pride z gozda s polno košaro jurčkov, jih že na polno nabira...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
23.6.2011 7:41:16   
Mala_princeska
dreamhorse in smrketa dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1283
23.6.2011 7:43:01   
dreamhorse
Dobro jutro punce...
Tiste, ki ste še pač tukaj.
Včeraj smo bili z vrtcom na izletu v MB. Smo šli z vlakom na sladoled.
Bilo je prav luštno druženje...
Danes pa mali petek, smo včasih rekli. Pri nas je sicer oblačno, fuj fej.. hočem sonček.

Lenika, kje si se našla?

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
23.6.2011 7:44:14   
dreamhorse
Dabro jutro princeska, si me pa malo prehitela :)
A tašča že pridno nabira? Jaz pa se lahko spotaknem ob gobo, pa je ne bom vidla.

Neposredna povezava do sporočila: 1285
23.6.2011 8:34:14   
smrketa24
Hej hej punce!
Evo, tudi jaz (mi) še nismo na dopustu. Gremo čez 14 dni. Sem pa doma ta teden, ker ima Matej vneta ušesa in je na antibiotikih. Pri njemu pa itak nimam časa za računalnik user posted image Malo že preberem, pišem pa bolj težko, ker vedno kakšno lumparijo začne delat, ko se lotim pisanja. Tako kot sedaj, ko je že stol odnesel do pulta in pleza gor user posted image

Danes imam pa morfologijo. Držite pesti, da bo vse kot mora biti. Itak vem da bo, samo pestke pa še dodatno pomagajo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1286
23.6.2011 9:01:56   
Mala_princeska
DH pri nas je še sonček zaenkrat, naj ti bo ti ga pošljem en košček user posted image

Smrketa držimo pestke, srečno pa poročaj kako je bilo, zvečer bom še kaj prečekirala ob vsem pakiranju.

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
23.6.2011 10:45:26   
mojsonček
Drage junijke :)

Jst uletavam tkole iz ofsajda... vse najboljše želim vašim sončkom, tistim, ki so že upihnili svojo drugo svečko in tistim, ki jo še bodo... Uživajte v dolgih, vročih, prijetnih poletnih dneh... Čestitke tudi vsem, ki ste povečale svojo družinico in tudi tistim srečkam nosečkam, ki ponosno razkazujete svoje trebuščke...

Pozdravčke z gorenjskega konca :)

Moja sreča sta moja sončka...

Neposredna povezava do sporočila: 1288
23.6.2011 11:50:37   
dreamhorse
MP tvoj del sončka, ki si ga poslala, je krepko ogrel naše ozračje.. Hvala ti..

Mojsonček pozdravljena.. pa vleti še kaj user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
23.6.2011 14:18:24   
lenika

Lenika, kje si se našla?

Ne sebe user posted image , našo temo sem našla na tretji strani.

Neposredna povezava do sporočila: 1290
23.6.2011 14:19:12   
bjondi

Dabro jutro princeska, si me pa malo prehitela :)
A tašča že pridno nabira? Jaz pa se lahko spotaknem ob gobo, pa je ne bom vidla.

user posted image

...jaz jih pa nabiram rada-oz. sem jih ko sem bila nekje v srednji šoli med počitnicam,sem bila pri enih v varstvu na kmetiji ,smo jih nabirali in prodajali in sem zaslužila nekaj kovančkov...ampak jem jih pa ne ;) ,jih še nisem probala sploh....

Neposredna povezava do sporočila: 1291
23.6.2011 14:20:51   
bjondi

Hej hej punce!

Danes imam pa morfologijo. Držite pesti, da bo vse kot mora biti. Itak vem da bo, samo pestke pa še dodatno pomagajo user posted image

Sej si že vse napisala...itak da bo vse guud...bomo držal...

Neposredna povezava do sporočila: 1292
23.6.2011 14:24:27   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

Drage junijke :)

Jst uletavam tkole iz ofsajda... vse najboljše želim vašim sončkom, tistim, ki so že upihnili svojo drugo svečko in tistim, ki jo še bodo... Uživajte v dolgih, vročih, prijetnih poletnih dneh... Čestitke tudi vsem, ki ste povečale svojo družinico in tudi tistim srečkam nosečkam, ki ponosno razkazujete svoje trebuščke...

Pozdravčke z gorenjskega konca :)

user posted image user posted image user posted image jeeeeeee....pa kje si ti pikica pokica sonček bonbonček...ni pozabila na nas...jeeeeee..

...evo mojsonček me lahko malo zamenja v postih...si ful lepo napisala user posted image ...dej tastara a se bomo kej dubl na kakmu kakavčku...loh bi kej častila,že dolg nisi user posted image ...

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
23.6.2011 14:36:44   
bjondi
Tete na rr a sem kej zrastu od nazadnje ko smo se videli...frizuro mi je pa naredil moj stric...

user posted image

user posted image

user posted image

Slikal me je pa moj osebni fotograf ,sej ga že poznate tisti http://www.borutgorenjak.com/ ...moja mami si nikoli ne vzame čas zame ,da bi ji malo napoziral...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 23.6.2011 14:39:53 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
23.6.2011 14:40:58   
bjondi
...mulac mali user posted image ...jaz bi ga že slikala ,pa če minute ni primiru...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
23.6.2011 14:53:34   
dreamhorse
Bjondi, cuker je... zdaj pa šibam domoooovvv!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
24.6.2011 8:25:54   
smrketa24
Joj, kako je Žiga ej lepotec. Kaj šele bo user posted image user posted image user posted image

Evo, pa samo opravili z morfologijo. Z našo bibo je vse tako kot mora biti, je malo manjša, ampak je rekla, da je to značilno za punčke. Ni sicer sigurno, da je punčka, je rekla, da je 65%, da bomo imeli bejbo. Bom pa do začetka porodniške na bolniški, ker imam nizko ležečo posteljico, pa še spodaj je in MV malo krajši. Tako da moram počivat, ampak bomo že, vse za našo bibo. Na dopust čez 14dni, ne bomo šli, moramo odpovedat, ker sem na bolniški, bomo šli pa septembra, če bo kaj bolje kazalo s posteljico.

Neposredna povezava do sporočila: 1297
24.6.2011 10:45:30   
manna
Živjoo
No mi smo že z dopusta..smo mal podaljšali in bli 6 dni, včeraj smo pa prišli nazaj. Je blo super, vreme krasno, morje je toplo, gužve še ni. Miss je čofotala in jo sploh ni blo treba nič zabavat. Kamenčki so zakon, peskovnik sploh, ... plavalnih pripomočkov niti videt noče, tako da je bla samo v nizki vodi na kamenčkih cel čas, al pa v bazenčku. Globoka voda jo ne zanimauser posted image Voziček je laufal cel dan, se ji je spet zelo priljubil, ko je bla zmatrana je kar sama zlezla gor in rekla da gremouser posted image

Plavanje s trebuhom je zabavno- trebuha sploh ne čutiš. Pa tud sicer je blo počutje odlično. Sem bla pa bolj kot upokojenka - plavala samo dva metra naprej in nazaj, pa še v vodo sem se spravljala 15 minut, počaaaasiii, delček za delčkom, da ne bi blo kakšnih šokovuser posted image   Trenutno imam toliko kg kot sem jih imela pri Manci ko sem šla rodit!! Jao jao kaj me še čaka. Cel sod bom ratalauser posted image

Mojsonček, lepo da se oglasiš!! Pa še kaj se daj..
Mala princeska, torta krasna!
Smrketa, za punčke res pravijo da se nižje naštimajo kot fantkiuser posted image Kar lepo počivaj, pa bo vse ok! Za morje bo pa že čas.
bjondi, krasnega fantiča imate!

Neposredna povezava do sporočila: 1298
24.6.2011 13:38:52   
bjondi
...danes pa praznuje pupika Manca od male_ princeske...vse najboljše želim Manci za drugo upihnjeno svečko...naj bo čim več lepih dni v njenem drugem letu in naj mamico razveseljuje z vsako novo besedico,ki jo bodo dan za dnem spravljale v smeh in dobro voljo...naj bodo koraki čim bolj previdni in naj sreča ,radost in veselje postane vaš vsakdan...princeska vse naj naj, tudi tvoji boljši polovici,ki skupaj praznuje s svojo hčerko...vse lepo želim vsem... in lepo izkoristite dopust... user posted image ...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
24.6.2011 13:54:11   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: manna

Smrketa, za punčke res pravijo da se nižje naštimajo kot fantkiuser posted image Kar lepo počivaj, pa bo vse ok! Za morje bo pa že čas.

To bo pa skoraj držalo user posted image ...jaz sem za karin cel čas mislila ,da mi bo vse dol padlo,res sem jo nosila čist čist dol...žigca pa sem tudi nosila nizko,vendar vseeno malo višje ,če ne drugega vsaj občutek ni bil tak kot v prvo,da bo vse skupaj dol padlo......

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...
Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?